Celje
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Re: Celje
Zdej pa res ne razumem več, kaj vam ni jasno.
Črno na belem vam piše, da občina (katero ste izvolili) noče dati soglasja za izgradnjo. T-2 (Gratel) ima interes (pokriti celotno Slovenijo), občina očitno ne. Za podpis pogodbe sta potrebna dva. Če nočete, pač nočete in bo Gratel šel najprej nekam, kjer hočejo optiko. Vprašajte v manjših vaseh kot so npr. Destrnik. Komu boste torej težili? Jaz sem težil svojemu županu, ko se je igral s pojmi legalnost... Pa vi?
Kaj bi torej radi od T-2? Da vam pove, da ima interes? Da ga ni izgubil? To je bilo povedano že neskončnokrat!
Črno na belem vam piše, da občina (katero ste izvolili) noče dati soglasja za izgradnjo. T-2 (Gratel) ima interes (pokriti celotno Slovenijo), občina očitno ne. Za podpis pogodbe sta potrebna dva. Če nočete, pač nočete in bo Gratel šel najprej nekam, kjer hočejo optiko. Vprašajte v manjših vaseh kot so npr. Destrnik. Komu boste torej težili? Jaz sem težil svojemu županu, ko se je igral s pojmi legalnost... Pa vi?
Kaj bi torej radi od T-2? Da vam pove, da ima interes? Da ga ni izgubil? To je bilo povedano že neskončnokrat!
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Enkrat lahko ugibate kdo je dal tole na radio...
Jaz se bom že znašel nekak. Nimam profita od T2. T2 bo od mene služil. Tako da se bodo oni oz. vi potrudili da boste prišli sem.
Če vam pač ne bo, boste pač imeli en trg manj. Po vaseh pa še najbrž dolgo ne boste vlekli optike, čeprav privoščim vsem prebivalcem manjših krajev enako dobro ponudbo neta.
Politika je politika in jaz nisem politik. In tudi samo moj glas na volitvah ne bo spremenil ničesar.
Kako se boriti proti krivičnosti pa sem že napisal nekaj postov nazaj in ne bom ponavljal.
Jaz se bom že znašel nekak. Nimam profita od T2. T2 bo od mene služil. Tako da se bodo oni oz. vi potrudili da boste prišli sem.
Če vam pač ne bo, boste pač imeli en trg manj. Po vaseh pa še najbrž dolgo ne boste vlekli optike, čeprav privoščim vsem prebivalcem manjših krajev enako dobro ponudbo neta.
Politika je politika in jaz nisem politik. In tudi samo moj glas na volitvah ne bo spremenil ničesar.
Kako se boriti proti krivičnosti pa sem že napisal nekaj postov nazaj in ne bom ponavljal.
Zadnjič spremenil DownTaker, dne 2. Mar 2009 ob 09:44, skupaj popravljeno 1 krat.

-
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
14 Eur je cena 10/10 optike FTTH. In to jim gre blazno v nos in probajo narediti vse, kar je mogoče, da bi imeli tudi oni ekonomsko računico za svojo polovičarsko optiko. In če ekonomske računice nimajo, morajo plačevati svoje podvige s tujimi posojili, ki jih krije proračun. To je pa jako neugodno, saj bo prej ali slej prišlo na dan in pol bo spet nekaj cajta perje frčalo.
Zdaj ne vem gdo komu polena meče pod noge omenjaš paket 10/10 zakaj ne omenjaš paketa 20/20 ki pride 26€ pri siolu pri t-2 mislim da 28€ in je praktično najugodnejša varijanta optike,drugo optika ni niti malo polovičarska tako kot jo ti ven delaš deluje točno tako kot mam naročeno še več download 2.3 MB/s upload pravtakoin to v obe smeri naenkrat, mislim da na t-2 gre točno do 2.0 MB/s vsaj če je enako kot na vdsl.Ti HD programi ki pa so trenutno na t-2 bodo enkrat tudi na siolu 100%.In trenutno je ta paket 20/20 +IPTV +HBO najcenejši v Sloveniji verjetno bo tako tudi z HD programi ,kjer se bo naredil en paket za določeno ceno ne pa tako kot na t-2 za vsak kanal 4€.Iz najcenejšega ponudnika ste z skritimi forami HBO in HD kanalov prišli na najdražjega.Glede kreditov pa je enako tudim pri vas tudi t-2 ne posluje z dobičkom in mora najemat posojila za izgradnjo optičnega omrežja.
Tako da zaključim Down Taker ne vztrajaj predolgo in če boš imel možnost T1 optike jo kar lepo vzami.ker je čisto prava optika in ne polovičarska.
Zdaj ne vem gdo komu polena meče pod noge omenjaš paket 10/10 zakaj ne omenjaš paketa 20/20 ki pride 26€ pri siolu pri t-2 mislim da 28€ in je praktično najugodnejša varijanta optike,drugo optika ni niti malo polovičarska tako kot jo ti ven delaš deluje točno tako kot mam naročeno še več download 2.3 MB/s upload pravtakoin to v obe smeri naenkrat, mislim da na t-2 gre točno do 2.0 MB/s vsaj če je enako kot na vdsl.Ti HD programi ki pa so trenutno na t-2 bodo enkrat tudi na siolu 100%.In trenutno je ta paket 20/20 +IPTV +HBO najcenejši v Sloveniji verjetno bo tako tudi z HD programi ,kjer se bo naredil en paket za določeno ceno ne pa tako kot na t-2 za vsak kanal 4€.Iz najcenejšega ponudnika ste z skritimi forami HBO in HD kanalov prišli na najdražjega.Glede kreditov pa je enako tudim pri vas tudi t-2 ne posluje z dobičkom in mora najemat posojila za izgradnjo optičnega omrežja.
Tako da zaključim Down Taker ne vztrajaj predolgo in če boš imel možnost T1 optike jo kar lepo vzami.ker je čisto prava optika in ne polovičarska.
-
- Legenda
Ja slika je res nekoliko slabše kvalitete ampak ne tako da bi zaradi slike okleval pri nekem operaterju,rečeno je pa bilo že tudi na siolu,da čim bo dosežen določen delež optičnih povezav bo za optiko potekal ločen strem in to nekompresiran.
-
- Znanec
- Paket: 4/1 - 2xTV - 1xTelefon
Siol marsikaj obljublja že več let do danes gre le na slabše ne pa na boljše... Kaj bodo zagotavljali če so rabli mesece da so na pop tv porihtali 16:9 da ne govorim o siol plus vmesniku v katerem ne morejo spisat da bi si lahko programe sam razvrstil. O snemalniku sploh ne bom zgubljal besed. O kompresiji slike pa itak da ob vsakem hitrejšem premiku vse v kockah. Net dela koliko toliko solidno. telefon pa je spet zgodba za sebe in o tem da morš 100x resetirat modem pa itak in da je to prvo kar ti na tehnični pomoči povejo ali pa ti updejtajo modem skratka jaz tu ne vidim nič dobrega in dovolj razlogov da greš stran. Aja pa nateg z novim sistemom popustov so pa itak 80% uporabnikov nategnal... Pa vezeve ipd...
-
- Znanec
Pa glede na to da T2 v Celju ne more postavit optike se temu primerno tudi Siol obnaša z njegovo postavitvijo(beri zelo slabo in z črnogorsko hitrostjo). Upam da se T2 res poveže z Turnškom...
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Glede na to kako se premika v smeri da dobimo v CE T2 optiko, sem pač primoran da vzamem za ta čas siol optiko.
Čakam samo da bo spet kaka prodajna akcija s prenosnikom
Čakam samo da bo spet kaka prodajna akcija s prenosnikom

-
- Znanec
če imaš to možnost meni so rekli da bo nekje lenani septembra ko so se tudi ustavili 200m od mene. No do danes še soglasij niso pobrali tako da vem da je ne bo še vsaj 1 leto... Turnšek pa že ima kable napeljene tako da bo vsekakor prej. In ker se na veliko govori celo iz T2-jevih krogov verjamem da bo šla T2 optika preko Turnška...
-
- Znanec
JA sej to sem slišal od osebe iz T2 ko je govoril da bodo šli preko Turnška kej več pa ne vem... Bom malo podrezal... Noče noben kaj velik povedat kljub tema da določeni imajo T2 na optiki preko Turnška in to že dolgo to pomeni da imajo nekaj vzadaj dogovorjeno očitno pa ni dorečeno...
-
- Legenda
Ja in kaj če Turnšek neuradno testira iptv od t-2 bo potem nastalo isto sranje kot z Teleing,iz te moke pri Turnško nebo kruha ene par novih programov so pol leta nadgrajevali.Pri nas so obljubljali da bodo napeljali optiko do konca lanskega leta.Kako pa v Sg bodo delali optiko v Celju pa je še nimajo to je samo eno dolgotvezenje.In za koga pa bodo napeljevali optiko pri nas že vsak drug ki ga poznam odklaplja Turnška in se priklaplja na siol optiko.Pa ne da bi navijal za siol ker sem se pač prestavil ampak Turnšek je predrag že samo navadna kabelska je 12€ + internet +HBO ki mora imet za vsak tv svojo kartico in naročnino 36€ je paket 25/2 potem HBO 12,52€ je to že več kot 60€ pri siolu pa dobiš 20/20 +iptv +kabelsko za 44€ + razne popuste lahko koristiš.Je pa res večja bo ponudba bolj ugodne bodo cene tako da bo mogoče nekoč drugače samo to leto še ziher ne.
-
- Nergač
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Eni lahko imamo samo prek Turnška 2 Mbita uploada drugim, se pa tak je*e, ker smo drugorazredni prebivalci te blesave države
Potem se pa najbolj kurčijo tisti iz blokov, ko že tak lahk imajo 60/25 paket na VDSLU
.

http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)