UMTS GSM in USB modem podatkovni paket
UMTS GSM in USB modem podatkovni paket
Zanima me ce je mozno dobiti dve kartici. Ena za telefoniranje in ena za v tisti 150€ vrendi USB modem ko ga ponujate za laptope.
Samo intenret tudi rabim na GSM telefonu ko ni USB modem in laptop aktiven. Stevilka ne rabi biti ista le zastojn.
Potem me se zanimajao kaksne so omejitve tega interneta v prakticni uporabi, se lahko povezes na streznike counter strajka. Kaksni je odzivni cas do http://www.t-2.net preko UMTS neta.
Samo intenret tudi rabim na GSM telefonu ko ni USB modem in laptop aktiven. Stevilka ne rabi biti ista le zastojn.
Potem me se zanimajao kaksne so omejitve tega interneta v prakticni uporabi, se lahko povezes na streznike counter strajka. Kaksni je odzivni cas do http://www.t-2.net preko UMTS neta.
Zadnjič spremenil JohnnyW, dne 20. Maj 2009 ob 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: UMTS GSM in USB modem podatkovni paket
Pri T-2ju klonov SIMk ne boš dobil. Lahko imaš v telefonu govorni paket za 4€, h kateremu ti že pripada 50 MB mesečno (za telefon je dost), v računalniku pa drugo SIM s podatkovnim paketom (10 €).
Pingi so najrazličnejši, ker je to brezžična tehnologija. Za igrce ne bo v nobenem primeru, video se pa da streamat.
Pingi so najrazličnejši, ker je to brezžična tehnologija. Za igrce ne bo v nobenem primeru, video se pa da streamat.
Erm ne to pol ni uporabno. Bi mogo placat 10+4€ za telefon in seenrkat 10€ za laptop. Dva internet paketaa placeta je malo mimo. 50 mi je vsekakor premalo ker mam zaj 1Giga pri mobitelu v tistem 15€ paketu in sem se razvado z brskanjem po teleofnu ko ni PCja blizu.
Predvidevam sicer da lahko uporabljas prvo kartico tudi v USB modemu samo si pa potem nedosegljiv. Tudi ni vredu. Vsej teoreticno.
Te pa reje vzemem TUSmobilov 0€ narocnino pa net T2 10€. Ce oboje nemores uporabljat tak kot si jaz predstavlam je potem tusmobil+t2 varianta dosti boljsa.
Predvidevam sicer da lahko uporabljas prvo kartico tudi v USB modemu samo si pa potem nedosegljiv. Tudi ni vredu. Vsej teoreticno.
Te pa reje vzemem TUSmobilov 0€ narocnino pa net T2 10€. Ce oboje nemores uporabljat tak kot si jaz predstavlam je potem tusmobil+t2 varianta dosti boljsa.
Amm, ne razumem logike s tušmobilom za 0€ in netom T-2 za 10€. Pri tušmobilu 0 se ti normalno obračunava podatkovni prenos al ne?
če ga prav razumem:
za internet bo imel T-2
za klice pa Tuš
za internet bo imel T-2
za klice pa Tuš
Aha ok, samo 50mega je še zmer boljš kot 0 mega.
teh 50MB mi ni vredno 4€ sploh pa ker zelo zelo redko klicem. Telefon mam vec ali majn samo da sem dosegliv.