T2 in EURO2008?

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
morphx
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Sep 2007 ob 23:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
Kraj: Koper, ki to ni

T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a morphx » 22. Jan 2008 ob 15:17

No ravno sem prebral tale blog, pa sm se spomnu, da bo zopet štala. Resno me zanima katere TV postaje bo temnil T2.
Ali se bo res treba podat po "parabolo"?
Slika

celloak
Legenda
Prispevkov: 1191
Pridružen: 30. Okt 2006 ob 19:20
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a celloak » 22. Jan 2008 ob 15:59

Naj te "potolažim": Temnil bo tiste programe, za katere bo lastnik pravic zahteval zatemnitev. T-2 ne dela tega "kar tako", ker bi se jim zahotelo.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

Uporabniški avatar
morphx
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Sep 2007 ob 23:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
Kraj: Koper, ki to ni

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a morphx » 22. Jan 2008 ob 18:50

kako se to določa? zanima me namreč zato, ker če mas satelit ti pa lahko samo pihajo v rit...torej so delno impotentni, a ni brezveze torej omejevat izbire gledalca?
če nekdo pač hoče gledat prek EuroSporta zakaj omejevat človeka, raje kot da bom gledal na TV3 bom raje na SAT preklopu. Pa tudi vasa ponudba pol ni vec tako dobra, ker ponujate sicer SAT programe v tistem casu zatemnjene(ki sicer niso), torej niste dober ponudnik storitev.
Slika

celloak
Legenda
Prispevkov: 1191
Pridružen: 30. Okt 2006 ob 19:20
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a celloak » 22. Jan 2008 ob 18:53

morphx: Tukaj to a si "dober" ponudnik storitev ali ne, na žalost ne igra vloge. Če dobiš ODREDBO, da MORAŠ zatemniti, imaš 2 izbiri:

- zatemniš, tako kot vsi ostali ki so dobili to odredbo
- nosiš posledice
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

Uporabniški avatar
morphx
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Sep 2007 ob 23:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
Kraj: Koper, ki to ni

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a morphx » 22. Jan 2008 ob 19:08

samo jst se spomnem da na Telemachu nisem imel zatemnjeno nikoli nic. No ja imam srečo zopet, da če se karkoli zgodi ne bom tega trpel, TV3 pa tudi ne bom gledal. V najslabsem primeru se usedemo v enega od lokalov na obali pa pogledamo kar nas zanima.
Slika

shorto
T-2jevec
Prispevkov: 395
Pridružen: 16. Feb 2007 ob 02:15
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a shorto » 23. Jan 2008 ob 08:37

Sj če ti nič drugega ne preostane, boš še vedno lahko spremljal preko CCTV, te nikoli ne zahtevajo zatemnitev ;).

Ahh ja ;) T-2 more še mal azijskih kanalov dodat pa bo popoln (dobr CCTV mamo amapk vseen) ;)

Uporabniški avatar
peroa
Model
Prispevkov: 344
Pridružen: 12. Okt 2007 ob 09:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a peroa » 23. Jan 2008 ob 09:04

Telemach je vedno zatemnjeval programe - svetovno, evropsko itd.

Je pa to precej debilno, ja, saj preko satelita lahko vse normalno gledaš, tukaj pa našega lokalnega kupca pravic (kdorkoli že bo - RTV, ProPlus, TV3) "moti", da slovenceljni gledajo tuje, kvalitetnejše prenose in komentatorje.
Da ne bo kdo mislil, da tuje TV postaje zahtevajo to same od sebe - cela zadeva izhaja od našega imetnika pravic.

Reklame, reklame, ja, ja ...


kre***i!
Slika

Everybody lies!

Uporabniški avatar
morphx
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Sep 2007 ob 23:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
Kraj: Koper, ki to ni

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a morphx » 23. Jan 2008 ob 12:47

peroa napisal/-a:Telemach je vedno zatemnjeval programe - svetovno, evropsko itd.
V LJ verjetno, pri nas na obali si lahko gledal in na RAI in na SLO in na POP, brez problemov.
Slika

ally12
Nadebudnež
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 20:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a ally12 » 24. Jan 2008 ob 22:02

Velik smo se pogovarjal o tem v tejle temi. Zatemnitve so ble interesantne v času SP v Nemčiji, ko je nekdo hotu celo Slovenijo prodat a-kanalizaciji. Nadaljeval so prejšnjo sezono z Ligo prvakov, takrat prepotentni viasat. In tud pr T-2 so to rešil.

Upam na najbolš, se pravi, da bo najboljši IPTV ponudnik zagovarjal želje svojih uporabnikov in da ne bo podpiral monopolistov, prot katerimi se krvavo bori. Drugače bomo spet razmišlal o reklamacijah.
Slika

Uporabniški avatar
dguard
Faca
Prispevkov: 122
Pridružen: 6. Nov 2007 ob 12:23
T-2: Že imam
Paket: 100/100 optika/2xHDTV,1xTV/tel
Kraj: Koper

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a dguard » 27. Jan 2008 ob 02:08

morphx napisal/-a:
peroa napisal/-a:Telemach je vedno zatemnjeval programe - svetovno, evropsko itd.
V LJ verjetno, pri nas na obali si lahko gledal in na RAI in na SLO in na POP, brez problemov.
bog ti vedi zakaj :) hehehe... bo treba mal telemach prašat zakaj ni imel določenih stvari zatemnjenih takrat ko bi jih moral imet... ampak.. to je itaq že ena in ista zgodba non stop.. mislim da že vsi vemo kako dela take stvari telemach... ( samo mediaset si poglejte )... pa vam bo jasno...
LP
D-Guard

poiuztrewq

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a poiuztrewq » 27. Jan 2008 ob 02:16

Kaj... v LJ ne dela Telemach z Mediasetom prav nič... :roll:

iaasm
Faca
Prispevkov: 172
Pridružen: 2. Sep 2007 ob 11:19
T-2: Že imam

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a iaasm » 27. Jan 2008 ob 08:39

Saj T-2 Mediaseta ne zatemnjuje več. Telemach in Siol ga pa v notranjosti sploh nimata, tako da jim ga ni treba zatemnjevati.

CO2kie
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 20. Jan 2008 ob 20:54
T-2: Že imam
Paket: optika 10/10

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a CO2kie » 12. Feb 2008 ob 12:27

a bo EURO 08 prenos tudi v HD?

humaxboy
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 5. Jul 2007 ob 12:25
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10 Mb

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a humaxboy » 14. Feb 2008 ob 10:32

ja, EURO2008 bo prenašan v HD. Avstrijska ORF načrtuje prenos v tej novi tehniki,najverjetneje samo preko satelita in še to kodirano v Irdeto in Cryptoworks sistemu.

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2711
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Še nimam
Paket: Telekom Slovenije
Kraj: Ljubljana

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a Jaka » 14. Feb 2008 ob 16:29

CO2kie napisal/-a:a bo EURO 08 prenos tudi v HD?
Anixe HD bo prenašal.
Slika

Zaklenjeno