Stran 1 od 1

4 dni brez T2

OdgovorObjavljeno: 25. jun 2018 ob 15:33
Napisal/-a kibtu
V petek dopoldne je prenehala delovati bela škatljica z lučkami (ruter/modem). Doma smo ostali brez stacionarnega telefona, televizije in interneta. Kličemo 3 x 064. "Bomo poslali tehnika." Naslednji dan še vedno nič. Pokličem še enkrat in mi sogovornica pove, da smo zaradi napake na prednostnem seznamu. Zvečer še enkrat pokličem in mi ena druga pove, da oni ne delajo ob vikendih in praznikih. Danes je itak praznik, tako da ne pričakujem, da bi kdo pozvonil na vratih.

Ampak ... za 40-60 € na mesec, pa da niste sposobni stranki urediti zadeve v štirih dnevih????? Seveda boste poslali polni račun, ker računate na tiste, ki se ne znajo pritožiti, pa čeprav imate vse podatke o napaki pred nosom.

Res sem razočaran nad vami. Ne zaslužite si tega denarja, ki ga pobirate z naročninami.

In to ni prva zelo slaba izkušnja z vami. :kngt: :jcdoubledown:

Re: 4 dni brez T2

OdgovorObjavljeno: 25. jun 2018 ob 18:19
Napisal/-a mahi
Misliš, da s Telekoma bi pa takoj za praznik prileteli? Žal nimaš pač tak splet okoliščin.

Re: 4 dni brez T2

OdgovorObjavljeno: 25. jun 2018 ob 20:50
Napisal/-a weby
kibtu Napisal/-a:Seveda boste poslali polni račun, ker računate na tiste, ki se ne znajo pritožiti, pa čeprav imate vse podatke o napaki pred nosom.


Tu se ti splača poznat samoregulacijski kodeks.
Če si napako javil v petek med 7. in 19. uro, ti načeloma po štirih dneh pripada 100% povračilo naročnine za obdobje, ko si bil brez interneta.

Sicer je res, da moraš reklamacijo sam podat, oni ne bojo nič sami od sebe ti dobropisa dal, ampak vseeno... napišeš en mail, poveš da ni delalo in da po tem kodeksu želiš, da se ti odobri dobropis.
Been there, done that.

Re: 4 dni brez T2

OdgovorObjavljeno: 25. jun 2018 ob 21:21
Napisal/-a Mark
Si morda poskusil s kakšnim drugim napajalnikom? Precej pogosto je namreč, da samo napajalnik za modem odpove.

Če smem vprašati, kakšen je razlog, da nisi utegnil do katere izmed poslovalnic? Saj bi v primeru okvare napajalnika ali celo modema lahko uredil menjavo že v petek.

Re: 4 dni brez T2

OdgovorObjavljeno: 2. jul 2018 ob 03:27
Napisal/-a Gizoman
2 tedna nazaj se je pokvaril hdmi izhod na arrisu. Kličem za prijavo napake (petek popoldne) in vprašam o menjavi arrisa v Postojnski "poslovalnici" - to pa ne bo šlo gospod :aa: znalci vedo zakaj... :jao:

Re: 4 dni brez T2

OdgovorObjavljeno: 2. jul 2018 ob 19:26
Napisal/-a MrTwelveTrees
Slika