Jao te Innboxi

Splošni pogovori o T-2
Zaklenjeno
weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a weidah » 8. Sep 2014 ob 18:16

Tole mi pa sploh ni všeč.


Prej sem mel Milana in sem lepo lahko nastavu en multicast router in gledu TV na PCju in hkrati po netu gledu. Zdej ko so mi zamenjali iz Milana na Innboxa pa se to ne da več...

Jst bom vse skup skenclu pa šu nazaj na Milana. Tole mi sploh ne odgovarja. Pa objekt kjer to mamo je ogromn in bi mogu zdej vlečt spet kable sam zato da bo na unem koncu oboje internet in TV...

Ne vem kaj je T-2 mislu, ko je šu to delat...

EDIT:

da ne omenim, da sem v poslovalnici, kjer sem vse skupaj urejal SPECIFIČNO prašal za to. In mi ženska reče, jajaja ni problema bo delal. In še enkrat prašam isto bolj specifično in ona sam jaja, vsi porti so na multicast odprti. In jst sam ok prov, kje podpišem. Pa prov vprašu sem A JE TO OPTIČNI SWITCH. Pa ona ja, je.
Slika

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a Malkec » 8. Sep 2014 ob 19:38

Si probal port 3 in 4?

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1275
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a Skorc » 8. Sep 2014 ob 20:38

Kaj te je pa gnalo, da si skenslal Millana?
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

starfotr
Nadebudnež
Prispevkov: 499
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a starfotr » 8. Sep 2014 ob 20:56

100 M omejitev na ethernet port?
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a weidah » 8. Sep 2014 ob 21:37

Ja zarad omejitve na portih sem su na Innboxa.

Sej usposobim ze TV sam prej sm mel brez problema na enem kablu vse. Zdej morm pa spet kabel vlect po celi bajti. Zdej bomo vidl ce bodo dal na mojo prošnjo level one switch.


:)
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2219
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a RobertM » 8. Sep 2014 ob 21:44

Malkec napisal/-a:Si probal port 3 in 4?
Še enkrat ?
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Ruckus
Uporabnik
Prispevkov: 39
Pridružen: 11. Maj 2012 ob 13:12
T-2: Že imam
Paket: T4 100/20

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a Ruckus » 8. Sep 2014 ob 23:16

Js mam porte bridgane in dela TV na PCju brez problema.

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a weidah » 9. Sep 2014 ob 00:38

Ja sem probal s tistimi porti. Pa ni delal. Za bridganje portov mi na T-2 ju niso nč omenl. Sam rekl so "Ni mogoče"
Slika

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1641
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a Krypto » 9. Sep 2014 ob 19:50

Nemogoče je mogoče. Default je 3,4 bridge.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3295
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a atepej » 9. Sep 2014 ob 19:51

Ne na BRO.
Slika

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 427
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a weidah » 10. Sep 2014 ob 11:11

No sej zdej sm itak dobu Level one switch in dela tko kot more :)
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7017
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Jao te Innboxi

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 10. Sep 2014 ob 18:12

ok, zapiram temo, sicer tema za modem INNBOX že obstaja.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Zaklenjeno