Nova podražitev na vidiku (Marec 2018)
Nova podražitev na vidiku (Marec 2018)
Letos bo T2 združil storitev najema tv vmesnikov. Po novem ne bo več na voljo najem SD vmesnika, ampak samo HD. Vsem ki imajo najete dodatne vmesnike SD, se bo cena povišala iz 3 na 4eur.
Re: Nova podražitev na vidiku
Saj roko na srce... SD vmesnikov sploh več nimajo. To, da ti pa v uporabo dajo HD vmesnik ter mu softwaresko preprečijo predvajanje HD kanalov, da potem naročnik plačuje 1€ manj na mesec je pa tudi prvorazredna bedarija.
PS: Izjema so samo prehistorični Aminoti in Motorole pri obstoječih naročnikih... te pa upam, da bodo čim prej zamenjali.
PS: Izjema so samo prehistorični Aminoti in Motorole pri obstoječih naročnikih... te pa upam, da bodo čim prej zamenjali.
- atepej
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Na T-2 bi morali razmišljat že o tem: https://en.wikipedia.org/wiki/MPEG-Hmikrohard napisal/-a:Saj roko na srce... SD vmesnikov sploh več nimajo. To, da ti pa v uporabo dajo HD vmesnik ter mu softwaresko preprečijo predvajanje HD kanalov, da potem naročnik plačuje 1€ manj na mesec je pa tudi prvorazredna bedarija.
- albrehti
- Faca
- Paket: T-3 GIGA - VDSL
- Kraj: Žiri
Eni smo pa na koncu bakra, tako da še ne vem kakšen vmesnik ne bo pripomogel k sprejemu HD
Ivan
└---┬-x-┬----┘
└---┬-x-┬----┘
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Po 10 letih je cena HD vmesnikov še vedno višja kot tkrat, ko so postavljali ceno za SD in HD?
HD TV je danes vreden točno tolk kot je bil SD cca. 15 let nazaj... kdor ne pride skozi z cenami izpred HD obdobja naj zapre. Poopki in podobni so na tem vlaku.
HD TV je danes vreden točno tolk kot je bil SD cca. 15 let nazaj... kdor ne pride skozi z cenami izpred HD obdobja naj zapre. Poopki in podobni so na tem vlaku.
Meseca marca pride še splošna podražitev (po Telekomu in A1, draži tudi T2)
Jah zarad Pro Plusa.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
A ti to že mimo? (dražitev zaradi ProPlusa?) Mislim da je zaradi kanalov Planet
Ne, ne bilo lansko leto rečeno da bo letos še ena podražitev.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
- atepej
- Starešina
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
pred kratkim je bil na spletnem Večeru (vecer.com) objavljen članek z naslovom "Prevzem Pro plusa: AVK še melje, bo moral Kanal A na svoje?"
V njem med drugim tudi piše:
V njem med drugim tudi piše:
vir: https://www.vecer.com/prevzem-pro-plusa ... je-6389366Razdružitev Pop TV in Kanala A?
Na AVK naj bi se sicer zavedali, da gre za nevarno koncentracijo medijske in telekomunikacijske dejavnosti, zato nekateri poznavalci razmer že napovedujejo,
da bo varuh konkurence kupcu najverjetneje naložil, da se odpove delu medijske družbe Pro plus, na primer televizijskemu programu Kanal A.
To pomeni, da bi se stanje na Kranjčevi, kjer domuje medijska družba Pro plus, vrnilo v okvirje pred tem tisočletjem. Kot je znano, je avgusta leta 2000
takratni Urad za varstvo konkurence izdal odločbo, s katero je dovolil združitev Pop TV in Kanala A. "S pomočjo takratnega urada za varstvo konkurence pod
vodstvom Andreja Plahutnika sta se leta 2000 združila Pop TV in Kanal A. Z izkoriščanjem prevladujočega položaja pa njun lastnik, Pro Plus, onemogoča razvoj
drugih medijev v Sloveniji," je pred dvema letoma omenjeno združitev in njene posledice za portal Podčrto pokomentiral medijski strokovnjak Lenart J. Kučić.
-
- Uporabnik
- Paket: Oranžni diamant HBO
In koliko bi naj bila ta splošna podražitev?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Po moje cca 2eur mogoče 3.