BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 5. Okt 2016 ob 19:39

Za tv2go imaš drugo temo atepej.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

ld75
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 3. Avg 2016 ob 17:01
T-2: Že imam
Paket: bakren diamant do 5 sep 2016
Kraj: Domžale

Re: BRO (bitni tok) / Priklop T2 priključka po celi Slovenij

Odgovor Napisal/-a ld75 » 6. Okt 2016 ob 10:51

TELEKOMU SE JE ZMEŠAL!!!!!!


t-2 POSLAL SMS DA BO PRIKLOP 7 11 , MOJA SESTRA KI JE NA SIOLU 21 10 PA HUDIČA TE LELEKOMOVCI NE ZNAJO BRAT ISTEGA NASLOVA TER BI BLO CENEJŠ DVA KOT PA ZA VSAK PRIKLOP POSEBI KER OD T-2 NI PROBLEM DA PRIDE TEHNIK :)

"ŠVASAL BOSANC" ISTI DAN IN ZAŠVASAL OD T-2 IN SIOL TER NI PRIŠEL DVAKRAT ŠVASAT

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Okt 2016 ob 12:24

kot prvo, ne piši z velimi črkami !

kot drugo: Telekomu SE NI zmešalo, in to kar si napisal je NORMALNO, nehaj se čudit in živi takšni življenje kot je, ti, jaz in skoraj nobeden ne more tukaj nič narediti zato, tako pač je, sprijazni se.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8065
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a kitl » 6. Okt 2016 ob 13:17

To ni res, da je to normalno. V naši hiši sta prav tako dva priključka jaz na T-2 bratranec Siol. Pa imam jaz priklopljeno že od 10 avgusta on pa dobiva razna obvestila, da tehnično še ni mogoče. Vlogi sva oddala na isti dan :rtmT2:
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Okt 2016 ob 15:40

kitl: seveda tehnično ni mogoče ker je telekom planiral 1x priključek za vašo hišo in ta je že zaseden .... očitno ni rezerve novih vlaken za bratranca.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

g33k
Legenda
Prispevkov: 1221
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a g33k » 6. Okt 2016 ob 15:43

Če pa je na GPONu, a si ne delita enakega vlakna?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Okt 2016 ob 16:01

eno vlakno do hiše = 1 priključek

tisti "razdelilci" so ponavadi na ulici v veliki "škatli"
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3840
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a atepej » 6. Okt 2016 ob 16:52

Če so te škatle velike, lahko kamot omogočijo LLU pa bo
Zadnjič spremenil atepej, dne 6. Okt 2016 ob 17:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8065
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a kitl » 6. Okt 2016 ob 17:29

MrTwelveTrees napisal/-a:kitl: seveda tehnično ni mogoče ker je telekom planiral 1x priključek za vašo hišo in ta je že zaseden .... očitno ni rezerve novih vlaken za bratranca.

Telekom je naredil dva priključka z ozanko 1 in 2 tako, da tudi to ne drži. Sem bil zraven ko so varil vlakna v omarici. Drugače pa to zgleda tako, da je do hiše kabel v katerem je 6 vlaken in teh 6 se, da porabiti za 6 priključkov.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Okt 2016 ob 21:41

Hehe.... vem vem da je 6 vlaken, sam kam jih boš pa zvaril če v vozlišču vse polno in ni rezerve ? :D hehe
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8065
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a kitl » 6. Okt 2016 ob 22:19

Lej ti povem sem bil zraven. Rdečo vlakno je meni zvaril njemu je zeleno.
Slika


Lp, Kitl

ld75
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 3. Avg 2016 ob 17:01
T-2: Že imam
Paket: bakren diamant do 5 sep 2016
Kraj: Domžale

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a ld75 » 7. Okt 2016 ob 05:27

kitl zivjo!

Tud pri nas so zvaril 2 x rdečo za dva priključka in po zemlji pride zelena

Lp ld75
Priponke
Fotografija0354 – kopija.jpg

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Okt 2016 ob 14:16

kitl napisal/-a:Lej ti povem sem bil zraven. Rdečo vlakno je meni zvaril njemu je zeleno.
ja to v tvoji hišni omarici na hiši.... in kabel gre od tebe do vozlišča, je tako ? in kaj če na tem vozlišču ni več vlaken prostih ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8065
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Okt 2016 ob 15:37

Zakaj pa jih ne bi bilo? Glede na to, da je optika bila na novo potegnjena jaz sem bil celo prvi v ulici, ki sem jo imel. Pa potem, če ni frej vlaken zakaj so mu dozo montirali?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7449
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: BRO(bitni tok),GPON/Priklop T2 priključka na TS centralo

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Okt 2016 ob 16:03

To pa je vprašanje za Telekom na katerega ne boš dobil ogovora, razen če poznaš koga pri koritu.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori