Kako bi blokiral multicast

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7088
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Kako bi blokiral multicast

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Okt 2019 ob 18:10

Po tovarniških nastavitvah, mi router spušča čez multicast, vendar tega nočem,
Kako bi to blokiral, mogoče z požarnim zidom ?

Tp-link TL-ER6020 v2.0

Slika
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

raceboy
Faca
Prispevkov: 151
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 18:43
T-2: Že imam
Paket: T3 Tera (Optika)

Re: Kako bi blokiral multicast

Odgovor Napisal/-a raceboy » 14. Okt 2019 ob 18:20

igmp snooping vklopi...tako bi mogu multicast delat damo takrat ko bi to kdo zahteval.

Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk


Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7088
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Kako bi blokiral multicast

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Okt 2019 ob 18:55

U tole sem pa spregledal. thx
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2021
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Kako bi blokiral multicast

Odgovor Napisal/-a NoName » 15. Okt 2019 ob 21:17

... če sploh nočeš furat multicasta čez, potem izklopi igmp proxy
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

Odgovori