T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1556
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 10. Maj 2019 ob 16:02

Kam ti pa pošiljajo? V e-banko? Tam je ponavadi tudi možen izvoz v PDF. Sicer lahko pa račun v horizontu sam sprintaš v PDF s primernim softwareom.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4875
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 13. Maj 2019 ob 07:49

Jaz v e-banko dobim PDF račun.

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 171
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 31. Jul 2019 ob 11:11

Projekt Horizont se premika, sicer počasi, a upamo, da bo do jeseni že zunaj :) Še vedno nam lahko pomagate s predlogi, mnenji in informacijami, kaj bi želeli imeti vključeno v Horizontu. Prav bi nam prišle tudi težave s katerimi se trenutno srečujete, da jih ne bomo ponovili. :) Vse, do sedaj javljeno, smo že zbrali in bo urejeno v novem Horizontu.

Nova osnovna stran: https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... k_peek.png
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3103
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 31. Jul 2019 ob 13:00

Pohvalno, opcija blokade mobilnih podatkov izven EU območja je že implementirana?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1064
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mahi » 31. Jul 2019 ob 18:06

Mogoče, da se na TV vmesniku skrijejo SD postaje, v kolikor že obstaja HD različica. Prav tako da se v shemi skrijejo postaje, na katere nisi naročen.....
Samodejna blokada podatkovnega prometa v ne EU državah, kot so že pred mano napisali.
Slika

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 171
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 1. Avg 2019 ob 08:53

Upravljanje blokad, tudi za NON EU države bo z novim Horizontom urejeno.

Glede televizije pa imamo tudi v jeseni v načrtu, da se bodo HD in SD programi z isto vsebino združili v en program na seznamu TV programov. V primeru, če ima uporabnik vse pravice (naročnine in tehnične možnosti), bo tako avtomatsko gledal HD vsebino.
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Odgovori