Stran 2 od 5

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 16. Maj 2013 ob 23:28
Napisal/-a Peter H.
Link "Ali so na voljo telefonski aparati tudi na obroke?" na http://www.t-2.net/podpora/vprasanja-in ... telefonija ne deluje.

EDIT:

http://www.t-2.net/media/Dokumenti/Apps ... pplication (izgleda da so stari paketi notri)

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 10. Nov 2013 ob 21:39
Napisal/-a albrehti
Ne vem., če je ravno napaka. Jaz bi prej rekel, da je laž.

Kajti na spletni strani je objavljeno, da "Sistem deluje pravilno", v Žireh smo pa v "temi" kar se IPTV tiče.

Slika

Pa tudi internet vozi z zategnjeno ročno. Od naročenih 10/2 imam

Slika


A je še za koga to pravino delovanje sistema?

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 11. Nov 2013 ob 11:32
Napisal/-a albrehti
Zrihtano :-)

Žiri so spet povezane s svetom :-D

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 12. Nov 2013 ob 20:46
Napisal/-a Krypto
Sej je kul, samo krucefix a je tko težko svoj problem na malo bolj normalen način predstavt kot pa takoj z napadalno formacijo naprej? Ti pa dam plus da si se vsaj odzval ko so zrihtali.

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 12. Nov 2013 ob 23:34
Napisal/-a albrehti
Če je spletna stran namenjena obveščanju, en del pa celo obveščanju o delovanju sistema, bi bilo fer, da se tam prikaže dejansko stanje. Po nekajkratnem klicanju HD in resetiranju linije ni bilo nič boljše, da bi na koncu operater le povedal, da je kabl fuč in da do naslednjega dne ne bo popravljeno. To bi lahko pisalo na tej strani, a ne?

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 13. Nov 2013 ob 13:21
Napisal/-a AndraZ
Meni je operater zelo prijazno razložil, da so težave s TVjem in očitno tudi internetom, pa da bodo popravili šele naslednji dan zjutraj, ker v nedeljo zvečer ne dobijo dostopa do prostorov, kjer so težave s kablom. Klical sem sicer pozneje, ko že nekaj časa ni nič delalo.
Res pa je, da tudi takrat ni bilo na spletni strani še nič objavljeno.

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 13. Nov 2013 ob 13:39
Napisal/-a MrTwelveTrees
Tema je namenjena napakam na internei strani www.t-2.net, in NE o stanju omrežja !

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 14. Nov 2013 ob 12:43
Napisal/-a albrehti
@ MrTwelveTrees » 13. nov 2013 ob 12:39

Ja, saj na T-2.net strani je bilo ojavljeno, da "Sistem deluje pravilno". A ni to "napaka" na internetni strani T-2.net, če pa sistem ne deluje pravilno in na enem koncu Slovenije ne deluje TV, telefon in pa internet?

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 14. Nov 2013 ob 12:46
Napisal/-a slow_slow
Ne vem sicer če je to napaka spletne strani...
bolj nepravočasno obveščanje, samo nek tak izpad ni ravno sistemska napaka...

"Izpad električne energije
11. november 2013
V Kokrici, Goričah, Bovcu in v širši okolici Gorenjske prihaja do izpadov električne energije, posledično je prišlo do izpada naših storitev. Za nevšečnosti se opravičujemo."

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 14. Nov 2013 ob 13:32
Napisal/-a Ahiles
Sem že ene 5x reku pa zgleda ne pomaga nič

Manjka 2x HDTV vmesnik že ene 5 let.
Slika

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 29. Okt 2014 ob 19:56
Napisal/-a lumpek
Ne vem niti kje naj zacnem.... :hmm: Ko uporabnik spremeni podatke na servisnih straneh vi to ignorirate?

Redno klicete telefonsko, ki je bila navedena 6 let nazaj ob priklopu na t2, ceprav je ze vec let na servisnih straneh navedena druga kontaktna tel.
Potem ob prijavi v t2 klub enak problem. Mail, ki ga imate ne obstaja ze od menjave operaterja in se tudi ne ujema s servisnimi stranmi.
Slikce..

Slika
Slika

etit. opazil se eno stvar, ki je tako dalec nazaj, da sem ze pozabil. In govori tudi kako kvalitetne hd kanale imate, da jih clovek niti ne pogresa. stvar bila narocena par mescev nazaj se danes ni vkloplena.

Slika

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 30. Okt 2014 ob 06:07
Napisal/-a Skorc
Hm, ne veš kje začeti ... Začni tako, da zgoraj napisano nasloviš na družbo T-2 (dopis lahko pošlješ po pošti, faksu, se osebno zglasiš v eni od poslovalnic).

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 30. Okt 2014 ob 13:48
Napisal/-a Alex
lumpek napisal/-a:Ne vem niti kje naj zacnem.... :hmm: Ko uporabnik spremeni podatke na servisnih straneh vi to ignorirate?

Redno klicete telefonsko, ki je bila navedena 6 let nazaj ob priklopu na t2, ceprav je ze vec let na servisnih straneh navedena druga kontaktna tel.
Potem ob prijavi v t2 klub enak problem. Mail, ki ga imate ne obstaja ze od menjave operaterja in se tudi ne ujema s servisnimi stranmi.
Slikce..

Slika
Slika

etit. opazil se eno stvar, ki je tako dalec nazaj, da sem ze pozabil. In govori tudi kako kvalitetne hd kanale imate, da jih clovek niti ne pogresa. stvar bila narocena par mescev nazaj se danes ni vkloplena.

Slika
Vse to in še več doživljam na T2ju tudi jaz. :( Dokler vse dela si na konju. T2 je na istem kot slovensko zdravstvo - samo zboleti ne smeš.

Najbolj mi je všeč, ko opraviš popolni odklop na enem naslovu in prijavo na novem naslovu, te na HD vedno vprašajo na kateri lokaciji je priključek. :jao: Kot da obstaja 1% možnost da se preselim nazaj na stari naslov. :grr: Ne vem, jaz jih ne dojamem.
Ali pa tista - vas bomo poklicali. Itak te nikoli ne.

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 30. Okt 2014 ob 17:26
Napisal/-a lumpek
Skorc napisal/-a:Hm, ne veš kje začeti ... Začni tako, da zgoraj napisano nasloviš na družbo T-2 (dopis lahko pošlješ po pošti, faksu, se osebno zglasiš v eni od poslovalnic).
ja ravno se mi da na t2 hodit zaradi napacnega maila. ce bi se zato sekiral bi bil v teh 6 letih ze brez las in na tabletah. to sem napisal v upanju, da mogoce kaj popravijo, se izbolsajo. ce ne pa mi tudi nebo spanca jemalo.

Re: Napake, težave na strani www.t-2.net

Objavljeno: 30. Okt 2014 ob 17:52
Napisal/-a Skorc
Skušal sem ti pomagati. Kajti tvoje zgornje pisanje je naslovljeno na neuradni forum, kateri z družbo T-2 nima čisto nič skupnega. Hkrati pa "pozivaš" nekoga iz T-2 ( npr: "Ko uporabnik spremeni podatke na servisnih straneh vi to ignorirate?").

Sicer pa imaš popolnoma prav, nikar se ne sekiraj ter mirno spi še naprej :)