Ko/ce pa T-2 pride naokoli, bomo pa mogoce se enkrat racunico nardili... al pa mogoce tut ne...
sonce z vami,
m8_rutka
Sem napisal da sem vzel paket enka, poglej si, sej sm prlimal slike, na tadrugi čist spodi. 33,7 je trojka, torej še tv in tel.slow_slow napisal/-a:nekdo: mislim da si ti napačno si zračunal, prvih 5 mesecev je 16,xx€ nato pa 10 mesecev 33,70€,
vsaj kolikor je meni jasna njihova ponudba.
kar ti nanese malo več kot si sam zračunal.
Telefonija me ne zanima.slow_slow napisal/-a:T-2 ima tam zaenkrat samo dostop do VDSL, optika je planirana,
je pa možno imeti telefonijo, internet in tv, vendar je na tem naslovu bolje prvo vzeti samo internet in telefonijo in naknadno tv.
Nam je v interesu zbrati čimveč soglasij, vendar včasih preprosto brez pomoči stanovalcev ne gre. Za dobre stvari, je potrebno včasih lobirati in težit pri upravniku in ostalih politično nastavljenih veljakih. Lahko da se upravnik ne zaveda, da z možnostjo Gratelove FTTH ne pridobijo samo stanovalci možnosti uporabe najsodobnejše tehnologije (Posledično najlepše možne slike na IP TV pri nas, to bo ostalo tako tudi v prihodnje). Pridobi tudi on sam, se pravi bo dodatno dvignil vrednost nepremičninefiti38 napisal/-a:Predvsem zamerim T2, da se ni potrudil in zbral dovolj soglasij za optiko.