SiOL ping

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
sword
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 2. Dec 2007 ob 22:16
T-2: Že imam

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a sword » 27. Okt 2009 ob 20:45

Wtf je monitor z wallhackom in miška z aimbotom? Upam, da se hecaš :D

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Prispevkov: 425
Pridružen: 15. Okt 2008 ob 02:46
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a gjural » 28. Okt 2009 ob 12:03

itaq da se hecam :) kako boš imel wall hack v monitorju pa aimbota v miški no :)
Slika
Slika
Slika

sword
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 2. Dec 2007 ob 22:16
T-2: Že imam

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a sword » 28. Okt 2009 ob 14:08

Ne vem, sej zato :nevem:

flokey
Znanec
Prispevkov: 52
Pridružen: 22. Feb 2009 ob 19:53
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Vrhnika

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a flokey » 28. Okt 2009 ob 15:35

blackmack napisal/-a:Men se zdi, da zdaj vsem, ko jih preklopijo na MPEG-4 vklopijo na centralah tud profil za dolge linije, da je čim majn težav z TV.
No tole vsekakor ne bo držalo. TV nam vsaj 2 krat na dan zašteka in je treba resetirat komunikator, slika kocka na vsake toliko...če se mu pa resno odtrga pa samo zvok crkne, prisluhnimo tišini. :owned:
Slika

Uporabniški avatar
Deky_
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 12. Jul 2008 ob 10:27
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20+IPTV T1
Kraj: Postojna

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 28. Okt 2009 ob 15:59

jah jst teh težav nimam s siolom niti ne s siol tv..sem pa na optiki..po resnici je bilo nekaj težav s siol tv sam ne takih da bi znorel..in takih ki ostali opisujejo...
Neuradni forum http://forum070.net

flokey
Znanec
Prispevkov: 52
Pridružen: 22. Feb 2009 ob 19:53
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Vrhnika

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a flokey » 28. Okt 2009 ob 16:10

Jah optika se ne more z ADSLjem primerjat ^^ :mrgreen:
Slika

Enter4
Model
Prispevkov: 242
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 15:16
T-2: Že imam
Paket: 1*/1*

Re: SiOL ping

Odgovor Napisal/-a Enter4 » 30. Okt 2009 ob 19:22

flokey: saj tudi ADSL ne z VDSLjem :)

Zaklenjeno