Siol ukinja Aminote

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 24. Jan 2011 ob 19:28


celloak
Legenda
Prispevkov: 1191
Pridružen: 30. Okt 2006 ob 19:20
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a celloak » 24. Jan 2011 ob 20:16

Heh, čez 2 leti bodo pa ukinili vse Sageme in s tem prisiljevali ljudi v ponovno vezavo.

Grdo, TBH.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a KoMar » 24. Jan 2011 ob 20:21

Jp, nobene potrebe ni, razen da lahko prodajo ljudem nove škatle in nove vezave...

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7981
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a kitl » 24. Jan 2011 ob 20:40

Druge funkcije so enake, pri čemer bo treba za storitve Media center, Vremein dostop do Facebooka in Twitterja prek televizije naročiti dodatek

LOL a Telekomovci ne vedo, da imajo te dostope že vse novejše televizije vgrajene brez njihovega super truper Siol box-a pa še doplačat ti ni treba. Sam teli pa res ožemajo folk kjer ga lahko :grr:
Slika


Lp, Kitl

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 24. Jan 2011 ob 20:57

Saj ti boxi v originalu niso slabi,ampak ko jih siolovi strokovnjaki predelajo so znjimi same težave.

dule17
Guru
Prispevkov: 779
Pridružen: 11. Jun 2006 ob 09:26
T-2: Še nimam

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a dule17 » 24. Jan 2011 ob 21:22

Drama!! Pa ravno enega sem hotel preizkusiti če še deluje na Siolu :grrpc:

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a martis » 25. Jan 2011 ob 08:27

In kaj bodo sedaj uporabniki Siola počeli s temi Aminoti? Predlog: naj jih odkupi T2 za mali denar, da jim ne bo primanjkovalo STB-jev kot sedaj. (še posebaj Amino 130)

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1343
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a roCkY » 25. Jan 2011 ob 08:51

Amino 103
ga je čas povozil

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a martis » 25. Jan 2011 ob 08:54

Mogoče. Samo če po forumu pogledaš, so mnogi uporabniki T2 srečni, če ga sploh dobijo.

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1343
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a roCkY » 25. Jan 2011 ob 09:04

Imam enga iz čisto prvih dni IPTV. Uporabljal le dokler ni bila objavljena varianta za zajem prek PC.
Je zadeva dejansko uporabna (se da zamenjat FW) v T2 omrežju in prek njega lahko špilajo vse funkcije vključno s timeshiftom? Ponavljam pa da gre za model 103.

Sicer pa če bo T2 hotel pridobit stranke na bakru, bo moral TV ponudit tudi tistim dlje od central.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a Cobane » 25. Jan 2011 ob 09:55

martis napisal/-a:Mogoče. Samo če po forumu pogledaš, so mnogi uporabniki T2 srečni, če ga sploh dobijo.
Kolikor vem, Amino 103 (še) ni podprt za gledanje IPTV preko T-2! Ali pa sem kaj zamudil!?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4932
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 25. Jan 2011 ob 10:01

nope nič, 110ke se lahko uporabljajo,
lp

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a martis » 25. Jan 2011 ob 10:58

Sem napisal Amino130, samo... očitno teh Siol ni imel...

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a Cobane » 25. Jan 2011 ob 11:05

Rocky nad tabo je omenjal 103, ti pa ti odgovarjal na njegov post! Kako naj predvidevam, da si imel v mislih svoj prispevek, ki je nekje višje!? ;-)

Ja, Siol je proti koncu vlade Aminov imel v ponudbi tudi Amino 110, vendar je bilo teh za vzorec napram Aminom 103! Moraš imeti že veliko srečo, da srečaš Siolovega uporabnika s 110-ko! Če bi T-2 podprl 103, bi bila množica precej večja!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Siol ukinja Aminote

Odgovor Napisal/-a martis » 25. Jan 2011 ob 11:12

Ok.. sorry.
Sem na Bolhi gledal - prodajajo Amino-te 103 - jih je toliko, da te glava zapeče. Mogoče res varianta za T2 da podpre 103-ke.

Zaklenjeno