T2 in EURO2008?

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a tonimona » 6. Jun 2008 ob 18:54

@ Admiral
Seveda sem vrnil 1910, tisto sproščanje sem omenil za tiste, ki še vztrajajo. Moram pa še porihtat anteno za HRT DVB-T.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

barbosan
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 6. Jun 2008 ob 19:24
T-2: Že imam
Paket: tv+internet
Kraj: Črnomelj

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a barbosan » 6. Jun 2008 ob 19:34

Vem da je že nek napisanga o ORF HD, nisem vse prebral vem pa da se ga lahko gleda prek satelita z SkyStar2 kartico ali ustreznim HD satelitiski sprejemnikom (seveda z ustreznimi ključi).
Dokaz:

Slika

Jaz bom letos gledal Euro 2008 v HD

LP

Uporabniški avatar
Admiral
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 1. Jun 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: FTTH 100/10 all inclusive
Kraj: Koper

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a Admiral » 7. Jun 2008 ob 17:14

tonimona napisal/-a:@ Admiral
Seveda sem vrnil 1910, tisto sproščanje sem omenil za tiste, ki še vztrajajo. Moram pa še porihtat anteno za HRT DVB-T.
toni :

Tudi jaz se s tem hecam. Signal ni vedno stabilen. Jaz sem v Semedeli.
Evo, danes je recimo super.. zdaj gledam HTV 2 DVB-T (mpeg 2). Me zanima kaj bo med tekmo...
Slika

ally12
Nadebudnež
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 20:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a ally12 » 7. Jun 2008 ob 17:40

Euro2008 - točno to, kar sem napovedal. Recimo, da smo se sprijaznili s tem (in da je to legalno), da ne bomo mogli gledat tekem. Ampak da T-2 zatemnite oddajo in to tako, da je na HTV2 tema z razlago, da v času tekem..., medtem ko ZDF (ki je prvi zahteval) in ORF normalno funkcionira.

@T-2
Ni še tekme, tekma se začne ob 18:00!

Sramota!

P.S. ZDF zatemnjen v času tekme, ORF odprt.
Zadnjič spremenil ally12, dne 7. Jun 2008 ob 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

donpale
Znanec
Prispevkov: 61
Pridružen: 4. Maj 2007 ob 23:10
T-2: Že imam
Paket: 10/1+IP TV
Kraj: MB

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a donpale » 7. Jun 2008 ob 17:46

kaj češ...antena pač dandanes še vedno pomaga:D

Uporabniški avatar
vulpesvulpes
Novinec
Prispevkov: 16
Pridružen: 27. Nov 2007 ob 02:02
T-2: Že imam
Paket: internet+T2tv
Kraj: Črnomelj

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a vulpesvulpes » 7. Jun 2008 ob 17:54

se je začelo. :lol: :lol: ;minhenski ernst hapel štadijon :nevem: naj bi bil največji na tem evropskem prvenstvu :hmm: .če sem ga prav razumel :aa:
v bistvu pa je minhenski ernst hapel štadjon nekje v južni ameriki :beri: ,kaj je to evropsko al svetovno prvenstvo :shock: .no uživajte.
ps.kaj ORF ni zatemnjen?????
Ne nehamo se igrati, ker odrastemo, temveč odrastemo, ker se nehamo igrati

casual
Faca
Prispevkov: 156
Pridružen: 2. Jun 2007 ob 09:19
T-2: Že imam

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a casual » 7. Jun 2008 ob 18:06

to tudi meni ni jasno kako to zatemnili so hrt ostale pa niso, sicer ne maram hratov ampak sp stokrat bolsi komeeentatorji, zanima me ce zatemnite hrt potem zatemnite tudi ostale programe

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a BOBI » 7. Jun 2008 ob 18:15

No kar fino dr..... še naprej in sprašujte zakaj pa ni vse zatemneno! Naslednjič bo verjetno vse :jao:

ally12
Nadebudnež
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 20:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a ally12 » 7. Jun 2008 ob 18:20

Vse pa ne bo nikol. Satelitskih in navadnih anten ne morte zatemnit niti vi niti TV3. Če se še tako trudite.
Slika

hartigan
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:55
T-2: Še nimam
Paket: AmisDSL

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a hartigan » 7. Jun 2008 ob 18:22

barbosan: sam tud gledam na ORF 1 HD

720p @ 12mb mpeg4 :)
----------------
over and out
----------------

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Jun 2008 ob 18:50

Na TV3 je čisto kulturen prenos ne vem kaj ste vsi tolk neki zbirčni. Jaz bi vam vse zatemnil pa bi pol šele jokal :lol:
Slika


Lp, Kitl

NoBody
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 346
Pridružen: 28. Nov 2006 ob 17:49
T-2: Že imam
Paket: T4 100/10
Kraj: Maribor

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a NoBody » 7. Jun 2008 ob 18:52

Sobna antena FTW!! :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1580
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 7. Jun 2008 ob 19:04

Pri nas na kablski ne delata ARD in ZDF, HRT2, kolker sem videl danes med tekmo.
ORF1 pa dela normlano.

Sem pa razočaran ker ni prenosa na TV3 vsaj v 16:9.
Nekak se tolažim z dejstvom da je to zadnji EURO v 4.3 :D
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 7. Jun 2008 ob 19:55

Evo strokovno mnenje: TV3 sicer oddaja 4:3, kar je potrebno kritizirati. Morali bi oddajati v 16:9, seveda tudi v HD. Ampak če se spomnemo, da je lastnik švedska firma, Švedska pa je socialna država, smo lahko prepričani, da gre višek denarja, ki bi ga sicer pokurili, za zmanjševanje lakote v svetu. :namrec:

Komentator je bil pa čisto v redu in ni razloga za pyzdakanje! :)
Optika 100/10

barbosan
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 6. Jun 2008 ob 19:24
T-2: Že imam
Paket: tv+internet
Kraj: Črnomelj

Re: T2 in EURO2008?

Odgovor Napisal/-a barbosan » 7. Jun 2008 ob 19:56

pravkar pogledal prvo tekmo euro 2008 na ORF HD, slika super. Bravo čehi.

Zaklenjeno