Optika v Slov. Bistrici

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a BendeR » 12. Feb 2013 ob 00:02

Hehe. Naj grejo nazaj k Milanom. Zadeva dela SUPER. :rtmT2:
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3043
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a Mark » 14. Feb 2013 ob 19:49

Milan je tudi meni zelo dober switch. Ampak problem je, ker nima vgrajenega WiFi, večina novih paketov pa to možnost omogoča.

Me pa veseli, da ti sedaj deluje ok :rtmT2:

BendeR
Znanec
Prispevkov: 66
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 23:24
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10 optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a BendeR » 14. Feb 2013 ob 23:37

Jaz osebno sem zadevo rešil tak, da sem kupil nov router (stari linksys WRT54G več ni folgal). Tistega mikrotika al kaj pač je pa sem zapakiral nazaj v škatlo, ker se nisma najbolje razumela (kr frizno po določenem času) + grd je ko smrt. Router pa je vsaj pri meni na vidnem mestu. Lahko tale t-2jev routerček vrnem v kaki poslovalnici, da se mi ne bo doma nabiral prah na njem ?

Tudi mene veseli. Zdaj T-2 dela spet tak kot sem navajen že vrsto let. :rtmT2:
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7063
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Feb 2013 ob 08:16

lahko vrnes v poslovalnico ja
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

fopi
Faca
Prispevkov: 111
Pridružen: 8. Jan 2007 ob 15:07
T-2: Že imam
Paket: T-4 Mega Optika

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a fopi » 21. Feb 2013 ob 22:40

Dela he he. :rtmT2:
Hvala za pomoč NoBody in ostali.

Dami
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 24. Okt 2007 ob 12:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH
Kraj: Slov. Bistrica

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a Dami » 27. Apr 2013 ob 18:41

Tako pa sem tudi jaz dočakal svoje.Slika

amoskon
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 30. Avg 2009 ob 13:02
T-2: Še nimam

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a amoskon » 17. Maj 2013 ob 16:33

Dami ti si lahko srečen.
Meni pa nočejo priklopit.

optikat2
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 7. Feb 2013 ob 18:45
T-2: Že imam
Paket: t4 mega

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a optikat2 » 17. Maj 2013 ob 16:42

Mogoče kdo ve zakaj ima samo t-2 pipco odprto na 100mb/s seveda po pametni ceni,napram drugim operaterjem?

optikat2
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 7. Feb 2013 ob 18:45
T-2: Že imam
Paket: t4 mega

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a optikat2 » 17. Maj 2013 ob 16:47

amoskon napisal/-a:Dami ti si lahko srečen.
Meni pa nočejo priklopit.
VZTRAJAJ! Saj bojo,če je le tehnično izvedljivo.Kolegu so 100m optičnih vlaken vlekli po podstresjih sosednjih hiš in to vse vzastonj. Samo kabel za TV komunikator sta mu neki malga zaračunal,ker je rabil več od 5m.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 501
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a starfotr » 17. Maj 2013 ob 17:34

optikat2 napisal/-a:Mogoče kdo ve zakaj ima samo t-2 pipco odprto na 100mb/s seveda po pametni ceni,napram drugim operaterjem?

Zato, ker povprečen uporabnik ne rabi take povezave. V letu 2013 seto šteje kot nadstandard. Za operaterja je ceneje, če mu ni treba prodajati uploada, zato na optiki tudi butasti asimetrični paketi.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

amoskon
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 30. Avg 2009 ob 13:02
T-2: Še nimam

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a amoskon » 17. Maj 2013 ob 17:47

Eh nič ne pomaga.
Problem je avtocesta.

amoskon
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 30. Avg 2009 ob 13:02
T-2: Še nimam

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a amoskon » 2. Nov 2013 ob 08:51

Pa dajte no fantje.
Danes imam pa še to:
http://www.speedtest.net/my-result/3073504249

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4897
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 2. Nov 2013 ob 15:16

Če ti nagaja pasovna širina prijavi napako,
Edino kar lahko ti kaj narediš je resetiraš opremo za nekaj minut...

NoBody
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 346
Pridružen: 28. Nov 2006 ob 17:49
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10
Kraj: Maribor

Re: Optika v Slov. Bistrici

Odgovor Napisal/-a NoBody » 2. Nov 2013 ob 15:19

Innbox modem slučajno?
Slika

Zaklenjeno