T2 je gotov?

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
gogi1
Navdušenec
Prispevkov: 503
Pridružen: 19. Mar 2009 ob 20:26
T-2: Že imam
Paket: t-3 mobil 100/10
Kraj: Komenda

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a gogi1 » 26. Avg 2009 ob 17:41

Jaz pa mislim ,da dokler bodo imeli tako dobro politiko in izbiro(ceno,kvaliteto,...) ne morejo utoniti in jih bo kdo dokapitalizeral in bojo ostali na tržišču in PIKa.Le tako naprej pa bo . :rtmT2: :plosk:

Uporabniški avatar
sjavorshek
Znanec
Prispevkov: 54
Pridružen: 17. Jul 2007 ob 20:41
T-2: Že imam

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a sjavorshek » 10. Sep 2009 ob 07:56

Vsak mesec eno in isto. Na Financah nekdo nima inspiracije za nov članek in obdela starega, potem pa se najde nek "pametnjakovič" ki rad popa linke. :jao:

Propad T-2 se po Financah vleče že ravno odkar je nastal in kot vedno me tut tokrat zanima, kdo spet ni dobil napelane optike, al pa HD STBja? :owned:
Slika

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1349
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a roCkY » 10. Sep 2009 ob 14:21

Je treba reklame prodat.
"Zihr" recept za klike T2 uporabnikov :hudicek: in konkretnega dela ostale fovšlive populacije...

Uporabniški avatar
Dovani
Znanec
Prispevkov: 89
Pridružen: 31. Dec 2007 ob 15:02
T-2: Že imam
Paket: T3
Kraj: KRANJ

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a Dovani » 29. Sep 2009 ob 17:50


voyager2
Guru
Prispevkov: 992
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 29. Sep 2009 ob 18:17

To bo veselo, ko bomo spet nazaj na Telekomu. A mislite, da nam bodo vrnili evrčke za prenos številke?

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 29. Sep 2009 ob 18:49

LOL, vidim, da spet resno analitično čtivo prebiramo! :lol:
Optika 100/10

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: T2 je gotov?

Odgovor Napisal/-a KoMar » 29. Sep 2009 ob 18:54

Zaklepam, ker se mi zdi totalno "glupo" komentirat članke iz pozareport.si. Podobno temo boste lahko odprli, ko in če bo znana kakšna takšna uradna informacija.

Zaklenjeno