preklop paketa

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
vizer
Znanec
Prispevkov: 65
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: 100/20
Kraj: Trzin

preklop paketa

Odgovor Napisal/-a vizer » 1. Jun 2019 ob 11:20

Sredi maja sem sklenil aneks za preklop paketa iz T2 na T4. Preklop naj bi se zgodil 1.6. Dva mobilca sta dobila sporočilo da je aktiviran oranžni mini, stacionarca sem odjavil a še vedno deluje, internetno hitrost sem povišal na 200/20 pa je še vedno 100/20. Na horizontu je še vedno star podatek Paket: T2 NET+MOBIL - Optika. Zanima koliko časa traja običajno da se nov paket aktivira?
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6911
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: preklop paketa

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Jun 2019 ob 11:24

Če bi v tem času poklical na klicni center bi se marsikaj že uredilo, ampak čez vikend najbrž ne. Pokliči v ponedeljek do 15h ure.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

vizer
Znanec
Prispevkov: 65
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 10:50
T-2: Že imam
Paket: 100/20
Kraj: Trzin

Re: preklop paketa

Odgovor Napisal/-a vizer » 1. Jun 2019 ob 16:32

Jaz sem pa mislil, da T-2 to naredi avtomatsko - brez helpdeska ??
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6911
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: preklop paketa

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Jun 2019 ob 16:48

Mogli bi.

Kam pa bi šel svet če bi bil popoln.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori