SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4883
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 27. Avg 2019 ob 13:21

Jaz imam sedaj na enem naslovu BRO-Gpon
100/20
deluje 95/19...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7006
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Avg 2019 ob 13:49

asgard napisal/-a:
27. Avg 2019 ob 12:34
Men na kablu gre krepko v 900 mega. Se ne obremenjujem dosti ker vem da je BRO in ne morem imeti čiste tisočke. Upload pa je 96 mega kar pa je izredno blizu 100. Tako da sem zadovoljen. Sploh pa kolega kateri pride kak film stegnit k meni. Nafilava disk v času parih piv in gre vesel tako in drugače domov :D :rtmT2:
Sej nobena optika ne bo šla v polno, razen če bo switch na katerega boš priklopljen v centrali imel 10Gb linka, to pa noben operater nima.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4883
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 27. Avg 2019 ob 13:53

evo 1Gb test na akos iz mb:
https://www.akostest.net/sl/history/969 ... 18cbb3c13f
Direkten priklop na omrežje preko 1gb porta v centrali.

Mm123
Uporabnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 27. Avg 2019 ob 18:14

mikrohard napisal/-a:
26. Avg 2019 ob 22:20
Kako pa imaš priklopljene naprave? WiFi ali kabel? Direktno na modem ali imaš svoj router vmes? Kakšen modem imaš? Kakšen router imaš? Čisto možno, da tvoja oprema ne zmore višjih hitrosti.
Govorim o meritvi preko kabla direktno na modem - Innbox F60.
Druga oprema oprema na objektu so kabli Cat5e, dva gigabit switcha in dva starejša routerja (54mbps), na katerih seveda ne pričakujem višjih hitrosti.
Isto hitrost dobim tudi na desktopu za gigabit switchem.

Odgovori