No, da še tule napišem. Glede na to, da se je pojavil Investigation Discovery s slovenskimi podnapisi na satelitu, ga z velikim veseljem kmalu pričakujemo tudi na t2 (kot šesti kanal te "kompanije").
lp
Discovery, D. T&L, D. World, D. Science in Animal planet (pa še D. HD bi lahko šteli zraven)-torej jih je že šest in bi bil ID sedmi (pa recimo da jih je danes pet v osnovni shemi + en plačljiv).
lp
Pojavil se je nek nov kanal TOP MUSIC, samo še nisem ugotovil katerega je zamenjal.
Lahko bi imeli nek testni kanal, kjer bi se vrteli novi programi.Potem pa bi se videlo kaj je za v shemo in kaj ni.Lp
Fantje sem čist frišen na T-2 pa me zanima ali se novi programi osvežijo sami?? Ali jih T-2 samo menja na že obstoječih kanalih? Imam narejen profil in me zanima, če ga je treba kako ali drugače updejtat, da se vidi, če je kakšen nov program?
Pa spet dela forum.Ju hu . Hitro povejte a tudi vi pripravljate kakšno spomladansko novost.? Sem zasledil na Siol strani, da dobijo jutri ful novosti.Pa le niso imeli zimskega spanja, kot smo vsi mislili.