Nedelovanje določenega programa (staro)

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 578
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 25. Nov 2006 ob 17:31

Sej to, da je v hrvaščini ne bi bil tak problem, toda hmal se vprašaš... al majo na hrvaške program s slovenskimi podnapisi...? NIMAJO. Da o srbiji ne govorim. Celo tako nas imajo radi, da na pakete jaffa keksov direkt iz tovarne, so napisani osnovni podatki v jezikih skoraj vsed dežel nekdanje ex-yu, samo v slovenščini ne... To dam samo kot primer, ki sem ga zasledil nedavno.

DixieFlatline
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 25. Nov 2006 ob 18:18

Mal ste zašli, so večji problemi:
Discovery science.,Discover T&L,Discovery civilization ne delajo že kake 3 ure.

Dost praktično bi blo če bi kdo iz T-2, ki je zadolžen za televizijo, bral tale forum in seveda tudi posredoval ob nedelovanju kakega programa.
HulaHop naokrog!

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Odgovor Napisal/-a KoMar » 25. Nov 2006 ob 21:06

Offtopic brisan. Nazaj na temo ;)

antjest
Faca
Prispevkov: 116
Pridružen: 14. Avg 2006 ob 21:46
T-2: Že imam
Paket: Čas je relativen
Kraj: Ljubljana - Brod

Odgovor Napisal/-a antjest » 25. Nov 2006 ob 22:38

Discovery science.,Discover T&L,Discovery civilization niso delali že ob 12h.
Sem klical, pa je rekel pobček bom dal naprej.
Ob 17h še kar ne dela. Kličem. Ponovno pravi nek drug pobček, bom dal naprej. Potem sem povečal odločnost in rahlo dvignil glas. Je šel pogledat in pravi, pa res ne delajo. Bom obvestil odgovornega.
Ob cca 18h so začeli delat.

@Nimda
A na T2 res nimate načina ali nekoga, ki bo opazil da določen program ne deluje ? Ne pa, da moramo uporabniki klicati in težiti pobčkom, naj milostno zrihtajo zadevo, ker to se mi ni zgodilo prvič.
Še pri Telemachu so to prej in običajno sami opazili :twisted:

P.S.
Dons je mal čudn vreme, pa sm bl tečn kot običajn :wink:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 25. Nov 2006 ob 23:46

Danes je redka izjema, da je bilo toliko cajta dol. Ponavadi se odgovorni takoj odzovejo in izpad sploh ni zaznaven. HelpDesk je danes naredil točno tisto, kar je bilo naročeno: zabeležili so in takoj javili odgovornemu. Včasih pa ni dovolj le resetiranje opreme!
Optika 100/10

weby
Navdušenec
Prispevkov: 533
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Odgovor Napisal/-a weby » 26. Nov 2006 ob 02:34

Meni so dons (čaki, ne, včeri!) vsi Discovery-ji delal normalno.

Kot ponavadi je le MTV Hits imel neke probleme, popoldne (kot že povedano -> veliko manj FPSjev in, kot ponavadi, sledi še 'štekanje')
Slika <-- Čakal 33 dni

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 26. Nov 2006 ob 11:10

Kako na aminotu nastavt podnapise za fox crime (vlc ni problem,ker zadeva deluje)
Heca ni več !

Uporabniški avatar
Jerry
Legenda
Prispevkov: 1068
Pridružen: 22. Jun 2006 ob 17:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL:10/2+IPTV
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jerry » 26. Nov 2006 ob 13:59

ne mors sam nastavt
SpaceInvader!
Slika

antjest
Faca
Prispevkov: 116
Pridružen: 14. Avg 2006 ob 21:46
T-2: Že imam
Paket: Čas je relativen
Kraj: Ljubljana - Brod

Odgovor Napisal/-a antjest » 26. Nov 2006 ob 17:29

Navadni Nimda napisal/-a:Danes je redka izjema, da je bilo toliko cajta dol. Ponavadi se odgovorni takoj odzovejo in izpad sploh ni zaznaven. HelpDesk je danes naredil točno tisto, kar je bilo naročeno: zabeležili so in takoj javili odgovornemu. Včasih pa ni dovolj le resetiranje opreme!
V tem primeru, bi bilo mogoče smiselno, da bi odgovorni dal helpdesku povratno informacijo, da se ve za problem in da je v fazi reševanja, kar bi potem tudi prenesel "vremensko občutljivim" strankam in jim v trenutku zaprl gobec.

Mogoče tudi klic helpdeska stranke ki je prva odkrila težavo o poteku reševanja ne bila slaba ideja.

Potem bi moral definitivno najti nekaj drugega za izliv vremenskega vpliva.

DixieFlatline
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 28. Nov 2006 ob 12:55

Včeraj spet izpad zvoka na ORF1 zvečer, že 3. teden zapored. Prosim če se to porihta. :evil:
HulaHop naokrog!

maxmagnus
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 7. Jul 2006 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 1. Dec 2006 ob 16:17

Na FoxCrime utripajo podnapisi in pojavljajo se neke zelene lise po ekranu...

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 1. Dec 2006 ob 16:41

Tole je porihtano že pred 10 minutami.
Prosim, da se zabeleži rekordno ukrepanje! :P
Optika 100/10

Uporabniški avatar
odis
Uporabnik
Prispevkov: 47
Pridružen: 1. Dec 2006 ob 18:15
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a odis » 1. Dec 2006 ob 19:24

Opažam, da na NGC ni več podnapisov.

titu
Faca
Prispevkov: 192
Pridružen: 12. Apr 2006 ob 22:37
T-2: Že imam
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a titu » 2. Dec 2006 ob 17:01

MCM TOP IN MCM POP sta same kocke...
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 2. Dec 2006 ob 17:20

NGC - podnapisi delajo.

MCM TOP, MCM POP, Bloomberg: to so težave na strani oddajnika (uplink do satelita). Predpostavljam, da bodo to uredili drug teden. T-2 lahko samo urgira in prosi, da se poštima.
Optika 100/10

Zaklenjeno