T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
raceboy
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a raceboy » 3. Apr 2019 ob 19:32

kaj se bo bo kdaj ukloplo na horizontu za blokado komercijalnih stevilk za mobitele? mati mi je nabila racun za 80€ za jasnovidko:)

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Mark » 3. Apr 2019 ob 20:16

Če imaš eposlovanje pošlji mail na info oz. obisk kakšne PE in urediš takoj. :)

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 5. Apr 2019 ob 16:37

Zakaj je treba ob vsaki prijavi, vsakic posebej, na servisne strani kljukati, da se strinjas s pogoji??

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1703
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 5. Apr 2019 ob 17:27

Zato, ker si tvoj browser očitno ne shrani cookijev. Mene je vprašalo samo prvič.

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Anubis » 5. Apr 2019 ob 22:11

Zakaj bi bilo to vezano na cookije in ne npr. na pogodbo?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1703
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 5. Apr 2019 ob 22:42

Zato, ker se je programer tako odločil.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1112
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mahi » 6. Apr 2019 ob 08:39

Kako to, da se preko Horizonta ne da več blokirat mobilni prenos podatkov v tujini. Starši so odpotovali izven EU, pozabili smo na telefonu izključit prenos podatkov in sedaj opažam, da se preko Horizonta to ne da uredit.

Raje modernizirajte in uredite Horizont da bo bolj moderen in ponujal več funkcij, ne pa še tisto malo funkcij ki jih ima ukinjate!
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3172
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 6. Apr 2019 ob 22:54

Kam je pa na horizontu izginila opcija blokada prenosov podatkov v tujini? Dejte se malo manj zajebavat pa raje dodajajte funkcionalnosti ne pa ukinjate... :hmm: :grrpc:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Mark » 7. Apr 2019 ob 08:45

Tole bi moralo še vedno delovati
Pošljite SMS sporočilo na številko 1111 s ključno besedo BLOKADA PODATKOV TUJINA
Enak postopek je tudi v primeru deblokade. Na številko 1111 pošljete SMS sporočilo s ključno besedo DEBLOKADA PODATKOV TUJINA

https://www.t-2.net/mobilno-gostovanje
Vmesnik se je prenavljal in zgleda še ni na Horizontu.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3172
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 7. Apr 2019 ob 09:08

A boste dodali končno opcijo blokada prometa izven EU? To že fehtarim več kot 4 leta.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
erbi
Navdušenec
Prispevkov: 557
Pridružen: 13. Sep 2008 ob 16:03
T-2: Že imam
Paket: 100M/100M+2*TV+2*telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a erbi » 7. Apr 2019 ob 15:00

A, klinc gleda SMS, ker ve kar nekaj primerih preko T-2 omrežja sploh ne deluje. Če je programer na Horizontu zaštrikal, se da še vedno pomagat. Prvič, kaj jemljete amaterje? Drugič, pa se javljam ....

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Mark » 7. Apr 2019 ob 16:39

madpanter napisal/-a:A boste dodali končno opcijo blokada prometa izven EU? To že fehtarim več kot 4 leta.
Je že možno od zadnje prenove vmesnika v marcu 2019. Ampak žal še ne preko Horizonta. Pošlji pisni zahtevek :)

Uporabniški avatar
erbi
Navdušenec
Prispevkov: 557
Pridružen: 13. Sep 2008 ob 16:03
T-2: Že imam
Paket: 100M/100M+2*TV+2*telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a erbi » 7. Apr 2019 ob 18:22

Sem ga že preko R.... Pa me ne jemlje resno

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3172
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 7. Apr 2019 ob 18:43

Mark napisal/-a:
madpanter napisal/-a:A boste dodali končno opcijo blokada prometa izven EU? To že fehtarim več kot 4 leta.
Je že možno od zadnje prenove vmesnika v marcu 2019. Ampak žal še ne preko Horizonta. Pošlji pisni zahtevek :)
Dej mi stian magari na ZS kam naj pošljem in kaki zahtevek (a imate obrazec) a se da v poslovalnici to uredit?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Mark » 7. Apr 2019 ob 21:07

Če imaš eposlovanje lahko pošlješ mail na info (Obrazložiš kaj točno želiš urediti, da bo razumljivo osebi na drugi strani), se pa da tudi v poslovalnici urediti.

Odgovori