Sport

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
emigrant
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 24. Mar 2006 ob 15:51
T-2: Še nimam
Kraj: M.Sobota

Sport

Odgovor Napisal/-a emigrant » 15. Jan 2012 ob 18:10

Klical sem že na t-2 kar nekajkrat in vedno enako "treba je čakati, se pogaja" Človeško življenje je kratko in EL CLasico je le nekajkrat. KDAJ BO ŽE ENRKAT TA SPORTKLUB??? Iz siola sem prešaltal ravno zaradi športnih programov ker je tam bilo potrebno doplačilo za športne programe. In sedaj to. Sem že iskal telefonsko od kakega bolj pomembnega na t-2 pa nič. ČE NEBI BIL SEDAJ VEZAN NA 2 LETI BI TAKOJ ŠEL NA AMIS ALI SIOL NAzaj (KER TAM SEM VSAJ Z DOPLAČILOM VIDEL) Sem klical na t-2 da bi makar plačal pa nič. Pa potem se naj pogodijo in če že plačujemo za glupi popnonstop potem naj dajo da plačamo tudi športne programe, naj samo dajo da gledamo.

HKRATI SPRAŠUJEM ČE KDO VE ZA KAKŠEN PLAČLJIV INTERNETNI TV KI NE BO ŠTEKAL IN BO SLIKA TEKLA NORMALNO DA PLAČAM.AMpak na računalniku vseeno ni tako kot po TV. In ko si zmislim da bom v naslednjih 14 dni zamudil kar dva EL CLasica me ima da bi ......

aLI JE KJE KAKA ŠTEVILKA NE 05900000 KI BI SE KAJ VEČ LAHKO POZANIMAL KDAJ BO SPORTKUL NAZAJ. Ker če je potrebno plačam penale ker še nisem dovolj dolgo nat-2 pa grem na amis ali telemach ali siol samo da vidim el clasico.
(eni so pač verski fanatiki jaz pa športni SO WHAT

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Sport

Odgovor Napisal/-a KoMar » 15. Jan 2012 ob 18:16

Ne, nobena skrita številka ne obstaja, kjer bi izvedel več kot drugi. Ko bo kaj novega za povedat, boš izvedel - nisi edini, ki želi ŠK nazaj.

Pa ne vidim potrebe po "???" in VELIKIH ČRKAH.

Zaklenjeno