Preverim pri t-2, če je storitev Ambasador še aktivna in mi odgovorijo z - DA, seveda gospod. Nobenega problema

Torej, prijatelju priporočim t-2, saj sem načeloma z storitvami zadovoljen, ne toliko z njihovo komunikacijo (pink ponk žoganje ob težavah).
Prijatelj sklene naročnino -paket (prej je uporabljal storitve telemach-a), posreduje mojo naročniško številko, vpraša t-2-jevca s katerim je sklepal pogodbo, če je vse ok glede podatkov za ambasadorja in dobi odgovor (najbrž študent, ki obljubi vse, potem prav hitro vse pozabi!) da je vse ok ter da bom prejel nagrado za ambasadorja po njegovem podpisu pogodbe.
Preteče 2-3 mesecev od sklenitve pogodbe, nagrade za ambasadorja pa seveda nisem prejel. Ko jih vprašam kako in kaj, noben o tem nič ne ve, tega nimajo v bazi itd....naj sam poiščem in jim posredujem kontakte s katerim je prijatelj sklepal naročnino..itd
v glavnem delajo se norca z uporabniki...klasika, ko je treba mošnjiček z njihove strani odpreti!
Odločitev naju obeh pa je, da prekineva naročnino, ko se nama izteče zavezujoča pogodba!
Upam, da se malo zamislijo...sramota.