Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 4. Jul 2019 ob 22:00

Kateri model TVja pa imata?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 4. Jul 2019 ob 23:33

Samsung UE65NU7022.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 4. Jul 2019 ob 23:59

Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 5. Jul 2019 ob 00:08

Se pravi v TV-ju je problem. Že to, da mi izpiše TV, da modeli Samsung od leta 2018 več ne podpirajo formata xvid me je razkurilo. Žal mi je, da sem ga vzel bi bilo boljše, da bi izbral svojo prvo izbiro Sony.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Jul 2019 ob 00:12

A HBO in SK programi ti pa delajo?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 5. Jul 2019 ob 07:50

Sej delajo samo poskusiti moram večkrat. Da tudi pri HBO je enak problem. SK pa ne gledam.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a atepej » 5. Jul 2019 ob 10:54

Posodobil so jo tudi?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 5. Jul 2019 ob 11:55

Itak prvi dan.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Admiral
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 1. Jun 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 all inclusive
Kraj: Koper

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Admiral » 7. Jul 2019 ob 16:40

Mah, meni se te napake javljajo pogosto. Tudi na POP TV recimo.

Signal pride preko WI-FI na aplikacijo na Shield TV. Shield drugace bp pozira UHD filme preko Kodija, torej verjamem, da ni tezav v prenosu podatkov...
Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1618
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Jul 2019 ob 17:00

Če imaš možnost, ga daj za hec na kabel pa boš videl razliko. Mogoče je pa problem internetna povezava. Skratka... to, da ti na Shieldu (ki je najboljši Android box) non-stop prekinja predvajanje, definitivno ni nekaj normalnega. Slabši boxi lahko predvajajo po več dni neprekinjeno. DRM težave na novejši Samsungih so pa znan problem.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Jul 2019 ob 17:45

Jaz ga imam na kablu pa je identično kot na wifi.
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1618
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 7. Jul 2019 ob 17:56

Ti imaš težave z DRM-jem... on ima pa probleme na vseh programih. Drug problem, drug razlog. Čeprav je rezultat podoben (prišlo je do napake).

krepki45
Model
Prispevkov: 291
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 12. Jul 2019 ob 19:25

Vsi,ki uporabljate aplikacijo na Philips tvjih,kako imate rešeno,ko je tv par ur ugasnjen,da ob vklopu tvja ni črn zaslon,ter da ni potrebno vsakič znova nastavljat na aplikacijo t2tv

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1618
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Jul 2019 ob 20:01


Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 12. Jul 2019 ob 20:39

mikrohard napisal/-a:
7. Jul 2019 ob 17:56
Ti imaš težave z DRM-jem... on ima pa probleme na vseh programih. Drug problem, drug razlog. Čeprav je rezultat podoben (prišlo je do napake).

In kako lahko te težave z DRM-jem rešim? Je zelo moteča zadeva in me malo ima, da bi šel nazaj na aminota.
Slika


Lp, Kitl

Odgovori