Imam par problemov kot so:
- TV (nekateri programi večino časa kocakajo. Naprimer boomerang je kar pogost pri tej stvari. Mislim da del dneva pri temu nima kakšnega pomena saj je kocakanje prisotno kar večino časa (vsaj kar sem zvedel od brata). Ob tem je tudi nemalo programov, ki so pred tem delovali ter zdaj zaradi neznanega razloga ne delujejo več)
- Internet (Glede DL speeda nimam pripomb saj deluje povsem normalno (dl je 460 na 4/1 liniji kar je za moje pojme dokaj normalno) se pa pojavi problem pri igrah saj je brez problema zaznati občuten packetloss. Od začetka sem si mislil da povezava kaj veliko nima vlipiva na hitboxe vendar je občutek igranja na drugi povezavi totalno drugačen. Me je pa presenetil tudi naslednji podatek:

Še preden sem vzel tale SS je bilo poslanih paketov 5 000 000 ter prejetih 2 800 000 kar pomeni da nekaj manj kot 50% paketov ki so bili poslani ni prišlo do svojega cilja, vsaj če jest pravilno razumem podobne stvari.
Nekje sem bral nekaj o problemu ki nastane pri slabi vezavi telefonskega kabla zato prilagam sliko da se prepričam o vsem. (Btw oddaljenosti do centrale ne vem natančno vem pa da je centrala nekje v bližini cca. +300m)

Vse skupaj pišem samo da vidim kje bi napake lahko obstajale preden se obrnem na helpdesk kar bom defenitivno storil.
Hvala ter lep pozdrav, keeponfireburnin