Nedelovanje določenega programa (staro)

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
mb76
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 2. Jul 2006 ob 09:49
T-2: Že imam

Nedelovanje določenega programa (staro)

Odgovor Napisal/-a mb76 » 2. Jul 2006 ob 09:51

KoMarEdit: Prosim, da ne pišete večkrat za isti kanal.

Paprika - ni zvoka
ORF1 - ni zvoka
Mezzo - ni zvoka

Aderca
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 01:51
T-2: Že imam
Paket: FTTH10/10+TV

Odgovor Napisal/-a Aderca » 2. Jul 2006 ob 13:08

enako

Vtec
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 16. Jun 2006 ob 19:13
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: LJUBLJANA

Odgovor Napisal/-a Vtec » 2. Jul 2006 ob 15:03

prav tako :o

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 2. Jul 2006 ob 15:21

Ne vidim pointa te teme (a boste zdej vsi napisal "meni tudi ne dela"?)... pišite / kličite na T-2 in bojo (upajmo) popravili. Bom pustil odklenjeno, da sporočite, ko vam kakšen kanal ne dela, ni pa potrebno, da vsak napiše, da tudi njemu ne dela :idea:

Jani
Znanec
Prispevkov: 93
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:31
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Jani » 5. Jul 2006 ob 12:23

Hmm, meni danes ne dela Eurosport sploh (niti VLC niti STB) :evil:

Ko zgoraj pišete, da vam ne dela na ORF1 zvok - meni ne dela sploh ORF1 (isto HRT2, ZDF) - kakor jaz razumem, v zvezi s SP in butasto zatemnitvijo...
Ali pa se mar motim in drugim ti programi delajo?
Slika

mb76
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 2. Jul 2006 ob 09:49
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a mb76 » 5. Jul 2006 ob 13:19

ORF1 je v nedeljo in ponedeljek delal, zvoka pa ni bilo. Včeraj in danes ga pa zaradi SP-ja ni.

Jani
Znanec
Prispevkov: 93
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:31
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a Jani » 5. Jul 2006 ob 13:33

Aha, I see...

Kaj pa Eurosport - ti dela danes?
Slika

uti
Model
Prispevkov: 241
Pridružen: 5. Maj 2006 ob 13:46
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + IP TV + IP telefonija
Kraj: Žiri

Odgovor Napisal/-a uti » 5. Jul 2006 ob 13:50

Ne
Slika

mb76
Uporabnik
Prispevkov: 37
Pridružen: 2. Jul 2006 ob 09:49
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a mb76 » 5. Jul 2006 ob 17:39

- ne delajo Eurosport, Discovery Science, Discovery Civilisation, Discovery T&L.
- ORF1 - ni zvoka
- Paprika - zatikanje slike
- Zone Reality - slika se za cca. 1sek ustavi na vsakih 5sek?!

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 5. Jul 2006 ob 18:37

- Eurosport: imajo maintenance še nekaj ur!
- ORF1: izklopljeno do nedelje 23:00 ko bo konc fuzbala
- Science, Civilisation, T & L: hujša napaka na strojni opremi, baje bo jutri dopoldan urejeno.
- Paprika: urejeno.
- Reality: urejeno
Optika 100/10

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 6. Jul 2006 ob 09:09

Eurosport je sedaj gor na 6 mega.
Spremenili so iz horizontalne polarizacije na vertikalno kar naenkrat, ne da bi koga obvestili. Od tod izpad.

To je podobno, kot če bi ponoči na vseh cestah kar naenkrat zamenjali table in semaforje in rekli "od sedaj se pa vozi po levi, kot v Angliji". :?
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Jerry
Legenda
Prispevkov: 1068
Pridružen: 22. Jun 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL:10/2+IPTV
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jerry » 6. Jul 2006 ob 09:11

na 6 mega ? kaki hz ?
SpaceInvader!
Slika

Uporabniški avatar
Jerry
Legenda
Prispevkov: 1068
Pridružen: 22. Jun 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL:10/2+IPTV
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jerry » 6. Jul 2006 ob 10:36

Hm ne spomem se kako je blo prej :P

Zakaj imam med Fox news na vsake tok časa zvok k da bi en dial-u po telefonu? :D
SpaceInvader!
Slika

buhica
Model
Prispevkov: 265
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:46
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10+1HDTV+1TV+telefon

Odgovor Napisal/-a buhica » 6. Jul 2006 ob 12:34

Navadni Nimda napisal/-a:6 megabitov na sekundo, sam poglej kako kristalno jasna slika je! :)
Navadni Nimda: A se kje da dobiti podatke koliko megabitov pasovne širine zasede vsak program iz liste T-2?

lp B

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 6. Jul 2006 ob 12:37

Prav gotovo je to na inženiring listi našega glavnega TV majstra.
Ampak ne vem, kako bi mu izvleku te podatke. :) Tudi verjetno se ne spodobi te podatke dajati v javnost, da ne bi bilo komu nerodno. :oops:
Optika 100/10

Zaklenjeno