T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a Veron » 8. Apr 2019 ob 08:02

madpanter napisal/-a: Dej mi stian magari na ZS kam naj pošljem in kaki zahtevek (a imate obrazec) a se da v poslovalnici to uredit?
Tole bi tudi jst rabil.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Apr 2019 ob 09:02

Sem še na FB vprašal kako je z blokado podatkovnega prometa izven EU območja preden sem dobil tu odgovor in tam so pa rekli, da ni možno blokirat podatkovnega prometa izven EU:

Slika

Ne vem, se bom en dan zapeljal do poslovalnice pa še pri malo povprašal... Bi bilo pa to super če se da vklopit.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1093
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mahi » 8. Apr 2019 ob 09:03

Se strinjam. Sedaj ko je v uporabi EU tarifa bi to bilo res dobrodošlo.
Kaj pa drugi operaterji? Imajo to možnost?
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Apr 2019 ob 09:08

Mah drugi pomoje nimajo te opcije, ampak tam imaš itak izklopljen npr. podatkovni roaming na telefonu, tu pa moram imet roaming vedno prižgan zaradi nacionalnega gostovanja. Največji srž problema ker je T-2 omrežje totalno rahitično :grrpc: :hmm: in si prisiljen uporabljat nacionalni roaming. Miljonkrat rečeno boljš bi bilo ugasnit oddajnike, prodat za star pleh in uvest NVMO.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1093
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mahi » 8. Apr 2019 ob 09:21

Jaz imam prav zaradi EU tarife podatkovni roaming vedno vključen. Prav zaradi tega mora biti pozoren, če grem slučajno v ne EU države, da to ne pozabim izključit. Res pa grem bolj poredko tja, tako da ni take panike.
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Apr 2019 ob 09:24

Ma jaz bi raje imel izklopljen roaming, pa ga že pol ko rabiš vklopiš... ampak jbg takle mamo :pivo:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 176
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 8. Apr 2019 ob 12:38

Živjo! Lahko vam uredimo blokado podatkov izven EU območja, res pa da te možnosti še nimamo v trenutnem Horizontu. Za aktivacijo mi lahko sporočite mobilno številko, skupaj z davčno v zasebno sporočilo. Lp Romana
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3366
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Apr 2019 ob 13:55

Romana problem je, da madpanter bere moje poste kot biblijo :roll:
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Apr 2019 ob 13:58

@atepej: do explain that :hmm:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3366
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Apr 2019 ob 14:07

Koker me spomin ne vara sem omenil MVNO v eni drugi temi (viewtopic.php?f=18&t=9419&p=247857#p247857) in imam občutek da od tedaj naprej ti kotališ to naprej
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a madpanter » 8. Apr 2019 ob 14:22

Možno, da si tehnično terminologijo MVNO ti prej uprabil, jaz itk že dolgo trobim, da naj ugasnejo lastno mobilno omrežje ker je škoda denarja za vzdrževanje in napajanje oddajnikov med tem, ko tako ali tako imajo zakupljen roaming pri telekomu... lahko si daš kljukco če želiš ;-) :beri: jaz jih imam že itak preveč (še iz cajtov edine prave optike :pivo: )
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4897
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 8. Apr 2019 ob 14:24

Prosim, držita se teme.
Drugače pa mislim, da bi ob pijači vse lahko predebatirala :D

momentum
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 7. Maj 2018 ob 09:07
T-2: Že imam
Paket: Oranžni HBO

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a momentum » 8. Apr 2019 ob 19:31

Zivjo,

Imam vprasanje glede spreminjanja TV shem v Horizontu. Imam Oranzni HBO in pravkar zacudeno gledam Horizont in vidim da lahko spreminjam programsko shemo XL na nizje. Imate bug ali dejansko lahko spremenim shemo (nisem probal kliknit)? Ce si recimo znizam shemo iz XL na L, kaj to pomeni za mesecno narocnino?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1619
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 8. Apr 2019 ob 19:33

Bug.

Uporabniški avatar
erbi
Navdušenec
Prispevkov: 552
Pridružen: 13. Sep 2008 ob 16:03
T-2: Že imam
Paket: 100M/100M+2*TV+2*telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: T-2 Horizont (servisna stran) https://horizont.t-2.net/

Odgovor Napisal/-a erbi » 10. Maj 2019 ob 15:23

T-2 mi noče več pošiljati računov na mail, na horizontu pa ni izvoza v .pdf, ki ga rabim za računovodstvo. Kaj naj storim ?

Odgovori