spet brez teve programa

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
alexa
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 23:41
T-2: Že imam
Paket: hbo

spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a alexa » 8. Jan 2013 ob 23:51

pozdrav vsem, kot se zadnje čase pogosto dogaja, sem nocoj spet brez teve programa. in ko pokličem svojega opraterja t-2 mi svetujejo da resetiram modeme in lahko naprej gledam teve programe. pa ni tako. po večkratnem resetiranju še vedno ne morem na svoj kanal in iz postelje leže bult v teve. kar je preveč je preveč. svarim vse nove naročnike da se raje odločijo za kjergakoli opreraterja, SAMO ZA T-2 NE. meni je žao da sem vsem ki sam ih poznala in so rabili operaterja svetovala t-2, a zdej sem sama tako jezna in nezadovoljna. in naj se jaz ob tej uri ukvarjam z kabli in resetiranjem a plačam redno položnice zakaj? NOVI NAROČNIKI STRAN OD OPERATERJA T-2 :grr:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Jan 2013 ob 23:57

ta tvoj post ja napisan tako nerazločno !

kaj ti ne dela ? sploh nič ,tv ti ne dela, ali samo določen kanal ?
imas vec tv vmesnikov ali so enega, internet ti dela ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a RobertM » 9. Jan 2013 ob 00:51

Internet očitno dela ;-)
Če človek želi, da se mu pomaga mora malo jasneje opisati svoj problem.
Ali sploh je kakšna lučka na STB (škatlica pri TVju), ali ne prime daljinc,ali je zmazana slika,...

Če z takim načinom kličete na klicni center vam nikakor ne morejo pomagati - pri nobenemu operaterju!

Ko se boste umirili še enkrat opišite svoj problem in enemu od T-2jevcev dajte podatke, da preveri kaj se dogaja ;-)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

d_g
Legenda
Prispevkov: 1096
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a d_g » 9. Jan 2013 ob 00:59

Ta človek je menda ženska :hmm:...

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2025
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a webmaher » 9. Jan 2013 ob 01:00

da ni tole provokacija, naj enemu da podatke na zs..
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

scorpy
Novinec
Prispevkov: 13
Pridružen: 3. Apr 2006 ob 23:09
T-2: Že imam
Paket: T4 20M
Kraj: Celje

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a scorpy » 9. Jan 2013 ob 13:06

Jaz lahko vse kanale gledam brez problema. Novi naročniki, svetujem vam da kar hitro k T-2ju, ker je zakon! :)

crna macka
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 11. Jan 2013 ob 11:17
T-2: Že imam
Paket: T4 mega
Kraj: Ljubljana

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a crna macka » 11. Jan 2013 ob 11:32

včeraj bila nekaj časa brez tv-ja,vse ostalo delovalo...danes zopet brez tv-ja....klicala na t2 odgovori vedno drugačni,najprej da bo do 8.00 zjutraj vse urejeno...pa ni...potem naj resetiram modeme...resetirala,pa nič...potem dobim odgovor,da se napaka odpravlja še vedno...
mi lahko kdo pove,kaj je dejansko na stvari??
hvala že v naprej za odgovor

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4933
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 11. Jan 2013 ob 11:44

Težave pri delovanju TV storitev na področji Ljubljane,
žal se je težava od včeraj ponovila.

crna macka
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 11. Jan 2013 ob 11:17
T-2: Že imam
Paket: T4 mega
Kraj: Ljubljana

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a crna macka » 11. Jan 2013 ob 11:47

In kdaj približno bi bila napaka odpravljena???
Ali se bo vlekla??

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4933
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 11. Jan 2013 ob 11:47

zaenkrat je javljeno samo da odpravljajo napako in bi naj bila dopoldan rešena.

crna macka
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 11. Jan 2013 ob 11:17
T-2: Že imam
Paket: T4 mega
Kraj: Ljubljana

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a crna macka » 11. Jan 2013 ob 11:53

Upam,da res. Najlepša hvala za odgovor

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7145
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 11. Jan 2013 ob 12:36

oseba ki je to napisala sploh ni resna, tako da se tema zaklepa.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a RobertM » 11. Jan 2013 ob 18:36

Naj še jaz dopišem, kaj je bilo pri stranki: Klical je partner stranke (alexe), da na TV ni slike ampak on ni doma. Ona NI hotela poklicati, da bi ji povedali naj preveri Scart kabel, ki je bil slabo vtaknjen !
Raje se je registrirala na forumu in kritizirala - po mojemu mnenju neupravičeno :namrec:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: spet brez teve programa

Odgovor Napisal/-a KoMar » 11. Jan 2013 ob 18:48

Za bruhat.

Zaklenjeno