Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
MiKi
Model
Prispevkov: 209
Pridružen: 18. Maj 2006 ob 20:21
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10Mbit + TV + Tel
Kraj: Ljubljana

Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a MiKi » 19. Dec 2007 ob 01:29

Živijo.
Danes sem se ponolno "zgozil". Že ko sem se nekako sprijaznil, da bom moral upravljati TV s tem glipim daljincem od Motorole, sem ugotovil, da ista oddaja, istočasno (IAN na potovanju po Armeniji in Gruziji) ima na Telemachovi kabelsko podnapise, na T2ju pa ne.
Kako je to možno? Ali niso programi od naših dobaviteljev?
Hvala
Lp, MiKi

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 647
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a borutz » 19. Dec 2007 ob 08:52

ko bi vsaj txt imel da bi lahko podnapise vklapljal preko njega....
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8048
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a kitl » 19. Dec 2007 ob 09:15

SAm to tudi meni ni jasno zakaj Travel nima podnapisov, če jih imajo povsod.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MiKi
Model
Prispevkov: 209
Pridružen: 18. Maj 2006 ob 20:21
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10Mbit + TV + Tel
Kraj: Ljubljana

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a MiKi » 19. Dec 2007 ob 17:38

Zihr šparajo, tko kt pri vsem drugem.... od študentov na helpdesku naprej....

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 19. Dec 2007 ob 18:08

Baje se bo poštimalo! :)
Optika 100/10

Uporabniški avatar
MiKi
Model
Prispevkov: 209
Pridružen: 18. Maj 2006 ob 20:21
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10Mbit + TV + Tel
Kraj: Ljubljana

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a MiKi » 19. Dec 2007 ob 19:07

A slučajno veš, če je to samo napaka, da niso vključevali podnapise ali kako gre to?
Zanima me za prihodnje, ker ne vem kako se signal dobavlja... ali pride ŽE s podnapisi ali jih v SLO vsak operater posebaj dodaja zraven.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8048
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a kitl » 19. Dec 2007 ob 20:49

Navadni Nimda napisal/-a:Baje se bo poštimalo! :)
A v kratkem a na dolgi rok?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a tonimona » 19. Dec 2007 ob 21:06

18.11.2007 :mrgreen:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
cakani
Znanec
Prispevkov: 71
Pridružen: 1. Nov 2007 ob 21:27
T-2: Že imam
Paket: 10/10 ftth
Kraj: Koper

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a cakani » 20. Dec 2007 ob 00:16

tonimona napisal/-a:18.11.2007 :mrgreen:
ta datum je ze ful popularen :D
Slika

d_g
Legenda
Prispevkov: 1104
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a d_g » 20. Dec 2007 ob 12:25

Slovenski podnapisi na Travel Channel so (res da ne pri vseh oddajah). Ampak problem je, da T-2 ne vključi dvb podnapisov (to je tistih, ki gredo skupaj s sliko in ne prek teleteksta). Razlog je pa v tem, da po mojem T-2 ne sprejema signala s pravega satelita (recimo na Astri ne tem kanalu že ni slovenskih podnapisov niti v dvb niti v teletext obliki, so pa na distribucijskem satelitu za ta kanal). Podnapise pa dodaja ustvarjalec programa, se pravi Travel Channel. T-2 jih mora le vključiti prek dvb sistema pondapisov.

Spodnji prevod iz hrvaščine menda ni potreben. Zdaj pa prosim T-2 za komentar, s katerga satelita sploh distribuirajo ta kanal, pa bo vse jasno.

Slovenske i srpske titlove možete pronaći isključivo na satelitu Sirius (5° istočno) na frekvenciji 12.111 GHz H, Symbol Rate 27500, FEC 5/6 u Mpeg2 formatu gdje se Travel emitira za potrebe distribucije u kabelske, IPTV i satelitske platforme.

http://hr.satelitv.net/jumpto.asp?ref=n ... 54&id=2494

http://shrani.si/t/a/Ad/4BI8GK6b/travel ... 20slo1.jpg

Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. Nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a lithium » 20. Dec 2007 ob 17:35

Aha, kul, upam da to čimprej porihtajo, ker jih tudi jaz pogrešam...
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net

shorto
T-2jevec
Prispevkov: 395
Pridružen: 16. Feb 2007 ob 02:15
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a shorto » 25. Dec 2007 ob 02:22

baje bojo na vseh Discovery kanalih podnapisi 1x po novemu letu in ker je Travel last Discovery-a pam da to sodi med nje ;).

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 647
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a borutz » 25. Dec 2007 ob 13:30

lahko bi tudi bbcprime sprejemali preko totaltv in tam so tudi hrv. podnapisi v dvb
Slika

Uporabniški avatar
karedenpač
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 13. Sep 2007 ob 12:17
T-2: Že imam

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a karedenpač » 3. Jan 2008 ob 10:54

Po enem mesecu spremljanja programov na T2 bom verjetno vseskupi odpovedu.
Razlogov je kar neki:
Podnapisov pri tujejezičnih postajah je le za vzorec.To je bil tudi eden od razlogov,da sem stvar nabavu.(žena ne zna angleško)
Postavili smo linijo za HD tv pa jo ne uporabljam že enih 2 tedna saj je stvar štekala al pa so bile kocke prisotne na intervalih cca 10 sek.
Sedaj mam priključen navadni samsung pa gre skoraj isto včeraj npr.BBC Prime je bil negledljiv štekalo vsakih par sek.Preklopim na Italjane isti k...
Linija se mi sesuva tako da ga moram zagnat vsako uro..
Sem poskusu popravit z ponovnim vklopom preko T2 centra pa sem po tretjem re loadu raje vse pustu ..
Ne moreš ljudem težit čez vsako mero ane?
No vsaka čast osebju še posebej serviserjem,ki so vedno bili na razpolago pomagat.
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Travel Channel in podnapisi, ki jih na T2TV ni

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Jan 2008 ob 11:26

A si klical na tehnično podporo 0590-00-002? Lahko tudi meni napišeš na Zasebna sporočila svojo "številko priključka" in bom dal preveriti.

Glede podnapisov: baje bodo letos na voljo slovenski podnapisi za Travel (pogodba nam določa, iz katerega satelita moramo sprejemati - na našem podnapisov zaenkrat še ni), pa tudi za nekatere v šopku Discovery je bilo govora, da jih bodo v začetku 2008 vklopili.
Optika 100/10

Zaklenjeno