Upam da vam je jasno, da ne gledamo najnovejših delov JAy in & Conan ampak po tri dni stare - na NBC je sinoči bil pri conanu Johnny Knoxville, mi ga bomo videli šele v petek zvečer - če nas Nimda seveda ne odklopi...
Jasno hecam se.
Sicer pa tridnevna zakasnitev niti ni resen problem - to je sam tolažba zame, da grem lahko prej spat in me ni treba zjutraj s topovi budit na šiht.
EDIT: Anubis, TV hiše v Emeriki, (pre)živijo ponavadi na dva načina, ali pobirajo naročnino(The Movie Network) ali pa vrtijo oglase(MTV), vse več pa se jih odloča, da bi sedelo na obeh stolčkih(SKY One, SciFi) - tako kot pri nas RTVSLO...
Imajo pa tut precej bolj zakomplicirano ponudbo kabelske - ni tko kot pri nas, na enem področju praviloma en ponudnik, monopolist. Pri njih sploh ni nenavadno, če si naročen na tri kabelske ponudnike - odvisno kateri programi ti sedejo. Pa tut različne pakete majo, več plačaš več programov maš. Pri nas je tko - kar ti dajo, moraš pač vzet. Za vsak dodatni program pa doplačaš skoraj še enkrat toliko kot že plačuješ(HBO).
Aja, a sem sploh odgovoru na tvoje vprašanje...