Celje
-
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Re: Celje
To pomeni od tistega 6.5, še po malem 2 tedna ali več mesecev oz. let ?
http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Da! Od 1 tedna do max 6 mesecev (tej roki so telekomovi). Tvoja centrala ima zamude na isti način, kot marsikatera druga. Dodatno dobro veš, da se je izjemno dolgo zayebavalo s prostorom. (Spet, v nekaterih krajih prostora sploh še ni bilo možno dobiti iz teh ali onih razlogov...).
Optika 100/10
-
- Nergač
In kaj je 1x pomenilo, tisto ko si mi preko privatnega sporočila pošiljal nekje septembra 

-
- Novinec
- Paket: ŽE OD ZAGONA T-2 OMREŽJA
- Kraj: CELJE
Abigor napisal/-a:Turnškovo optiko ima kar nekaj firm, le da še nisem nikjer zasledil, da bi kdo bil na T-2 shemi. Na Bežigrajski je možna Turnškova optika in po novem ICCV, vendar samo za poslovne uporabnike![]()
![]()
.
Imamo polno T-2 shemo, je pa res optični medij po Celju Turnškov.
Niels
- HunterMan
- Model
- Paket: T4 VDSL + zamik + XL shema
- Kraj: Ljubečna - 1,5km zračne linije
Zakaj pa piše: Predviden datum prevzema: do 6.5.Navadni Nimda napisal/-a:Da! Od 1 tedna do max 6 mesecev (tej roki so telekomovi). Tvoja centrala ima zamude na isti način, kot marsikatera druga. Dodatno dobro veš, da se je izjemno dolgo zayebavalo s prostorom. (Spet, v nekaterih krajih prostora sploh še ni bilo možno dobiti iz teh ali onih razlogov...).
Razočaran nad T-2 od 1.5.2013
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Znanec
- Paket: 4/1 - 2xTV - 1xTelefon
Zanimivo da je gradil s tem da se ve da ne more vlečt kablov... Očitno je vedel da bo prišlo do dogovora z Turnškom vendar pri njemu gre vse zelo počasi ker žal so tam sami nesposobneži ki so si lepo z nepovratnimi sredstvi postavili optično omrežje po celju z okolico..
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Ja turnšek se neki trudi pa mu ne uspeva najbolje.
Pri tvju nekak hd še dela. Ne vem pa kak je z netom.
Zanima pa me kak bo res tole z optiko. Če je res, potem je pomlad in jesen idealna za dela na napeljavah in prklopih.
Vedno bližje sem da grem za kako leto na Siol. Ker to mučkanje enih in drugih se vleče že predolg.
Tako da bo najbrž mesec maj ko se bom šel optiko.
Pri tvju nekak hd še dela. Ne vem pa kak je z netom.
Zanima pa me kak bo res tole z optiko. Če je res, potem je pomlad in jesen idealna za dela na napeljavah in prklopih.
Vedno bližje sem da grem za kako leto na Siol. Ker to mučkanje enih in drugih se vleče že predolg.
Tako da bo najbrž mesec maj ko se bom šel optiko.

-
- Nergač
Najbrž gre zato na Telekomovo optiko, ko ima poln kufer, da se z uporabniki špila ping pong, kar se tiče optike v Celju.
Kar se pa tiče Turnška. Turnšek nima cerkve ali pa države za molzno kravo. In ne more tako z denarjem, ki ni njihov tako razmetavati.
Kar se pa tiče Turnška. Turnšek nima cerkve ali pa države za molzno kravo. In ne more tako z denarjem, ki ni njihov tako razmetavati.
-
- Nergač
Jaz sem zadevo pred meseci poslal na Radio Fantasy, Radio Celje, TV Celje. Povrh še pa sem jih opozoril na različne nepravilnosti, z dokazi. Ful čudno, da tega niso hoteli nikjer objaviti. Tako da se mi do nadaljnega za vse skupaj je*e. Da omenim malo kaj dela Telekom v Celju bolj natančno v Trnovljih v Celju. Optika je možna na Trnoveljski cesti 12,14,16 ( v hiši polni šiptarjev in v novem bloku (ena izmed najhujših svinjarij leta 2008), v katerem je optika od Telekoma in Turnška. Kolega ki pa živi natanko 12 metrov čez cesto, pa so mu rekli, da za letos do njega ni predvidena optika
. Pa da meni kaj takega rečejo, jih vse postrelim.