Nedelovanje določenega programa

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 11. Feb 2011 ob 15:37

Jaz sem imel iptv od siola in teh težav nisem zaznal,tudi pri kabelskem opreaterju ne,imam tudi telekom kabelsko in tudi tam nobenih problemov z omenjenimi programi razen določenih prevodov ampak to je druga zgodba.
Tako da ne nekaj na pamet pisat če ne poznaš zadev.
In tudi NEURADNE forume berejo uradne osebe.

Uporabniški avatar
zagor
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 24. Feb 2010 ob 17:12
T-2: Že imam

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a zagor » 11. Feb 2011 ob 15:40

jetomit napisal/-a:zagor vsak ima pravico do lastne izbire ponudnika! Če ti optika do T-2 ne sede,potem zate ostane da se preseliš samo izven SLO,ker žal trenutno boljše ponudbe ni na naših tleh. V kolikor je ta tema napisana za nedelovanje določenega programa, pa se držimo tega in to uporabimo v naš prid!
Sej veste,pljuvati je najlažje....
Nič ne pišem čez optiko, ampak čez IPTV, ki ima že od prvega dne porodne težave in teh težav ni in ni konca.

Ne bom odjavil T2 interneta, bom pa po vsej verjetnosti odjavil televizijo, ker nisem mazohist in imam teh izpadov programov že čez glavo. Nekateri programi delajo invalidno tudi več mesece ali celo več let... VH1 in VH1classic recimo kockata že od prvega dne odkar sem naročnik T2 in podobnih cvetk je na T2 IPTV res preveč... tukaj očitno ne pomaga še takšna oh in sploh fensi optika s katero se hvali T2.

Če je pa moje pisanje razumljeno kot pljuvanje, mi je pa žal, ampak T2 je sam kriv, saj nas jezi... Do kritike imam pa vso pravico, saj sem še čisto vsako T2 položnico poravnal do roka plačila...

Uporabniški avatar
Ahiles
Nadebudnež
Prispevkov: 371
Pridružen: 14. Sep 2007 ob 14:35
T-2: Že imam
Paket: 90/20

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a Ahiles » 11. Feb 2011 ob 15:54

Ja sej vem da je neuradni forum in od kar ni vec NN je mal manj ko šlo vse down the drain ker mam feling do so ostali t2 sam manjše ribe "brez prava na glasanje" kakšne zadeve lahko hitreje uštimajo to nikol nisem trdil da ne. Tko da nam v glavnem ostane da pišemo o teh problemih na T2 in da več folka vidi o teh problemih in da bo pač večja finančna škoda na strani t2 z reklamacijami in teženjem in da se bo mrbit zadeva kdaj premaknila na bolje tko da izlivi niso dlih namenjeni neuradnikom ampak uporabnikom t2 da se mogoče še kdo pritoži.

Discovery Channel -Totalno Štekanje
CinestarTV -Občasno zatikanje
History chanel -Nedelujoč
Zone realty -Zvok zamaknjenj in šteka
Animal planet -Zatikanje na vsake 2-4sek

Tale spisek sem naredu v like 5 min na prvih 25 programih (tuki nisem dodal nedelujočega/zamaknjenega EPGja/podnapisov/raznih napisov čez pol ekrana etc.)

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a tonimona » 11. Feb 2011 ob 18:54

RAI 2 črn. :grr:
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
zagor
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 24. Feb 2010 ob 17:12
T-2: Že imam

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a zagor » 11. Feb 2011 ob 21:22

Ljudje, pozivam vas, da odjavite IPTV. Jaz bom to stroril takoj v ponedeljek dopoldan. Preidimo iz besed k dejanjem. Meni je dovolj teh kock, zatikanja slike, nedelujočih programov in ostalih T2 "bombončkov". Dovolj mi je klicarjenja na helpdesk, dovolj mi je pisanja po nekem neuradnem forumu, dovolj mi je zavajanja in laži s strani zaposlenih na T2. Vsak mesec redno plačam položnico, dobivam pa invalidno storitev. Odkar sem T2 naročmik, ni minil niti en dan, da bi IPTV 100% deloval...

T2 ni nič drugega kot samo še eno nategunsko podjetje, enako kot Telekom...

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8226
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Feb 2011 ob 21:30

Ne vem kje ti vidiš kocke. Meni ne kocka noben kanal. VH1 in VH1 classic mi delujeta že 4 leta normalno. Res se v zadnjem času je pojavilo nekaj težav z Animal Discovery in History drugače pa več ali manj dela vse BP. Čudi me, da imaš toliko težav pa še na optiki si. Meni deluje na bakru vse. A ti mogoče kdaj modem izklopiš za kakšno minuto? Ker modem se na določen čas zafila, ker prejme toliko CRC errorjev, da ti potem kocka TV. Drugače pa ne vem od kje tebi toliko težav glede na to, da si na optiki.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2054
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 20:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a NoName » 11. Feb 2011 ob 21:38

umm.. js ravnokar ene slabe pol urce gledam discovery channel (sicer timeshiftan, ker sem mal prepozn zacel gledat) ampak.. meni dela brezhibno... lahko posnamem ce mi kdo ne verjame.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8226
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Feb 2011 ob 21:44

Za discovery sem mislil tisto ruščino, ki se je pojavila pred nekaj dnevi. Meni tudi dela BP tako v real time-u kot preko TS-ja.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Ahiles
Nadebudnež
Prispevkov: 371
Pridružen: 14. Sep 2007 ob 14:35
T-2: Že imam
Paket: 90/20

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a Ahiles » 11. Feb 2011 ob 21:49

kitl nevem kaksne standarde mas sam zadeve čisto drzijo Obstajajo kanali ki izredno radi kockajo so pa tud nekateri ki nikoli in VH1 in VH1 classic sta dva kanala ki izredno rada kockata tuki sta tud oba foxa ki od kar so ju dodali zelo rada kockata ti kanali majo velikokrat tudi probleme da primejo v prvo pri preklopu oz rabijo včasih 10 sek da se lepo naloži. In tega je na tone.

In ne govor tle da je oprema kriva da x kanal steka pri 1000 uporabnikih in da jo morjo resetirat ker to ni res in samo pomagaš telebanom na HD prilivat vodo na olje namest da bi se lotil zadeve in najdil resnično napako ki je v sistemu da do tega prihaja. Itak pa glavo stavm da je večina sistemcov pri t2 zunanjih svetovalcev/sodelovcev in ker ne dobijo plačila zadeve stagnirajo tiste par tehnikov pa poskuša zadevo nekak pokrpat sam se ne spoznajo preveč oz ne dobijo nove potrebne opreme ker so zadolženi do vrat in ti noben ne bo dal rezervnih delov na kredo če pa imas račun dolg 1km.

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a tonimona » 11. Feb 2011 ob 22:04

Discovery channel še vedno kocka. Pravkar preveril. 4-5x na minuto.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8226
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Feb 2011 ob 22:18

tonimona ja zdele pa tudi meni kocka.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca
Prispevkov: 178
Pridružen: 5. Feb 2010 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: timeless VDSL + HDTV
Kraj: Sevnica

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 11. Feb 2011 ob 22:30

ka pa NG podnapisi, jih še kdo nima?
Glavn da mam boljš ...., kot pa sosed!

Slika

LexLuthor
Nadebudnež
Prispevkov: 355
Pridružen: 27. Feb 2008 ob 17:54
T-2: Že imam
Paket: brezčasna optika 100/10
Kontakt:

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a LexLuthor » 11. Feb 2011 ob 22:58

kitl napisal/-a:tonimona ja zdele pa tudi meni kocka.
V bistvu ne kocka ampak kvadratka, ker kocke so 3D :mrgreen:

BTW, meni trenutno Discovery dela v redu, brez motenj.

Uporabniški avatar
susanowo
Faca
Prispevkov: 129
Pridružen: 19. Sep 2007 ob 20:53
T-2: Že imam
Paket: T2 100/10 NET

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a susanowo » 11. Feb 2011 ob 23:46

Sem že dobra 2 meseca na Telemach TV-u (odjavil t-2 TV) in moram reč da mi ni žal, sevada nimam HD paketa, ampak me ne moti samo da stvar deluje nemoteno in se ne rabim "zajebavat" s kockanjem in podobnim.
Internet T-2 je super !

tosk
Novinec
Prispevkov: 18
Pridružen: 23. Okt 2008 ob 18:37
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL 2xtv

Re: Nedelovanje določenega programa

Odgovor Napisal/-a tosk » 12. Feb 2011 ob 01:48

History Channel ne dela in Zone Reality šteka. že ene par dni.

Zaklenjeno