MGM
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: MGM
Če rabiš programe, ki so dodajani v T-2 osnovno programsko shemo naknadno, predlagam, da narediš prehod na T-2 osnovno programsko shemo.tonimona napisal/-a:Vprašanje za NN-ja. Kakšen je ta Vaš partner, katerega ste mi nedolgo tega priporočali, ki pravi: PROGRAMSKA SHEMA IPTV TELEINGmaxi, IPTV TELEINGmaxi omogoča vso funkcionalnost in vsebuje programe, ki so v okviru TV priključka T-2 in osnovnega programskega paketa T-2, ki jih zagotavlja T-2. A ti praviš, da teh programov ne bo v Teleing shemi.Navadni Nimda napisal/-a:LadyHawk: V Teleingu ne bo teh programov.
Ally12: naredi nov barvni profil.
Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
Naknadno? Tudi Teleing je "naknadno" v shemo dodal Moj TV in Studio Signal. Glede na to, da se nekateri programi pojavijo hkrati v T2 in Teleing shemi, drugi pa samo v T2, je primernejša beseda "selektivno"...
-
- Starešina
Teleing ne more dodati v svojo shemo tistih programov, katerih nima licenčno pokritih.
Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
NN, brez tvojih predlogov bi še vedno taval v temi.Navadni Nimda napisal/-a:Če rabiš programe, ki so dodajani v T-2 osnovno programsko shemo naknadno, predlagam, da narediš prehod na T-2 osnovno programsko shemo.

-
- Starešina
Nekoč si govoril, da je Teleing le navidezni bypass in podobno. Sedaj na lastni koži občutiš, da temu ni tako. "Ni je čez osebno izkušnjo", kot pravijo! 

Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Zdaj razumem, zakaj nekateri pravijo, da na T-2 ni drobnega tiska. Po moje bi tam pisalo: " Če želite imeti najkvalitetnejšo TV ponudbo za svoj denar, bodite pripravljeni mesečno menjavati ponudnika TV vsebin. "kitl napisal/-a:tonimona zdaj boš spet tolko časa kolebal, da boš šel nazaj na T2 shemo, da ko boš to naredil bo pa teleing maxi boljši pol boš pa spet jezen

-
- Starešina
Dobro veš, da je to kwaka. Ajde, napiši 1-vrstični tekst, ga natisni, skeniraj in mailaj semle:
narocniska-sluzba @ t-2.net (ne pozabi presledkov popucali iz email naslova).
Če ne bo še jutri narejeno, mi boš dal na Zasebna svojo številko priključka in se bo uredilo v najkrajšem cajtu.
Potem pa da ne vidim več menjavanja sheme.
narocniska-sluzba @ t-2.net (ne pozabi presledkov popucali iz email naslova).
Če ne bo še jutri narejeno, mi boš dal na Zasebna svojo številko priključka in se bo uredilo v najkrajšem cajtu.

Potem pa da ne vidim več menjavanja sheme.

Optika 100/10
To je odvisno predvsem od vas in vašega obnašanja (poslovnih odločitev). Sami ste zakuhali to svinjarijo... uporabniki jo moramo pa jesti!Potem pa da ne vidim več menjavanja sheme.

Jaz Tonimono povsem razumem... ni fora v enem dopisu, ampak v principu! Sploh pa, ker na spletni strani vaše "hčerinske" firme jasno piše, kateri programi so vključeni v njihov paket! Vprašamo se lahko kdo koga nateguje: uporabniki T-2 ali T-2 uporabnike? Na vašo in našo žalost bo kar slednje... sprijaznite se že enkrat!

Pa brez zamere za preveč direktno razlago mojega mišljenja!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!