T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Splošni pogovori o T-2

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a kitl » 29. mar 2017 ob 07:27

Že dela :D
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7838
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 29. mar 2017 ob 08:14

Ne rabi... že popravljajo/ so popravli.
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4822
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a Skorc » 17. maj 2017 ob 23:19

Dne 15.05.2017 ob 21:02 je na Horizontu podana zahteva za spremembo storitev. Do tega trenutka naročniška služba ni realizirala zahtev. Ali gre za kakšno napako ali je naročniška služba na nizkih obratih?
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 18. maj 2017 ob 07:21

Kakšno spremembo?
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4822
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a Skorc » 18. maj 2017 ob 07:49

Sprememba: brez interneta ter dodaj TV vmesnik. Torej naj bi po novem bil le IP TV.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a Mark » 18. maj 2017 ob 09:12

Sicer nisi podal dovolj informacij, ampak, če se gre za VDSL samo iptv ni možen. Pokliči na HD za več info.

IPTV, kot samostojna storitev je možna samo na lastni FTTH, kjer ni stroškov za najemom linije.
Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
 
Prispevkov: 3004
Pridružen: 18. mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 18. maj 2017 ob 09:25

Upam da še je an lastni FTTH možno samo TV met, pred časom so mi rekli da ni... da je treba imeti vsaj en paket(dvojček).
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4822
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a Skorc » 18. maj 2017 ob 13:01

Mark Napisal/-a:Sicer nisi podal dovolj informacij, ampak, če se gre za VDSL samo iptv ni možen. Pokliči na HD za več info.

IPTV, kot samostojna storitev je možna samo na lastni FTTH, kjer ni stroškov za najemom linije.


Ja, gre za lasten FTTH (na drugem naslovu, kjer nimam stalnega bivališča). Domnevam, da bi v nasprotnem primeru (VDSL) sistem zavrnil zahtevo.

Kakor koli že ... status je še vedno nespremenjen. Močno pa dvomim, da ni na zalogi STB standardne ločljivosti oziroma kateri koli STB.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a darkdog » 27. maj 2017 ob 21:19

Opazil sem, da v horizontu ne dela pregled izdanih računov.
darkdog
Nadebudnež
 
Prispevkov: 350
Pridružen: 29. apr 2006 ob 14:28
Kraj: okolica Kranja
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a Skorc » 28. maj 2017 ob 11:53

Morda se je sistemu snoči kaj kolcnilo ... ravnokar preveril in je vse OK.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika
Skorc
Legenda
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 21. jul 2006 ob 11:12
Kraj: Pince
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a DMK » 11. jun 2017 ob 18:53

Po spremembi mail naslova iz @t-2.net na @t-2.si mi ne dela več prijava v Horizont, t2Klub, t2togo....
Do mail naslova lahko normalno dostopam. Kakšna ideja?
DMK
Začetnik
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 11. jun 2017 ob 18:48
T-2: Že imam

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 11. jun 2017 ob 22:05

Poskusi s številko priključka (če jo veš).
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1389
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a darkdog » 28. sep 2017 ob 19:08

Opazil sem, da občasno ni dostavljen sms poslan preko horizonta. Čeprav je v zgodovini zabeležen, dostavljen pa nikoli :(
darkdog
Nadebudnež
 
Prispevkov: 350
Pridružen: 29. apr 2006 ob 14:28
Kraj: okolica Kranja
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a betko007 » 4. nov 2017 ob 12:18

Zakaj pa je omejitev, da lahko preko mobilne aplikacije prenesemo samo 9 slik hkrati? Meni je bistveno, da jih lahko prenesem 100 na enkrat...
Slika
betko007
Znanec
 
Prispevkov: 74
Pridružen: 9. maj 2012 ob 18:42
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10

Re: T-2 Horizont

OdgovorNapisal/-a RAST » 5. nov 2017 ob 10:29

Bolj malo sem uporabljal horizont za pregled slik na TV in imam nekaj vprašanj. Sem bil na potovanju, imam 100 slik in jih lahko spravim na horizont tako da jih označim in jih UL vseh 100 brez mojega sodelovanja. Sem mislil da so slike sedaj vidne na TV v avditoriju pa jih seveda ni. Moram nazaj na računalnik in jih oznaćiti za avditorij da bodo vidne na TV. Ampak ne vse naenkrat, ampak sliko po sliko, kar je zamudno in slabo uporabno.

Torej, ali jaz kaj ne znam ali ne razumem ali pa je funkcionalnost bolj slaba. Zakaj slike niso takoj vidne v avditoriju? Če razlog v tem da lahko UL tudi ostalo robo razumem da naj se ne meša s slikami, ampak zakja moram za avditorij označevati sliko po sliko?? Ali pa sem kaj spregledal??
RAST
Model
 
Prispevkov: 215
Pridružen: 16. nov 2008 ob 14:23
T-2: Že imam
Paket: Optika 400/50+TV

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Splošno

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov