Šport na TV
Re: Šport na TV
Danes je na sporedu že 5.krog Bundeslige. Zanimiv derbi ob 15.30 Dortmund:Bayern, jutri pa tudi zanimiva tekma ob 17.30 Koln:Schalke ( kjer bosta v akciji naša Novakovič in Brečko ).Prenos pa samo na ES2 Bundesliga. 

ESPN America ne dela, zakaj?

Da ga niso kablaši zakupili exkskluzivno? Malo za šalo, malo zares. 

-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Do kdaj se bo pa to čakalo?
Res škoda, glih dans majo 3 zanimive tekme.
Res škoda, glih dans majo 3 zanimive tekme.
Aja, še to.
A morda še kak program pri T-2 razen Šport TV prenaša NFL?
Včeraj sem prvič letos gledal na A kanalu ligu prvakov in je res za pohvaliti pravi 16:9 prikaz 

Res vrhunsko gledanje v 16/9 s čudovito sliko na A-kanalu. 
Danes zvečer pa poslastica Inter-Barca.

Danes zvečer pa poslastica Inter-Barca.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Občasno še ORF1 oz. ORF+ (sport) drugače je to program TW1jureslo napisal/-a:Aja, še to.
Če sem pa pravilno zasledil pa bo prihodnjo sezono 2010 NFL prenašal ESPN America tudi v Sloveniji.

-
- Uporabnik
- Paket: oranžni diamant
- Kraj: Logatec
NFL je bil že danes na ESPN America! A je to za stalno ali ste me samo zrajcal?
-
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
to se tud jest sprašujem ?!?
A mi kdo lahko pomaga pri nastavitvi formata slike, da bom lahko najbolj optimalno gledal naše košarkaše...
Sm se že ful igral z nastavitvami 16:9 in 3:4, pa mi ni nič jasno...imam tole TV - http://www.samsung.com/uk/consumer/deta ... B652T4WXXU
V glavnem tekme so ponavadi na TV SLO in Šprot TV...pri čemer sem opazil, da če nastavim 4:3 potem je slika sicer normalna (nerazpotegnjena), vendar mi odreže levo in desno del slike (npr. ko mečejo proste mete se ne vidi koša)...če pa nastavim 16:9 (na TV in na STB) mi na TV SLO pokaže celo sliko, ki pa je mislim da še vedno nekoliko raztegnjena - na Šport TV pa še vedno odreže levo in desno...kaj moram nastaviti na TV in kaj nastaviti na STB (imam 4 možnosti - če se ne motim so 4:3 celozaslonsko, 4:3 ohranjeno razmerje, 16:9 celozasl. in 16:9 ohran. razm.)?
Najraje bi gledal celotno sliko, ki jo je zajela kamera + nepopačeno (neraztegnjeno).
Hvala.
matej
Sm se že ful igral z nastavitvami 16:9 in 3:4, pa mi ni nič jasno...imam tole TV - http://www.samsung.com/uk/consumer/deta ... B652T4WXXU
V glavnem tekme so ponavadi na TV SLO in Šprot TV...pri čemer sem opazil, da če nastavim 4:3 potem je slika sicer normalna (nerazpotegnjena), vendar mi odreže levo in desno del slike (npr. ko mečejo proste mete se ne vidi koša)...če pa nastavim 16:9 (na TV in na STB) mi na TV SLO pokaže celo sliko, ki pa je mislim da še vedno nekoliko raztegnjena - na Šport TV pa še vedno odreže levo in desno...kaj moram nastaviti na TV in kaj nastaviti na STB (imam 4 možnosti - če se ne motim so 4:3 celozaslonsko, 4:3 ohranjeno razmerje, 16:9 celozasl. in 16:9 ohran. razm.)?
Najraje bi gledal celotno sliko, ki jo je zajela kamera + nepopačeno (neraztegnjeno).
Hvala.
matej
Ne morem verjet da ste ESPN America lahko pa takoj preklopili na tisto verzijo ki prenaša NFL. Siol ima še vedno tisto, ki ne prenaša NFL, in se zato gledalci že jezijo. Za tisti ES2 Bundesliga pa vas že lepo prosimo dva meseca, pa ga ne morete zamenjati in se že enkrat zmigati. Torej pri tem kanalu ste lahko to takoj poštimali, pa čeprav se ni niti za polovico toliko prosilo in težilo kot pa za ES2 Bundesliga. To je absurd.