SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 7. Avg 2019 ob 15:46

Poskusil sem naročiti storitev, pa je rekel opeater na t-2 ju da ni možno. Ah hebat ga, bomo pa mal počakal. Bomo pa v penziji surfal na giga.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Avg 2019 ob 16:03

Mah študentje na klicnem centru ne vedo polno.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
T-2 d.o.o.
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 177
Pridružen: 5. Sep 2013 ob 09:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kontakt:

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a T-2 d.o.o. » 8. Avg 2019 ob 08:58

Živjo! Če vas zanima nadgradnja, javite v ZS vaše naročniške podatke in preverim. Načeloma pa lahko na na BRO TS FTTH brez problema nadgradite, razen če gre res za kakšno izjemo. Lp
Lep pozdrav, Romana
T-2 d.o.o.

Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 8. Avg 2019 ob 13:01

Evo Romana ureja da bo giga linija. :car:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a kitl » 8. Avg 2019 ob 14:20

Za kavo ji dej :)
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 8. Avg 2019 ob 14:32

Če uredi dobi za gajbo :D

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a atepej » 8. Avg 2019 ob 14:35

kitl napisal/-a:
8. Avg 2019 ob 14:20
Za kavo ji dej :)
Po tem si ji ti dolžan že cisterno ;)
Slika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 12. Avg 2019 ob 12:47

T-2 d.o.o. napisal/-a:
8. Avg 2019 ob 08:58
Živjo! Če vas zanima nadgradnja, javite v ZS vaše naročniške podatke in preverim. Načeloma pa lahko na na BRO TS FTTH brez problema nadgradite, razen če gre res za kakšno izjemo. Lp
Evo samo Romano moraš dobiti pa vse uredit. Skoraj giga linija ( razumem da nekaj mora ostati za druge ... ) skozi 100 mega. BRO je pač nek način switcha kot v hiši. Vsaj jaz tako razumem ta šmorn ker drugače ne morem reči BRO. Ampak kjer je volja tam se da. Tako da Romana kako pivo pijete ? Ko bom kaj po LJ dostavim na T-2 :D :rtmT2:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3369
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2019 ob 14:47

Romana je kot Tina Turner - Simply the best!
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Avg 2019 ob 15:13

Naj zrihta še 500/100 na BRO z doplačilom 10eur pa dam še jaz.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Andy
Faca
Prispevkov: 188
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a Andy » 12. Avg 2019 ob 18:01

> Romana je kot Tina Turner - Simply the best!

Better than all the rest :-) Podpora na nivoju. Tudi meni je zelo pomagala, tako da še enkrat na tem mestu; Hvala.
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 12. Avg 2019 ob 18:05

Andy napisal/-a:
12. Avg 2019 ob 18:01
> Romana je kot Tina Turner - Simply the best!

Better than all the rest :-) Podpora na nivoju. Tudi meni je zelo pomagala, tako da še enkrat na tem mestu; Hvala.
Vsaj za kavo ji daj enkrat ko boš kaj po LJ hodu. Ali pa kako čokoladko ji nesi. :hmm:

Mm123
Znanec
Prispevkov: 56
Pridružen: 2. Mar 2019 ob 02:06
T-2: Že imam

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a Mm123 » 26. Avg 2019 ob 22:12

Se pravi lahko imaš proti doplačilu višjo hitrost od 100/20 na telekomovi optiki?

Jaz sem sprva imel paket 100/20, zdaj pa imam paket 100/10 in doplačujem 2 eur za 200/20 (zato, da imam 20 uploada) - speedtest pa mi sedaj izmeri 113/20 (DL sprva skoči skoraj na 200, potem pa pade).

Kar mi ni logično... namreč, ko sem imel 100/20 in sem spraševal zakaj imam dejansko samo 92 DL, so me odpravili z "vaša oprema, dolžina kablov" itd. Zdaj, ko doplačujem je pa lepo nad 100, ni pa blizu 200... imam občutek, da me malo nategujejo.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1625
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Avg 2019 ob 22:20

Kako pa imaš priklopljene naprave? WiFi ali kabel? Direktno na modem ali imaš svoj router vmes? Kakšen modem imaš? Kakšen router imaš? Čisto možno, da tvoja oprema ne zmore višjih hitrosti.

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 381
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 15:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: SRAMOTA: T2 zahteva doplačilo za višjo hitrost interneta na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 27. Avg 2019 ob 12:34

Men na kablu gre krepko v 900 mega. Se ne obremenjujem dosti ker vem da je BRO in ne morem imeti čiste tisočke. Upload pa je 96 mega kar pa je izredno blizu 100. Tako da sem zadovoljen. Sploh pa kolega kateri pride kak film stegnit k meni. Nafilava disk v času parih piv in gre vesel tako in drugače domov :D :rtmT2:

Odgovori