T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Ogo
Faca
Prispevkov: 162
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:45
T-2: Že imam
Paket: 4 Mbps / 1 Mbps
Kraj: Villa Del Nevoso

T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Ogo » 28. Jan 2008 ob 23:19


Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Anubis » 28. Jan 2008 ob 23:28

Ma ne no! Ne, ne, ne. :evil: :mad: Ne more Telegmah dobit T2. Apek in Urad za varstvo konkurence tega ne smeta in ne moreta dovoliti, ker bi bilo zelo slabo za uporabnike in razvoj tega podrocja v Sloveniji.

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a tonimona » 28. Jan 2008 ob 23:35

Še vedno pravim: katastrofa. :mad:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
VonArx
Model
Prispevkov: 272
Pridružen: 29. Jan 2007 ob 20:04
T-2: Že imam

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a VonArx » 29. Jan 2008 ob 00:22

V kolikor T2 pride pod roke telemachu pri priči zapustim T2 iz principa pa tudi če cene ostanejo enake in še zadeve še poboljšajo. Kajti tem oderuhom, ki so nategovali ljudi z lažnimi oderuškimi priključninami pa pač ne rabimo zaupat.Sam sem tudi mnenja, da je zadeva zelo vprašljiva in povsem nelogična, res ne vem zakaj RKC preko Zvon1 in gospodarstvo rast prodaja T2, ker če mislijo da si bodo roke uprali se motijo, kvečjemu bodo pripomogli k še večjemu razočaranju nad njimi, sam spoštujem katoliško vero toda njihovi voditelji v Sloveniji so pa nimam besed, čeprav verjamem da so bili proti strašanskim pritiskom medijev tu bi izpostavil enega izmed tednikov, ki je T2 uporabnikom naredil veliko svinjarije z tem "metanjem porno kanalov" kar naprej in naprej.
Slika čakal 33 dni
Slika FTTH služba

Uporabniški avatar
Zadovoljen
Model
Prispevkov: 325
Pridružen: 3. Jan 2007 ob 12:35
T-2: Že imam
Paket: 8Mbps / 1Mbps + IP tel + IP TV
Kraj: Celje

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Zadovoljen » 29. Jan 2008 ob 00:48

Lahko kdo, ki se malo bolje spozna na vse skupaj, napiše, kaj je nahujši možen scenarij, ki se lahko zgodi, če telemach prevzame t-2, ter najbol optimističen?
Slika

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a BOBI » 29. Jan 2008 ob 00:59

Kolikor smo spoznali v vseh teh letih Telemach, oziroma UPC, je vse kar delajo samo za svojo veliko korist in pa nič za uporabnika!
Dragi in pa slabo omrežja, to je UPC-jeva popotnica :evil:

iaasm
Faca
Prispevkov: 172
Pridružen: 2. Sep 2007 ob 11:19
T-2: Že imam

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a iaasm » 29. Jan 2008 ob 01:10

Telemach si trg ustvarja s kupovanjem konkurence, nato pa kot monopolist nabije cene in ustavi razvoj, da pobere čim več dobička. Vsaj tako je bilo pri nas na Gorenjskem, ko je kupil Astro Telekom. Glede na sedanje izkušnje bi rekel, da bi bil to za uporabnike najslabši možni scenarij. Začele se bodo razne vezave, ukinjanje dragih programov (pri nas so kar po vrsti šli RAI2, Canale5, ARD, RTL2, SuperRTL, TW1,..., namesto njih pa so se vključevali Parlamentarni program, Info2, Info3 (videostrani), Performance,... pod pretvezo, da je taka želja gledalcev. Slika na nekaterih programih je skoraj vedno ob dežju postala pikčasta, ob snegu pa je celo sčasoma izginila. Mislim, da je za njih pomemben samo denar in ko bodo začeli izgubljati naročnike, bodo kupili še kakšno konkurenčno firmo.

Telemach je po moje najslabši od vseh možnih scenarijev. Lastnik Telemacha pa je tujec, tako da drži, kar so rekli, da se bodo dogovarjali s tujo firmo.

Uporabniški avatar
morphx
Model
Prispevkov: 208
Pridružen: 17. Sep 2007 ob 23:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + 2×iptel + iptv
Kraj: Koper, ki to ni

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a morphx » 29. Jan 2008 ob 03:03

Kaj ce bi mi pisali Rupertu Murdochu da bi T2 kupu? Ima da razturi do konca.
Slika

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 29. Jan 2008 ob 09:50

Zadovoljen napisal/-a:Lahko kdo, ki se malo bolje spozna na vse skupaj, napiše, kaj je nahujši možen scenarij, ki se lahko zgodi, če telemach prevzame t-2
Rovere postane direktor T-2 :twisted:
Slika Optika od 30.5.2008

d_g
Legenda
Prispevkov: 1096
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a d_g » 29. Jan 2008 ob 09:56

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=163747

Telemach se resno zanima za T-2
Pogovori bodo dolgotrajni, saj gre za velike številke
Ljubljana - MMC RTV SLO

Za nakup T-2 se zanima družba Liberty Global, lastnik kabelskega operaterja Telemach.

Kot je za PopTV dejal direktor Telemacha Vojko Rovere, na obeh straneh obstaja zanimanje za nakup, potekajo tudi pogovori, a podrobnosti za zdaj ne želijo izdati. Dodal je, da gre za resne poslovne pogovore, ki pa praviloma trajajo dlje časa, saj gre za velike številke.

Vendar pa naj bi med T-2 in Telemachom obstajala veliko neskladje med vrednostjo, na katero ocenjujejo T-2. Mariborska nadškofija T-2 ocenjuje na od 350 do 400 milijonov evrov, Liberty Global pa na od 100 do 150 milijonov evrov.

Za Liberty Global naj tak nakup ne bi povzročal težav, saj ima, zagotavlja Rovere, več kot dve milijardi dolarjev prostega denarnega toka. T-2 na drugi strani potrebuje dodatna sredstva za vlaganje v optično omrežje, ki jih trenutno nima.

********************************************************************************************************************************************
Slabo se nam piše. Telemach je nazadnje prevzel tudi Ljubljanski kabel. Najprej so povišali cene (izgovor je bil, da so jih le uskladili (??) v celotni skupini UPC Telemach) in nič druzga naredili. Nobene fleksibilnosti, nobenih novih programov, velika neodzivnost....

Uporabniški avatar
music95
Nadebudnež
Prispevkov: 440
Pridružen: 20. Dec 2007 ob 22:18
T-2: Že imam
Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a music95 » 29. Jan 2008 ob 10:57

Ogo mal si me prehitu... sem lih js hitu ustvart isto temo pa novice na 24 ur nism mogu najdt... No kolkr kol

Moje mnenje je da bilš k UPC Telemahu kokr pa k Tuš mobilu? A ni res... Čeprov najbolša rešitev bi bla, če bi bli kr T-2 in ne TušT-2 in podobne fore. Cerku nej nazaj kup pa je!
Slika<-- Čakal 60 dni.

Uporabniški avatar
Fry
Legenda
Prispevkov: 1454
Pridružen: 1. Jun 2007 ob 10:04
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
Kraj: Koper

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Fry » 29. Jan 2008 ob 11:00

Če se to zgodi, bo samo katastrofa!

Kolikor imam izkušenj s Telemach - Koper, se ni v zadnjih letih nič vlagalo v infrastrukturo.
Poleg tega ima katastrofalno kvaliteto TV programov.
Ukvarja se predvsem s trženjem interneta (čudi me, da jim to sploh dela na slabi infrastrukturi)
Torej se lahko pozabi na nadaljnjo izgradnjo optike.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4933
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 29. Jan 2008 ob 11:08

Imel telemach v lj, v novogradnji mi je njihov monter rekel da so kabli stari in zato se modem ne postavi (kabelski internet), zanimivo je da se je nov modem takoj postavil.

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Anubis » 29. Jan 2008 ob 11:27

music95 napisal/-a: Moje mnenje je da bilš k UPC Telemahu kokr pa k Tuš mobilu? A ni res... Čeprov najbolša rešitev bi bla, če bi bli kr T-2 in ne TušT-2 in podobne fore. Cerku nej nazaj kup pa je!
Ne.
Najboljse je tako, kot je.
Druga najboljsa je, da T2 kupi Tus ali pa kak tuj SPOSOBEN operater, ki v Sloveniji se NIMA nobene firme/podruznice (ali je ne kupuje, a la Telekom...).
Telemach pa je najslabsa mozna varianta. Unicil je Ljubljanski kabel, unicil je Triero, unicil je se kakega drugega nekoc sposobnega lokalnega ponudnika. V bistvu Telemach (ali njihov parent) sploh ni "varianta" in upam, da bodo APEK+UVK to dojeli.

maxmagnus
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 7. Jul 2006 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 29. Jan 2008 ob 11:32

Upam, da ne pride do tega, da še mi postanemo sužnji Telesmeha... To je še večje sranje kot siol...
Treba je poslati pritožbe na urad za varstvo konkurence, ker v primeru, da telesmeh pripoji T2 bo šlo za očitno kršitev protimonopolne zakonodaje...

Telesmeh bi sigurno povišal cene... če ne takoj, pa sigurno čez nekaj časa...

Zaklenjeno