T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1174
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 10:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a mahi » 29. Jan 2008 ob 10:35

Urad za varstvo konkurence ne bo naredil nič tako kot do sedaj še nikoli ni ničesar naredil.
Telemach bo že pravilno podmazal koga da bo dal blagoslov za ta prevzem. Zato po moje urad za varstvo konkurence, Apek pa še kdo bi se našel so organizacije, ki sploh ne služijo svojemu namenu.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8101
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Jan 2008 ob 11:31

Fantje ni panike vezave nimamo tako, da v najslabšem primeru se vrnemo na Siol ali pa njim podobnim. Telesmehu jaz ne bom plačeval nič.
Slika


Lp, Kitl

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 598
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Veron » 29. Jan 2008 ob 12:12

maxmagnus napisal/-a:Telesmeh bi sigurno povišal cene... če ne takoj, pa sigurno čez nekaj časa...
d_g napisal/-a: Najprej so povišali cene (izgovor je bil, da so jih le uskladili (??) v celotni skupini UPC Telemach) in nič druzga naredili. Nobene fleksibilnosti, nobenih novih programov, velika neodzivnost....
Jih bojo samo "uskladili"

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Cobane » 29. Jan 2008 ob 12:14

kitl napisal/-a:Fantje ni panike vezave nimamo tako, da v najslabšem primeru se vrnemo na Siol ali pa njim podobnim. Telesmehu jaz ne bom plačeval nič.
Zgubili bomo ponudnika, ki je prinesel svež veter v to k***evo Slovenijo, ki podpira samo monopoliste...
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8101
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Jan 2008 ob 12:21

To je pa res. Samo očitno je tak ponudnik prevvelika molzna krava celo za samo cerkev, ki dobesedno leži na denarju. Očitno se vračamo v stare čase našega "dobrega" monopolista.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Morientes
Faca
Prispevkov: 105
Pridružen: 4. Feb 2007 ob 19:32
T-2: Še nimam
Paket: T1 20/20
Kraj: LJ-Fuzine
Kontakt:

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Morientes » 29. Jan 2008 ob 12:26

Če jih bodo res prevzel te kur... izkoriščevalci, takoj prekinem.
Za nadaljnje se bom pa začel pozanimat kako in kaj.

Mel sem take probleme s tem Telemachom, da ne mislim bit niti 1h njihov uporabnik več. Me ne zanima, kako so se pobolšal al pocenil.

Tema.
Uporabnik T-2 680dni - prekinil 31.3.08

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a BOBI » 29. Jan 2008 ob 13:01

Ne se toliko razburjat, ker se še nič točnega ne ve! Lastnik pričakuje veliko več denarja, kakor se ga ponuja in mislim da je tukaj velik ČE se bo UPC toliko stegnil in kupil!
V najslabšem primeru bomo primorani prestopiti k Škiptiju :lol:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 29. Jan 2008 ob 13:03

Bobi, uradno se baje reče Škipti Slovenije :mrgreen:
Optika 100/10

orbter
Faca
Prispevkov: 117
Pridružen: 29. Mar 2006 ob 16:06
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana-Šiška

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a orbter » 29. Jan 2008 ob 13:32

Enkrat sem že doživel polomijo s Telemachom in sicer ko sem leta 99 naročil kabelski internet, ki ga je takrat imel Link in je deloval brez težav. Odzivnost pomoči je bila na nivoju in na splošno celotna storitev s kabelsko TV vred. Ko se je Link prodal Telemachu je začelo škripati. Najprej so počasi podražili internet in znižali hitrost, nato še TV. Ko je crknilo, je trajalo tudi po več dni, da je spet začelo delati. Skratka vse skupaj je postala prava mora in sem nato šaltal na Siol, ki pa nas je spet nategnil s tistim, da moraš imeti ISDN za ADSL... Ko je prišel T-2 sem seveda odpovedal vse T1 storitve in Telemach TV ter šaltal na T-2 s katerim sem za sedaj zelo zadovoljen.

Mi je pa tale novica s Telemachom, kot možnim prevzemnikom, čisto pokvarila vzdušje - še enkrat iti čez vse to... :-(
Skupaj Slika
Optika Slika

hartigan
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:55
T-2: Še nimam
Paket: AmisDSL

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a hartigan » 29. Jan 2008 ob 13:56

takole zgledajo cene pr UPC-ju za DSL (cenik po nakupu avstrijskega ponudnika inode.at)
-> http://www.upc.at/inode/xdsl/
----------------
over and out
----------------

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Cobane » 29. Jan 2008 ob 13:58

Navadni Nimda napisal/-a:Bobi, uradno se baje reče Škipti Slovenije :mrgreen:
Sumim, da vem za koga se gre... vendar od kje vama tale izraz Škipti?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
Caffrey
Znanec
Prispevkov: 96
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 07:58
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Novo mesto

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a Caffrey » 29. Jan 2008 ob 14:00

Matr, to ne bo kul.
Še najboljše bi bilo, da bi res ukinili xxx programe, pa ostali pod okriljem škofije.
Najboljša možnost zaenkrat, po moje...
Slika

Uporabniški avatar
dhvala
Faca
Prispevkov: 104
Pridružen: 28. Sep 2007 ob 20:25
T-2: Že imam
Paket: 4/1 + 2 X Ip TV + 2 X Pstn
Kraj: Sp. Idrija

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a dhvala » 29. Jan 2008 ob 14:16

Če prevzame Telemach ne vem če bo ostal cenik pri T-2ju tak kot je sedaj. Tukaj je cenik Telemachovega interneta pri nas v preljubi Sloveniji http://www.telemach.si/internet/cenik .
Zadnjič spremenil dhvala, dne 29. Jan 2008 ob 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
LP dule

Slika

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a BOBI » 29. Jan 2008 ob 14:17

Cobane napisal/-a:
Navadni Nimda napisal/-a:Bobi, uradno se baje reče Škipti Slovenije :mrgreen:
Sumim, da vem za koga se gre... vendar od kje vama tale izraz Škipti?
Verjemi da dobro vem zakaj in za koga se gre ;-)
Škipti je pač v stilu, "piši kako govoriš" :lol:

Kapiš

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 19:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: T2 po novem Telemach2, ali bo ime T2 ostalo?

Odgovor Napisal/-a BOBI » 29. Jan 2008 ob 14:19

@Cobane, sory, sem preslabo prebral!
Govorimo o enem od obeh ponudnikov nakupa T1

Zaklenjeno