Napake, težave na strani www.t-2.net

Splošni pogovori o T-2
Peter H.
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 23. Apr 2013 ob 16:23
T-2: Že imam
Paket: T-4 GIGA - Optika

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Peter H. » 16. Maj 2013 ob 23:28

Link "Ali so na voljo telefonski aparati tudi na obroke?" na http://www.t-2.net/podpora/vprasanja-in ... telefonija ne deluje.

EDIT:

http://www.t-2.net/media/Dokumenti/Apps ... pplication (izgleda da so stari paketi notri)
Slika

Uporabniški avatar
albrehti
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 20:33
T-2: Že imam
Paket: T-3 GIGA - VDSL
Kraj: Žiri

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a albrehti » 10. Nov 2013 ob 21:39

Ne vem., če je ravno napaka. Jaz bi prej rekel, da je laž.

Kajti na spletni strani je objavljeno, da "Sistem deluje pravilno", v Žireh smo pa v "temi" kar se IPTV tiče.

Slika

Pa tudi internet vozi z zategnjeno ročno. Od naročenih 10/2 imam

Slika


A je še za koga to pravino delovanje sistema?
Ivan
└---┬-x-┬----┘

Uporabniški avatar
albrehti
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 20:33
T-2: Že imam
Paket: T-3 GIGA - VDSL
Kraj: Žiri

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a albrehti » 11. Nov 2013 ob 11:32

Zrihtano :-)

Žiri so spet povezane s svetom :-D
Ivan
└---┬-x-┬----┘

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1642
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Krypto » 12. Nov 2013 ob 20:46

Sej je kul, samo krucefix a je tko težko svoj problem na malo bolj normalen način predstavt kot pa takoj z napadalno formacijo naprej? Ti pa dam plus da si se vsaj odzval ko so zrihtali.

Uporabniški avatar
albrehti
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 20:33
T-2: Že imam
Paket: T-3 GIGA - VDSL
Kraj: Žiri

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a albrehti » 12. Nov 2013 ob 23:34

Če je spletna stran namenjena obveščanju, en del pa celo obveščanju o delovanju sistema, bi bilo fer, da se tam prikaže dejansko stanje. Po nekajkratnem klicanju HD in resetiranju linije ni bilo nič boljše, da bi na koncu operater le povedal, da je kabl fuč in da do naslednjega dne ne bo popravljeno. To bi lahko pisalo na tej strani, a ne?
Ivan
└---┬-x-┬----┘

Uporabniški avatar
AndraZ
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 25. Sep 2006 ob 16:04
T-2: Še nimam
Paket: Že imel, bom še imel
Kraj: Žiri
Kontakt:

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a AndraZ » 13. Nov 2013 ob 13:21

Meni je operater zelo prijazno razložil, da so težave s TVjem in očitno tudi internetom, pa da bodo popravili šele naslednji dan zjutraj, ker v nedeljo zvečer ne dobijo dostopa do prostorov, kjer so težave s kablom. Klical sem sicer pozneje, ko že nekaj časa ni nič delalo.
Res pa je, da tudi takrat ni bilo na spletni strani še nič objavljeno.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7098
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Nov 2013 ob 13:39

Tema je namenjena napakam na internei strani www.t-2.net, in NE o stanju omrežja !
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
albrehti
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 23. Dec 2012 ob 20:33
T-2: Že imam
Paket: T-3 GIGA - VDSL
Kraj: Žiri

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a albrehti » 14. Nov 2013 ob 12:43

@ MrTwelveTrees » 13. nov 2013 ob 12:39

Ja, saj na T-2.net strani je bilo ojavljeno, da "Sistem deluje pravilno". A ni to "napaka" na internetni strani T-2.net, če pa sistem ne deluje pravilno in na enem koncu Slovenije ne deluje TV, telefon in pa internet?
Ivan
└---┬-x-┬----┘

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4925
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 14. Nov 2013 ob 12:46

Ne vem sicer če je to napaka spletne strani...
bolj nepravočasno obveščanje, samo nek tak izpad ni ravno sistemska napaka...

"Izpad električne energije
11. november 2013
V Kokrici, Goričah, Bovcu in v širši okolici Gorenjske prihaja do izpadov električne energije, posledično je prišlo do izpada naših storitev. Za nevšečnosti se opravičujemo."

Uporabniški avatar
Ahiles
Nadebudnež
Prispevkov: 368
Pridružen: 14. Sep 2007 ob 14:35
T-2: Že imam
Paket: 90/20

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Ahiles » 14. Nov 2013 ob 13:32

Sem že ene 5x reku pa zgleda ne pomaga nič

Manjka 2x HDTV vmesnik že ene 5 let.
Slika

lumpek
Model
Prispevkov: 260
Pridružen: 11. Sep 2009 ob 12:27
T-2: Že imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a lumpek » 29. Okt 2014 ob 19:56

Ne vem niti kje naj zacnem.... :hmm: Ko uporabnik spremeni podatke na servisnih straneh vi to ignorirate?

Redno klicete telefonsko, ki je bila navedena 6 let nazaj ob priklopu na t2, ceprav je ze vec let na servisnih straneh navedena druga kontaktna tel.
Potem ob prijavi v t2 klub enak problem. Mail, ki ga imate ne obstaja ze od menjave operaterja in se tudi ne ujema s servisnimi stranmi.
Slikce..

Slika
Slika

etit. opazil se eno stvar, ki je tako dalec nazaj, da sem ze pozabil. In govori tudi kako kvalitetne hd kanale imate, da jih clovek niti ne pogresa. stvar bila narocena par mescev nazaj se danes ni vkloplena.

Slika
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1288
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Skorc » 30. Okt 2014 ob 06:07

Hm, ne veš kje začeti ... Začni tako, da zgoraj napisano nasloviš na družbo T-2 (dopis lahko pošlješ po pošti, faksu, se osebno zglasiš v eni od poslovalnic).
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Alex
Model
Prispevkov: 316
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 18:03
T-2: Že imam
Paket: Diamant optika
Kraj: Videm Dobrepolje

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Alex » 30. Okt 2014 ob 13:48

lumpek napisal/-a:Ne vem niti kje naj zacnem.... :hmm: Ko uporabnik spremeni podatke na servisnih straneh vi to ignorirate?

Redno klicete telefonsko, ki je bila navedena 6 let nazaj ob priklopu na t2, ceprav je ze vec let na servisnih straneh navedena druga kontaktna tel.
Potem ob prijavi v t2 klub enak problem. Mail, ki ga imate ne obstaja ze od menjave operaterja in se tudi ne ujema s servisnimi stranmi.
Slikce..

Slika
Slika

etit. opazil se eno stvar, ki je tako dalec nazaj, da sem ze pozabil. In govori tudi kako kvalitetne hd kanale imate, da jih clovek niti ne pogresa. stvar bila narocena par mescev nazaj se danes ni vkloplena.

Slika
Vse to in še več doživljam na T2ju tudi jaz. :( Dokler vse dela si na konju. T2 je na istem kot slovensko zdravstvo - samo zboleti ne smeš.

Najbolj mi je všeč, ko opraviš popolni odklop na enem naslovu in prijavo na novem naslovu, te na HD vedno vprašajo na kateri lokaciji je priključek. :jao: Kot da obstaja 1% možnost da se preselim nazaj na stari naslov. :grr: Ne vem, jaz jih ne dojamem.
Ali pa tista - vas bomo poklicali. Itak te nikoli ne.

lumpek
Model
Prispevkov: 260
Pridružen: 11. Sep 2009 ob 12:27
T-2: Že imam

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a lumpek » 30. Okt 2014 ob 17:26

Skorc napisal/-a:Hm, ne veš kje začeti ... Začni tako, da zgoraj napisano nasloviš na družbo T-2 (dopis lahko pošlješ po pošti, faksu, se osebno zglasiš v eni od poslovalnic).
ja ravno se mi da na t2 hodit zaradi napacnega maila. ce bi se zato sekiral bi bil v teh 6 letih ze brez las in na tabletah. to sem napisal v upanju, da mogoce kaj popravijo, se izbolsajo. ce ne pa mi tudi nebo spanca jemalo.
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1288
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Odgovor Napisal/-a Skorc » 30. Okt 2014 ob 17:52

Skušal sem ti pomagati. Kajti tvoje zgornje pisanje je naslovljeno na neuradni forum, kateri z družbo T-2 nima čisto nič skupnega. Hkrati pa "pozivaš" nekoga iz T-2 ( npr: "Ko uporabnik spremeni podatke na servisnih straneh vi to ignorirate?").

Sicer pa imaš popolnoma prav, nikar se ne sekiraj ter mirno spi še naprej :)
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Odgovori