Kocke, prekinjanje, štekanje...
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Re: Kocke, prekinjanje, štekanje...
MTV Hits, MTV Dance še kockata. V cca 6minutah po 3x vsak.
-
- Nergač
isti problem kot pri meni (isto kockanje) kot na slikah par komentarjev nazaj, samo da je pri meni problem v več programih..
ampak očitno ni rešitve....
ampak očitno ni rešitve....
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
V kerih programih?
Tisto na tistih slikah ni za nikamor. Potrebno je javiti napako, če je tako. Ti si pa že javil in ti bodo morali poštimati.
Tisto na tistih slikah ni za nikamor. Potrebno je javiti napako, če je tako. Ti si pa že javil in ti bodo morali poštimati.
Optika 100/10
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Pa kako! Se mi zdi, da se bo pri hokeju HD najbolj poznal. NHL v HD, kaj hočeš boljšega?Navadni Nimda napisal/-a:Torej, ESPN Europe HD: we are waiting!
Sicer pa DSF zaenkrat dela OK.
Plačaš 100, dobiš 90.
-
- Starešina
Bolj me skrbita una dva gor, ki pravita, da jim kocka. Ker meni ni kockalo v službetini in sedaj doma tudi ne, ne vem v čem je lahko problem. Vsekakor bom jutri v službetini težil kot gluh odojk, da se poišče vzroke napake. Valjda mi nau kdo rekel, da ni vzrokov za te žalosti?! 

Optika 100/10
-
- Starešina
Nope, kar je bilo pred današnjimi cirka 14:00 ne štejem.
Optika 100/10
Jaz se tudi spomnim, da je dpavli glede MTV-ja nekaj zapisal. Po tistem pa se mi zdi, da ne več.
Sem popoldan par minut gledal MTV Dance in Hits, ampak ni bilo opaziti težav. Jutri od 8:00 še preverim in zapišem.
voyager2 praviš, da ti je v 6 min zakockalo 3x?
Sem popoldan par minut gledal MTV Dance in Hits, ampak ni bilo opaziti težav. Jutri od 8:00 še preverim in zapišem.
voyager2 praviš, da ti je v 6 min zakockalo 3x?
-
- Legenda
Ja, sem ravnokar spet malo gledal. Skocka recimo ene 2x na 5 minut, ne gre glih iz enega kockanja v drugo.
-
- Starešina
Se pravi ni to "kockanje" v splošnem, ampak kratkotrajne anomalije v sliki na poljubnih delih ekrana, ki trajajo delček sekunde in če ne gledaš pozorno tega ne opaziš? Na drugih programih tega ni?
Sem te pravilno razumel?
Sem te pravilno razumel?
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Kaj ti ostalo tudi kocka v tem ritmu?voyager2 napisal/-a:Ja, sem ravnokar spet malo gledal. Skocka recimo ene 2x na 5 minut, ne gre glih iz enega kockanja v drugo.
-
- Nergač
..vprašanje: če boste jutri še kaj urejali glede mojega problema, ali moram imeti zadevo (se pravi motorolo in vse potrebno) vklopljeno ali ne, ker sem izgubil živce in že vse raztavil in zapakiral.Bolj me skrbita una dva gor, ki pravita, da jim kocka. Ker meni ni kockalo v službetini in sedaj doma tudi ne, ne vem v čem je lahko problem. Vsekakor bom jutri v službetini težil kot gluh odojk, da se poišče vzroke napake. Valjda mi nau kdo rekel, da ni vzrokov za te žalosti?!
naj mi kdo javi čim prej dokler še lahko sestavim nazaj..
..to se meni dogaja na vseh Fox-ih, vseh MTV-jih, DSF, OBN, ... problem nastane pri bolj "naglas" poslušanju glasbe na recimo MTV-ju ker poleg te motnje nastane tudi glasna motnja v zvoku..Se pravi ni to "kockanje" v splošnem, ampak kratkotrajne anomalije v sliki na poljubnih delih ekrana, ki trajajo delček sekunde in če ne gledaš pozorno tega ne opaziš? Na drugih programih tega ni?
..kockanje pa ŠportKlub, ŠportKlub+, DSF (slike nekaj postov zgoraj)
vse to sta videla tudi tehnika danes pri meni doma, tako da...
t-2 4.5.2009: Ne vrži še puške v koruzo in še malo počakaj. Vedno se naredi vse kar je možno, da se lahko ponudi kvalitetno storitev. 

-
- Legenda
Mark točno tako, čeprav se včasih skocka večji del in se takoj opazi. Zaenkrat sem to opazil na MTV Dance, MTV Hits, VH1 in MCM Top. Torej nekateri glasbeni kanali, ne pa vsi, recimo Trace je brez kock. Zvečer sem gledal recimo še POP TV, FoxLife vsaj 30 min, tudi brez kock.Mark napisal/-a:Se pravi ni to "kockanje" v splošnem, ampak kratkotrajne anomalije v sliki na poljubnih delih ekrana, ki trajajo delček sekunde in če ne gledaš pozorno tega ne opaziš? Na drugih programih tega ni?
Sem te pravilno razumel?
Lahko pa tudi kaj posnamem, če boš želel.