HD tv vmesnik

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
bzup
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 6. Jan 2010 ob 12:50
T-2: Že imam
Paket: ?

HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a bzup » 6. Jan 2010 ob 13:15

Zaradi nakupa HD televizorja "moram" zamenjati TV vmesnik. Slišim da jih "trenutno" ni na zalogi in da me bodo obvestili. Kdo ve koliko časa se čaka. Baje je ta izgovor že kar precej časa v uporabi.

Uporabniški avatar
obi
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 843
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 18:26
T-2: Že imam
Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
Kraj: ljubljana - medvode
Kontakt:

Re: HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a obi » 6. Jan 2010 ob 14:49

Mislim beseda 'moram zamenjati' lih ni pravilno izbrana. Ni ti potrebno zamenjati saj imajo tudi nove televizije SCART vmesnike in ne boš vrjel da tudi na novi televizijah dela stara tehnologija :D. Je pa res da je potrebno na HD vmesnik čakati.
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a KoMar » 6. Jan 2010 ob 18:17

Prosim, da se držiš pravil foruma. Tole ne spada pod "Vaša zgodba".

PINki
Faca
Prispevkov: 195
Pridružen: 9. Jan 2008 ob 12:07
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10 + 2 IPTV + 2 TEL
Kraj: Lj - Fužine

Re: HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a PINki » 6. Jan 2010 ob 21:33

Je velika razlika v kvaliteti sliki na SD kanalih z HD vmesnikom ali navadnim vmesnikom z scartom?

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3059
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a Mark » 6. Jan 2010 ob 21:38

Ne, če je dober tv se sploh ne opazi. Pa tudi nasploh težko opaziš razliko. Glej, da maš RGB scart input.

bzup
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 6. Jan 2010 ob 12:50
T-2: Že imam
Paket: ?

Re: HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a bzup » 7. Jan 2010 ob 11:02

KoMar napisal/-a:Prosim, da se držiš pravil foruma. Tole ne spada pod "Vaša zgodba".
Glede na dolgotrajno čakanje je to še kako "Vaša zgodba". Preverite koliko naročnikov čaka na HDTV vmesnik.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8048
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: HD tv vmesnik

Odgovor Napisal/-a kitl » 7. Jan 2010 ob 11:05

Za to pa piši tukaj viewtopic.php?f=3&t=5783&start=45 in ne odpiraj novih tem.
Slika


Lp, Kitl

Zaklenjeno