SVM 104 reset

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
proker
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 28. Jan 2009 ob 23:42
T-2: Že imam
Paket: 1/1

SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a proker » 20. Nov 2009 ob 20:54

Mene pa zanima, ali se da resetirat tole zadevo, samo tako, da ni potrebno fizično napajanja ven potegnit?

The Menace
Model
Prispevkov: 310
Pridružen: 24. Jul 2009 ob 21:00
T-2: Že imam
Paket: Bakreno brezčasen

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a The Menace » 20. Nov 2009 ob 21:56

Ni ti treba ven potegnit, imaš stikalo :mrgreen:
"Kako je lepo biti glup "

proker
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 28. Jan 2009 ob 23:42
T-2: Že imam
Paket: 1/1

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a proker » 20. Nov 2009 ob 23:45

no ja, jaz rabim tako da nisem fizično prisoten.

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Prispevkov: 916
Pridružen: 23. Maj 2008 ob 09:56
T-2: Že imam
Paket: išče alternativo

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a kekoke » 21. Nov 2009 ob 08:16

zaposliš sužnja, ki bo to delal ali pa si omisliš časovno stikalo na vtičnici.
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

proker
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 28. Jan 2009 ob 23:42
T-2: Že imam
Paket: 1/1

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a proker » 22. Nov 2009 ob 10:55

Kaj res ni nekega command line ukaza za reset preko mreže?

Uporabniški avatar
Seeker
Navdušenec
Prispevkov: 644
Pridružen: 29. Avg 2006 ob 21:41
T-2: Že imam
Paket: Kraljevi

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a Seeker » 22. Nov 2009 ob 14:36

Je, ampak je lažje da imaš časovno stikalo.

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Prispevkov: 425
Pridružen: 15. Okt 2008 ob 02:46
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a gjural » 22. Nov 2009 ob 16:54

Varovalko vržeš ven ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a Cobane » 23. Nov 2009 ob 08:15

Zapelješ se do Krškega in kratkostičiš vse vodnike, ki gredo iz NEK-a. To bo 100% resetiralo tvoj modem!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: SVM 104 reset

Odgovor Napisal/-a KoMar » 23. Nov 2009 ob 14:16

Ok, super odgovori :) Zaklepam ;)

Zaklenjeno