T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
MihaP
Faca
Prispevkov: 112
Pridružen: 2. Feb 2017 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: start t4

T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Odgovor Napisal/-a MihaP » 12. Dec 2018 ob 22:37

Danes sem bil na kavi s človekom ki je delal na T2 kot prodajnik, zdaj pa je zaposlen pri konkurenci. Že ko so se odločali med Android Tv boxi in Amino tv vmesnikom je bilo mnenje da se odločijo raje za Android.
Vendar se je vodstvo raje odločilo za Aminota. Pri Telemachu je EON box odlično sprejet, stranka dobi veliko več in je bolj zadovolna, zdaj pa se je za Android TV box odločil še Telekom. Sogovornik mi je tudi povedal, da je raje zapustil podjetje ki nima vizije, kjer ne upoštevajo tvojih pripomb, zdaj pa bodo sami videli da so naredili napako. In jaz mu verjamem. Pa vi ?

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7950
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

Odgovor Napisal/-a kitl » 12. Dec 2018 ob 22:52

Po moje se je kolega ustrelil v koleno, ker je pustil dober šiht.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4884
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 13. Dec 2018 ob 08:34

Aminoti so bili v planu preden je prišel na seznam T-2 smart tv app...
Tako, da lahko tudi vzameš smart TV box in si daš app gor in je to to...
Kar se pa "prodajnikov" tiče... selitve le teh so in bodo, ker je Slovenija omejen trg.

Alex
Model
Prispevkov: 312
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 18:03
T-2: Že imam
Paket: Diamant optika
Kraj: Videm Dobrepolje

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

Odgovor Napisal/-a Alex » 13. Dec 2018 ob 09:03

MihaP napisal/-a:Pri Telemachu je EON box odlično sprejet, stranka dobi veliko več in je bolj zadovolna,
Tole more biti res epsko. Operater, kateremu je bistvo posla coax, ponudi IP box. Imam žalahtnik(a)/(e), ki ima "kao" optiko preko coaxa, po bajti pa niti metra UTP kabla. In takemu zmontirati Android box mora biti res "odlično sprejeto". " "Priklapljati" box na njihov WiFi mora biti pa še posebno zadaovoljstvo, verjamem. :jao: :grrpc:

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 743
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 13. Dec 2018 ob 13:45

MihaP napisal/-a:Danes sem bil na kavi s človekom ki je delal na T2 kot prodajnik, zdaj pa je zaposlen pri konkurenci. Že ko so se odločali med Android Tv boxi in Amino tv vmesnikom je bilo mnenje da se odločijo raje za Android.
Vendar se je vodstvo raje odločilo za Aminota. Pri Telemachu je EON box odlično sprejet, stranka dobi veliko več in je bolj zadovolna, zdaj pa se je za Android TV box odločil še Telekom. Sogovornik mi je tudi povedal, da je raje zapustil podjetje ki nima vizije, kjer ne upoštevajo tvojih pripomb, zdaj pa bodo sami videli da so naredili napako. In jaz mu verjamem. Pa vi ?

Ma ti pa ta tvoj človek sta se vstrelila v koleno...
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7014
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 13. Dec 2018 ob 15:57

So bili časi ko smo strankam govoril, da je potrebno zamenjati tv, da gredo na hdmi priklop.
Zdaj pa bodo tehniki strankam počasi govorili da morajo zamenjati tv da bodo lahko na njem imeli smart t2 tv app. :owned:

Ker z leti bodo šli tile boxi stran.

Mimogrede imel sem možnost sprobat Telemachov EON box, na Telekom optiki (BRO) in zadeva dela kar lepo, vse preko utp kabla, pa imaš gor še Android....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Buda
Znanec
Prispevkov: 50
Pridružen: 2. Maj 2014 ob 14:23
T-2: Že imam
Paket: T2 optika, T4 Giga
Kraj: Nova Gorica

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote

Odgovor Napisal/-a Buda » 4. Jan 2019 ob 13:37

Ne rabite nobenih kilomerskih kablov utp, na Android wifi boxih, (razen če vem upočasnuje).

Imam pretvornik RJ45 (utp) to USB2, pa sem po nesreči (ugotovil) ištekal, pa je vseeno delal stream tekoče, tudi 1080p in 4k.

Ja se je avtomatsko priklopil na wif potem.

Zdaj ga praktično ne rabim, a ga vseeno imam vštekanega. Drugače je to Xiaomi Mi box 3 to. :D :plosk:
T-2 je milina za oči... Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Odgovor Napisal/-a asgard » 12. Avg 2019 ob 17:16

Vse lepo in prav glede teh Android boxov. Je pa ena caka tukaj. In sicer ko se bodo začeli virusi širit preko teh škatlic bo pa veselje. Zato jaz raje uporabljam neko šlatlico s namenskim sistemom, ker za take stvari dvomim da se bo kdo našel da bo viruse pisal.

Andy
Faca
Prispevkov: 188
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Odgovor Napisal/-a Andy » 12. Avg 2019 ob 17:50

Uporabljam Smart TV na Android TV-ju in moram reči, da je to odlična stvar. Znebil sem se enega STBja in daljinca. Kar se mene tiče, deluje super.
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3295
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2019 ob 18:10

asgard napisal/-a:
12. Avg 2019 ob 17:16
Vse lepo in prav glede teh Android boxov. Je pa ena caka tukaj. In sicer ko se bodo začeli virusi širit preko teh škatlic bo pa veselje. Zato jaz raje uporabljam neko šlatlico s namenskim sistemom, ker za take stvari dvomim da se bo kdo našel da bo viruse pisal.
Ena firma je že zavohala KEŠ: https://www.eset.com/si/domaci-uporabni ... -security/
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 372
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: T2 se je ustrelil v koleno, ko se je odločil za Aminote 4k!

Odgovor Napisal/-a asgard » 12. Avg 2019 ob 18:49

Za Android imajo že dlje časa. Drugače meni najboljši antivirus. Uporabljam že leta in leta.

Odgovori