Moj Avditorij - konvergenca storitev
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Re: Moj Avditorij - konvergenca storitev
Edin problem je da bi rabil eno farmo serverjev, vredno samega Googla
IMHO je to mičkn overkill. Razen če bi se ti stvar prekonvertiala doma, samo potem bi pa zadela ohoho preveč prostora, pa bi bilo uploadanje potratno.
IMHO je to mičkn overkill. Razen če bi se ti stvar prekonvertiala doma, samo potem bi pa zadela ohoho preveč prostora, pa bi bilo uploadanje potratno.
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
Nepravilno razmišljaš:celloak napisal/-a:Edin problem je da bi rabil eno farmo serverjev, vredno samega Googla
- ni nobenega problema, če bi se zadeva konvertirala na uporabnikovem računalniku...
- glede upload-a se pa itak hvalijo, da imajo predimenzionirano omrežje... tisti z nizkim upload-om pa pač ne morejo računati na upload filmov ali pa ga bodo upload-ali cel dan.
Še kakšno vprašanje?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
-
- Legenda
- Paket: Brezčasna optika 100/10
Nč šefe, nč, mene si prepričal
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala
il' je pekar /
il' budala
-
- Uporabnik
- Paket: 4/1 + telefonija
Svaka čast za to
Sicer bi bili videoti verjetno najbolj uporabni, ampak domnevam da so tukaj tudi kakšni drugi problemi kot samo tehnični (kakšen agencije ki tega ne dovolijo?). Vseeno pa je to zakon zadeva in jo bom sigurno uporabljal.
Sicer bi bili videoti verjetno najbolj uporabni, ampak domnevam da so tukaj tudi kakšni drugi problemi kot samo tehnični (kakšen agencije ki tega ne dovolijo?). Vseeno pa je to zakon zadeva in jo bom sigurno uporabljal.
Kaj delam narobe? Startam t-2 Agenta, se prijavim, pa mi napiše "Naprava ni na voljo, poiskusite kasneje!" Imam win visto.
Par Blade serverjev, pa bi se lahko prekodiralo tudi na strežnikih. Sej je treba samo en dober "oblak" narediti s temi strežniki, pa bi quadi prav lepo švicali notri.
Poleg tega pa, lahko bi bila aplikacija tako narejena, da bi se pred nalaganjem prekodiral video v MPEG2 in se po tem naložil na strežnik, je treba tut kej takega outsourcat na uporabnikova računala, če je že želja za tako storitev.
Poleg tega pa, lahko bi bila aplikacija tako narejena, da bi se pred nalaganjem prekodiral video v MPEG2 in se po tem naložil na strežnik, je treba tut kej takega outsourcat na uporabnikova računala, če je že želja za tako storitev.
Trolling is a art.
Ti se daš pa (pre)hitro prepričat! Hočem proti argumente!celloak napisal/-a:Nč šefe, nč, mene si prepričal
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Kako sedaj v predvajalniku posnetkov prekinem snemanje in ga nadaljujem od tam, kjer sem prekinil gledanje?
Prej sem enostavno med predvajanjem s tipko portal šel v menu in nato Glej TV. ko sem želel nadaljevat gledanje posnetka sem šel nazaj v moje videovsebine in izbral posnetek. In ta posnetek se je nadaljeval točno od tam, kjer sem prej prekinil gledanje. sedaj, ko pa imamo avditorij pa sem poizkušal vse možnosti in nikakor da bi posnetek zaštartal od tam, kjer sem zaključil gledanje, temveč je vsakič začel od začetka. torej, ali se da to pomankljivost odpravit? Vsaj pred avditorijem je ni bilo?
Prej sem enostavno med predvajanjem s tipko portal šel v menu in nato Glej TV. ko sem želel nadaljevat gledanje posnetka sem šel nazaj v moje videovsebine in izbral posnetek. In ta posnetek se je nadaljeval točno od tam, kjer sem prej prekinil gledanje. sedaj, ko pa imamo avditorij pa sem poizkušal vse možnosti in nikakor da bi posnetek zaštartal od tam, kjer sem zaključil gledanje, temveč je vsakič začel od začetka. torej, ali se da to pomankljivost odpravit? Vsaj pred avditorijem je ni bilo?
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Sej še vedno dela če greš na TV in nazaj. Med predvajanjem greš direkt v menu brez kakšnega "stop" gumba in nato na glej tv. Ko se vrneš bi se moralo nadaljevati, kjer si ostal. Ne dela pa če izbereš drug posnetek, potem se tudi prvi ustavljen posnetek začne na začetku.
- mahi
- Legenda
Probal sem, pa mi ni delovalo. Kakšen postopek ti uporabiš za nadaljevanje predvajanja?
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Nič posebnega, samo izberem spet tisto ikonco s "filmskim trakom" nato pa ali predvajalnik ali pa avditorij. Odpre se predvajalnik, kjer je zapisano kaj je bilo zadnje predvajano, to izberem in se samo nadaljuje kjer sem končal.
- mahi
- Legenda
Sem še enkrat probal in mi ne deluje. Vsakič mi vrže posnetek nazaj na začetek.
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Sedaj zelo dolgo traja da ti pokaže tvoje posnetke v avditoriju(10+ sekund), lepo bi blo če bi to povrnili na staro stanje. Ostale stvari v avditoriju(slike,glasba...) pa prikaže takoj.
HulaHop naokrog!
-
- Začetnik
- Paket: 10/1 VDSL,IPTV
Živjo
Jaz sem pa včer sprobal to da si lahk daješ mp3je pa to gor, ampak mam en smešen problem. Pri fotkah mam že noter nek teambuilding pa ene ljudi s kajaki
Jaz sem pa včer sprobal to da si lahk daješ mp3je pa to gor, ampak mam en smešen problem. Pri fotkah mam že noter nek teambuilding pa ene ljudi s kajaki