Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Admiral
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 1. Jun 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 all inclusive
Kraj: Koper

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Admiral » 26. Jun 2019 ob 17:34

Ker imam LG-ja sem aplikacijo postavil na Nvidia Shield TV.

Zadeva teče dokaj tekoče. "Obesi se" približno 1x na uro, če gledam HD program ampak v glavnem se sama premakne naprej po kakih 10-ih sekundah. Tu pa tam zariba, javi napako in jo moram porinit ročno naprej.

Sedaj čakam le še različico za WebOS.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Jun 2019 ob 16:23

Eno težavo imam v aplikaciji ni možnosti zvok preko HDMI mewdtem ko na aminotu je. Problem je v te, da mi zaradi tega preko aplikacije ne dela zunanji zvočni sistem. Morda ve kdo kako rešiti?
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Jun 2019 ob 17:32

Ni možnosti v aplikaciji, ker je to v domeni TV-ja. Meni na Sony TV-ju to deluje že "out of the box". Kako je pa pri drugih TV-jih pa ne bi vedel.

blackmack
Navdušenec
Prispevkov: 621
Pridružen: 7. Okt 2008 ob 20:14
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum 20/1 + 1TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a blackmack » 29. Jun 2019 ob 18:03

Na tv moraš prestavit, da ti zvok pošlje preko hdmi arc na zvočni sistem.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Jun 2019 ob 18:07

TV mi pošlje zvok, če PS4 dela. Očitno potem ne bo nič.
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Jun 2019 ob 18:40

Mogoče ima tvoj TV ločene nastavitve za aplikacije in HDMI naprave. Malo prebrskaj nastavitve. Bi me zelo čudilo, če se ne da nastaviti.

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a bushi » 29. Jun 2019 ob 21:54

Cao,

doma imam TV, na vikendu pa internet od telekoma in mibox s. Zanima me, ali bo delala tv aplikacija od T2 za TV, ce jo downloadam in aktiviram, glede na to da je ponudnik interneta telekom?

Lp, Tine
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 29. Jun 2019 ob 22:10

Ne... je zaklenjeno na IP. Če boš želel uporabljati na vikendu, si boš moral nastaviti VPN do doma.

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a bushi » 30. Jun 2019 ob 08:56

sem si mislil. Tnx!
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Jul 2019 ob 12:29

Edina slabost je zaostaja precej za multicastom tako, da če gledaš športni dogodek sosed že gol vpije ti moraš pa še kako minuto počakati, da ga vidiš. Podobno kot je bilo na HLS.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6911
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 2. Jul 2019 ob 12:37

Ja, ko je bila kolesarska dirka po Sloveniji, se je koledar peljal mimo, na tv pa 5 minut kasneje :owned:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 3. Jul 2019 ob 07:31

No potem naj pa človek drži pesti :)
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7927
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a kitl » 4. Jul 2019 ob 21:15

FOX-ovi kanali in vsi ostali, ki so pod njihovim okriljem mi večkrat izpiše ko prestavim na njihov kanal prišlo je do napake. V čem je to problem vsi ostali kanali pa delujejo BP.
Slika


Lp, Kitl

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1528
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 4. Jul 2019 ob 21:49

Kodirani so. Očitno ima tvoj TV težave z DRM-jem. A lahko malo bolj opišeš, kako se obnaša. Ti takoj javi napako, ali traja 5, 10, 15, XY sekund, predenj ti izpiše napako? Kako pogosto se ti to pojavi? Če se ne motim, imaš Philips Android TV? Če se ti da (in se na to spoznaš), lahko pripneš tudi "adb logcat" izpis od problema.

krepki45
Model
Prispevkov: 273
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 4. Jul 2019 ob 21:53

Jaz imam Philips pa se to ne dogaja.

Odgovori