ne nič nisem videla
 ne nič nisem videla  a imaš kje kakšen "elektronski" članek oziroma vsaj povzetek članka?
 a imaš kje kakšen "elektronski" članek oziroma vsaj povzetek članka?Pa še nekaj me zanima... ali ima kdo kaj izkušenj z VDSLjem v Stražišču. Ali stvar dela brez problemov?
lp nina
 ne nič nisem videla
 ne nič nisem videla  a imaš kje kakšen "elektronski" članek oziroma vsaj povzetek članka?
 a imaš kje kakšen "elektronski" članek oziroma vsaj povzetek članka?
 .Prijav se nas par sosedev istočasno
 .Prijav se nas par sosedev istočasno  pol pa v 14-ih dneh pridejo priklopit 2 (od tega enga bol na pol )ostalih pa tud na kličejo ne kdaj lohka pridejo
  pol pa v 14-ih dneh pridejo priklopit 2 (od tega enga bol na pol )ostalih pa tud na kličejo ne kdaj lohka pridejo  .Mislim v enem bloku več strank oni pa prihajajo po kaplicah ,ekonomsko gledano se ful splača
 .Mislim v enem bloku več strank oni pa prihajajo po kaplicah ,ekonomsko gledano se ful splača  Aha razn če sm narobe zastopu v roku 15-dni 1-ga pa čez 15 dni druzga .....in  tako naprej
 Aha razn če sm narobe zastopu v roku 15-dni 1-ga pa čez 15 dni druzga .....in  tako naprej   .Jah očitno sem dons na levo nogo ustou pa nebom nič več napisou da nebi koga užalil
 .Jah očitno sem dons na levo nogo ustou pa nebom nič več napisou da nebi koga užalil  

par=2
 par=2   
  Ja maš prav par = 2 ,moral bi napisat nekaj
 Ja maš prav par = 2 ,moral bi napisat nekaj   . No takle mamo ne,pred 1 mesecem podpisal aneks 2x v enem tednu .
 . No takle mamo ne,pred 1 mesecem podpisal aneks 2x v enem tednu .