Horizont napaka

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Spiko
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 24. Jul 2006 ob 21:07
T-2: Že imam
Paket: net+tel
Kraj: Kranj

Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a Spiko » 11. Mar 2017 ob 22:02

1. Pri izbiri spremenjenega paketa ( klik naroči na https://horizont.t-2.net/naroci/paket ) sem kliknil "pogoji uporabe paketov" (link na https://www.t-2.net/media/Dokumenti/Spl ... 140101.pdf) in dobil obvestilo, da sem zašel s poti in naj malo zadiham. (malce preveč pokroviteljsko :hudicek: )


2. T4 Giga zadnja kljukica je narobe vsebina ( "20 GB prostora v Horizontu100 minut v vsa ostala slovenska omrežja ali SMS-ov ali MMS-ov")

3. Kaj je point kljukice npr. "Vezava na 24 mesecev - Oranžni diamant HBO" dajte napisat vsaj za vse te kljukice zakaj naj bi jih dejansko kliknil, kaj imaš od tega? Mogoče lahko uporabite moderno tehnologijo in ob kliku na to kljukico tudi spremenite ceno paketa da odraža dodatno ugodnost ;)?

Uporabniški avatar
Spiko
Znanec
Prispevkov: 88
Pridružen: 24. Jul 2006 ob 21:07
T-2: Že imam
Paket: net+tel
Kraj: Kranj

Re: Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a Spiko » 11. Sep 2018 ob 22:39

Pogoji uporabe še vedno 404
Drugega nisem preverjal, verjetno je še vedno.

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 173
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 18. Sep 2018 ob 19:33

Zdravo, ravno imamo namen prenoviti Horizont in bomo uredili te napake. Če si zaznal še kakšno napako, ali imaš kakšen dober predlog glede Horizonta, prosim sporoči. Lahko tudi na beta@t-2.net. Hvala!
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1993
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a webmaher » 1. Okt 2018 ob 10:52

če boste še kaj prenavljali potem OBVEZNO dajte še "Preverite dostopnost optike na vašem naslovu"... ko ti odpre novo stran in vpišeš svoj naslov in ti napiše:

Na vašem naslovu vam lahko ponudimo storitve na optičnem omrežju. Prosimo, izpolnite naročilnico in za vse ostalo bomo poskrbeli mi.


in ko klikneš naročilnico prideš na stran s ponudbo, kot bi šlo za T-2 optično omrežje.... če bi bilo to res bi jaz že zdavnaj udejanil Schwarzeneggerjeve besede "I'll be back :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

voyager2
Guru
Prispevkov: 980
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/20 in T4 100/100
Kraj: Ljubljana

Re: Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 1. Okt 2018 ob 12:35

Predlagam naj se čimveč storitev da naročiti in odjaviti preko horizonta. TV sheme se trenutno ne da odjaviti. Mobilnih podatkov se ne da aktivirati.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7015
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Okt 2018 ob 13:51

Pa spremembo mobilnega paketa.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3295
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Horizont napaka

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Okt 2018 ob 15:18

Pa uporaben konfiguracijski vmesnik za Innbox.
Slika

Odgovori