Za Speedtest.net v Sloveniji in po svetu bi prav tako to predlagal. Tudi un speedtest od T-2 je zanič za te hitrosti.
Inženirji na omrežju imajo nalogo, da stalno spremljanjo dogajanje na celotnem omrežju. Sem je zajeta tudi prepustnost. Ko se v špicah približuje podani mejni stopnji, se povečajo kapacitete. To se ne zgodi naenkrat, odvisno je pa predvsem od števila naročnikov in zato je pomembno stalno nadziranje delovanja. Zaradi tega ti ni treba preveč skrbeti za tole.lumpek napisal/-a:se nacrtuje kaka ojacitev tijine zdaj, ko so novi paketi veni?
Piratebay je sranje kjer majo vsi limitiran upload na 10kb al manj in ne pričakuj da bos dobival 10/100mb zmerom in tuki ni kriva nobena povezava z tujino ker le ta deluje zmerom 100%(tujina) lohka ob keri kol uri dobim 20(po novem 50mb).lumpek napisal/-a:ne to sem vpraso ker sem zadnic nekaj dljo s piratebaya blo 1000 lecerov pa nisem presego ulja 200k v povprecju max pa tud ni sel cez 500k.
ta partis vam tud gre fajn na rokokolko mednarodnega prometa se tu prespara
Navadni Nimda napisal/-a:Ni vedno napaka pri nas. Zadnjič so nas eni celo obtožili, da moramo poštimat nevemkwa, ker je kao YouTube delal zanič. No, pol smo videli, da je napaka pri njih. In od takrat je mir.