T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Splošni pogovori o T-2

T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

OdgovorNapisal/-a MihaP » 12. dec 2018 ob 22:37

Danes sem bil na kavi s človekom ki je delal na T2 kot prodajnik, zdaj pa je zaposlen pri konkurenci. Že ko so se odločali med Android Tv boxi in Amino tv vmesnikom je bilo mnenje da se odločijo raje za Android.
Vendar se je vodstvo raje odločilo za Aminota. Pri Telemachu je EON box odlično sprejet, stranka dobi veliko več in je bolj zadovolna, zdaj pa se je za Android TV box odločil še Telekom. Sogovornik mi je tudi povedal, da je raje zapustil podjetje ki nima vizije, kjer ne upoštevajo tvojih pripomb, zdaj pa bodo sami videli da so naredili napako. In jaz mu verjamem. Pa vi ?
MihaP
Faca
 
Prispevkov: 100
Pridružen: 2. feb 2017 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: start t4

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

OdgovorNapisal/-a kitl » 12. dec 2018 ob 22:52

Po moje se je kolega ustrelil v koleno, ker je pustil dober šiht.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7820
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

OdgovorNapisal/-a slow_slow » 13. dec 2018 ob 08:34

Aminoti so bili v planu preden je prišel na seznam T-2 smart tv app...
Tako, da lahko tudi vzameš smart TV box in si daš app gor in je to to...
Kar se pa "prodajnikov" tiče... selitve le teh so in bodo, ker je Slovenija omejen trg.
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
 
Prispevkov: 4795
Pridružen: 19. jul 2007 ob 13:19
Kraj: Maribor T-2
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

OdgovorNapisal/-a Alex » 13. dec 2018 ob 09:03

MihaP Napisal/-a:Pri Telemachu je EON box odlično sprejet, stranka dobi veliko več in je bolj zadovolna,


Tole more biti res epsko. Operater, kateremu je bistvo posla coax, ponudi IP box. Imam žalahtnik(a)/(e), ki ima "kao" optiko preko coaxa, po bajti pa niti metra UTP kabla. In takemu zmontirati Android box mora biti res "odlično sprejeto". " "Priklapljati" box na njihov WiFi mora biti pa še posebno zadaovoljstvo, verjamem. :jao: :grrpc:
Alex
Model
 
Prispevkov: 307
Pridružen: 21. mar 2006 ob 18:03
Kraj: Videm Dobrepolje
T-2: Že imam
Paket: Diamant optika

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

OdgovorNapisal/-a ciril88 » 13. dec 2018 ob 13:45

MihaP Napisal/-a:Danes sem bil na kavi s človekom ki je delal na T2 kot prodajnik, zdaj pa je zaposlen pri konkurenci. Že ko so se odločali med Android Tv boxi in Amino tv vmesnikom je bilo mnenje da se odločijo raje za Android.
Vendar se je vodstvo raje odločilo za Aminota. Pri Telemachu je EON box odlično sprejet, stranka dobi veliko več in je bolj zadovolna, zdaj pa se je za Android TV box odločil še Telekom. Sogovornik mi je tudi povedal, da je raje zapustil podjetje ki nima vizije, kjer ne upoštevajo tvojih pripomb, zdaj pa bodo sami videli da so naredili napako. In jaz mu verjamem. Pa vi ?



Ma ti pa ta tvoj človek sta se vstrelila v koleno...
You Can Call Me Santa Claus
Slika
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
 
Prispevkov: 690
Pridružen: 16. apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

OdgovorNapisal/-a MrTwelveTrees » 13. dec 2018 ob 15:57

So bili časi ko smo strankam govoril, da je potrebno zamenjati tv, da gredo na hdmi priklop.
Zdaj pa bodo tehniki strankam počasi govorili da morajo zamenjati tv da bodo lahko na njem imeli smart t2 tv app. :owned:

Ker z leti bodo šli tile boxi stran.

Mimogrede imel sem možnost sprobat Telemachov EON box, na Telekom optiki (BRO) in zadeva dela kar lepo, vse preko utp kabla, pa imaš gor še Android....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
 
Prispevkov: 6525
Pridružen: 1. mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

OdgovorNapisal/-a Buda » 4. jan 2019 ob 13:37

Ne rabite nobenih kilomerskih kablov utp, na Android wifi boxih, (razen če vem upočasnuje).

Imam pretvornik RJ45 (utp) to USB2, pa sem po nesreči (ugotovil) ištekal, pa je vseeno delal stream tekoče, tudi 1080p in 4k.

Ja se je avtomatsko priklopil na wif potem.

Zdaj ga praktično ne rabim, a ga vseeno imam vštekanega. Drugače je to Xiaomi Mi box 3 to. :D :plosk:
T-2 je milina za oči... Slika
Uporabniški avatar
Buda
Uporabnik
 
Prispevkov: 46
Pridružen: 2. maj 2014 ob 14:23
Kraj: Nova Gorica
T-2: Že imam
Paket: T2 optika, T4 Giga


Vrni se na Splošno

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 10 gostov