Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Splošni pogovori o T-2

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a Mm123 » 14. apr 2019 ob 18:51

Bayern1 Napisal/-a:ce je kak narocnik telemacha, ki je narocen na eon premium, sem mu pripravljen placevati po 15€ na mesec za uporabo eon smart tv storitev....


Se pravi jaz nimam smart tv storitve, le EON za mobilne naprave. In kolikor sem jih zastopil, ko sem klical na Telemach, imajo na eon paketih le po 1x smart tv app.
Ne vem pa, ali sploh deluje v drugih omrežjih.
Mm123
Uporabnik
 
Prispevkov: 41
Pridružen: 2. mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a skylon » 15. apr 2019 ob 08:28

Obe aplikaciji (EON za mobilne naprave in EON za smart TV) delujeta v drugih omrežjih. Preverjeno. Ne samo v Sloveniji ampak tudi v EU (testirano na Hrvaškem).

T-2 aplikacija za mobilne naprave tudi deluje v vseh omrežjih, T-2 aplikacija za smart TV pa samo na naslovu naročnika.
skylon
Uporabnik
 
Prispevkov: 31
Pridružen: 18. apr 2006 ob 22:47
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a THJ » 15. apr 2019 ob 11:41

V vednost. Danes smo objavili še aplikacijo za Amazon Fire TV naprave. Sam imam Fire TV 4K in deluje super.

https://www.amazon.com/T-2-TV/dp/B07QKTLL1J/
Slika
Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
 
Prispevkov: 630
Pridružen: 26. jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a atepej » 15. apr 2019 ob 12:40

:plosk: :car: :rtmT2:
Slika
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
 
Prispevkov: 3210
Pridružen: 8. jan 2013 ob 17:04
Kraj: Ravne na Koroškem
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a 007Gogi » 15. apr 2019 ob 18:03

Kdaj bo pa za Lg Televizorje.
007Gogi
Uporabnik
 
Prispevkov: 39
Pridružen: 17. dec 2008 ob 00:00
Kraj: Ljubljana-Bežigrad
T-2: Že imam
Paket: 500/100

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 15. apr 2019 ob 18:38

Bo, ko bo. Brezveze spraševati, ker nihče ne ve.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1491
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 15. apr 2019 ob 21:08

Nekateri vedo pa nočejo oz. ne smejo povedati :blbl:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6878
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 15. apr 2019 ob 21:10

Verjemi ali ne. Na vprašanje "Kdaj?" nihče ne ve odgovora.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1491
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 16. apr 2019 ob 07:41

LAhko povem, da se testira...
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4860
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a Buda » 17. apr 2019 ob 17:11

Da ne bi kdo čistil iz golega dolgcajta podatke te androidove aplikacije T-2 TV slučajn, ker bi moral spet aktivirat preko: smartTV.t-2.net

lahko le ubiješ aplikacijo in čistiš predpomnilnik, le podatkov aplikacije NIKOLI NE DIRAJ. :aa: :grrpc:

Baje lahko aktiviraš do 4x potem ne bo primlo več. Jaz sem že parkrat, zdaj sem se pa ustrašu.

Zgleda, da je le bolje imet navaden Arris :blbl:.
T-2 je milina za oči... Slika
Uporabniški avatar
Buda
Znanec
 
Prispevkov: 50
Pridružen: 2. maj 2014 ob 14:23
Kraj: Nova Gorica
T-2: Že imam
Paket: T2 optika, T4 Giga

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 17. apr 2019 ob 17:40

In zakaj bi brisal podatke aplikacije? Sicer pa... na Horizontu lahko tudi odstraniš obstoječe naprave in s tem sprostiš registracije za nove. Dejansko boš plačeval 1€ za vsako dodano napravo... če si brisal podatke in na novo registriral, boš plačeval dvojno. Zato je v vsakem primeru dobro izbrisati registracijo, če si izgubil dostop do aplikacije.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1491
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 17. apr 2019 ob 18:48

V horizontu pod SMART TV bi lahko zraven pisalo tudi vsaj MAC naslov, če imaš recimo 2 enake tv, ne veš katero odjavit.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6878
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 17. apr 2019 ob 18:54

MAC naslov (ali katerakoli druga unikatna identifikacija) smart TV-jev ni zagotovljen (zasebnostni razlogi, itd). Vidiš pa zraven datum in uro zadnje uporabe... in lahko po tem ločiš.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1491
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 17. apr 2019 ob 19:00

Ok, lahko bi bilo zraven še datum aktivacije, ker čas zadnje uporabe je bolj tako - tako. Recimo da si na drugi lokaciji pa bi rad preko horizonta doma preklical eno tv. Tako na pamet, če sta dve enake, bolj težko.
Ali še boljša ideja - ob aktivaciji bi poimenoval tv. Recimo tv v spalnici.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6878
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

OdgovorNapisal/-a mikrohard » 17. apr 2019 ob 19:05

To je že... če imaš Android TV ustrezno poimenovan, se bo to ime shranilo. Tizen tega žal ne podpira.

Sicer pa meni definitivno več pomeni čas zadnje uporabe kot čas aktivacije. Kdaj sem zadnjič TV uporabljal, se še približno spomnim. Kdaj sem ga pa aktiviral pa pojma nimam.
mikrohard
Legenda
 
Prispevkov: 1491
Pridružen: 1. feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Splošno

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov