Napako prijavil 22.6, še vedno ni nihče prišel pogledat.

Vse o T-2 internetu
Odgovori
yurch
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 20/4

Napako prijavil 22.6, še vedno ni nihče prišel pogledat.

Odgovor Napisal/-a yurch » 29. Jun 2009 ob 17:27

Pozdravljeni,

ta forum spremljam že dolgo, vendar do sedaj ni bilo potrebe po registraciji, saj sem ves info dobil kot gost. T-2 Imava s partnerko že 2 leti in sicer VDSL 20/4, hdtv in še en tv in do sedaj ni bilo proglemov. Dne 21.6 so se začeli izpadi, modem se ni postavil, potem pa mu je čez čas uspelo, to se je konstantno pojavljalo do pred nekaj dnevi, ko se sploh ne postavi več, tako da sem v temi že nekaj dni....saj ne rečem če bi bilo vreme ali pa bi bil v službi, tako pa ravno med deževnimi prazniki! NApako sem javil 22.6 in do danes še 3x, pa žal ni odziva, da ne govorim o tem da sem jim povedal, da z modemom ni nič narobe, samo lučka za link utripa in ne gori, to pomeni da ni linije oziroma se ne postavi. Vsak dan mi obljubijo da mi bodo poslali serviserja, ki ne bo mogel nič popraviti. Ne razumem več. Povedal sem jim tudi da sem videl nekaj dni nazaj okoli naših blokov gvo kombi, vendar ostalim sosedom vse deluje,oziroma so imeli krajše izpade. Prosim fante na forumu, ki ste zaposleni na t-2 da mi nekdo pomaga, saj izgubljam potrpljenje, očitno bom moral zamenjati providerja, ker to je pa višek!

Hvala, LP Jure

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Re: Napako prijavil 22.6, še vedno ni nihče prišel pogledat.

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 29. Jun 2009 ob 17:50

Daj mi prosim svojo "številko pogodbe" na Zasebna sporočila in bom probal pohitriti.
Optika 100/10

yurch
Začetnik
Paket: 20/4

Re: Napako prijavil 22.6, še vedno ni nihče prišel pogledat.

Odgovor Napisal/-a yurch » 13. Jul 2009 ob 09:12

danes je napaka odpravljena zahvaljujoč nimdi in tastu, ki ima prijatelje na t-1. Kaj bi brez posredovanja ne vem, vem pa da ni krivda samo na t1 strani, saj je trajalo cca 14 dni, da so iz t-2 prišli sploh pogledat kaj je narobe, t1 pa je rabil malo več kot 1 teden da je odpravil...Še enkrat hvala nimdi. Kljub temu bom ostal na t-2, upam pa da bodo zaradi tega pokazali kakšno lepo gesto.

LP Jure

Odgovori